Şimdi Ara

Nedir galeriden çektiğimiz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 ay önce toyota corolla 1.4 terra 2006 model aracımızı satmıştık. Aracın 7000 tl'lik hasar kaydı + Bagaj , Kaput,Sol arka çamurluk,Sağ arka çamurluk boyalı ve kaput ile bagaj değişmişti kazadan dolayı. Ve aracı artık elimden çıksın diye birazda ucuza verdim. 20 bin'tl ye bir galericiye satmıştım.

Galerici sadece lpg taktırmış. Aracın şuanki fiyatı 26.bin tl. Ve arkadaşım sorduğunda Kaputun değiştiğini söylememiş. Adam benden alırken birde diyor ki bu aracın piyasası bu falan. Nasıl adamlar var

• durst sahibinden bile bulunmadigi ortamda durst galericimi arion :) zor..

o bi kac kusurunu demeyerek oldu bitti ye getirip birine satacak karina bakacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tramere çok dikkat ederler. Orada kaydı olmayan her sorun arabayı alırken onlar için ucuz fiyat, satarken pahadır. Taklalı olsa saksı düşmüştür, güneş yanığıdır. Önden kazası olsa "şehiriçinde ufak tıklamadan" dolayıdır. Şase ve direklerde sorun yoktur nasıl olsa İşini adabıyla yapan bir elin parmaklarını geçmeyen kişileri tenzih ederim ama şu adamlara prim vermeyin ve galerilerden araba almayın.
  • ekmek ! yiyorlar güya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bin Tl + 1600 lpg + kuaför şu bu 22 bin eder. 3-4 ayda 26 bine sattıysa zarardadır o galerici... 22 bin lirayı başka şekilde değerlendirsen zaten 24 bin liran garantiydi.

Bunu anlamıyorum; galerici ucuza alır, pahalıya satar. Bin lira kazanayım diye kimse 20-25 bin lira nakitini maceraya atmaz. Galerici değilim ama adamları da iyi anlıyorum. Yalan dolan söyleyenleri hariç, o başka konu. Ama para kazanmadıkça araba almamaları ya da aldıkları her arabadan para kazanmaları doğal.

• Adam tabiki kar ederek satacak ama olani da soyleyecek. Ben 6500 hasar kaydi olan onden darbeli,sag camurluk ve tamponu degismis,on camurluklar boyali,sasesi islem gormus arabami servisten aldigim ciktiyla galericiye 28500 verdim ki kendim en fazla 27500 teklif almistim alicilardan. Buraya kadar sorun yok, aracimi gecenlerde sahibinden de gordum fiyat 34000 bu da sorun degil. Sorun su ilan aciklamalarinda sadece arka sag camurluk degismistir yaziyor. Iste bu ticaret degil sahtekarlik haram para.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Tramere çok dikkat ederler. Orada kaydı olmayan her sorun arabayı alırken onlar için ucuz fiyat, satarken pahadır. Taklalı olsa saksı düşmüştür, güneş yanığıdır. Önden kazası olsa "şehiriçinde ufak tıklamadan" dolayıdır. Şase ve direklerde sorun yoktur nasıl olsa İşini adabıyla yapan bir elin parmaklarını geçmeyen kişileri tenzih ederim ama şu adamlara prim vermeyin ve galerilerden araba almayın.

Bir de dolu vurdu sağı solu, Artık tavan boyalıların hepsine dolu vurdu derler. Zaten 2000 model altında olupta en az 1 tane ciddi kazası olmayan araç belki 100 taneden 1-2 tanedir. 98 model araba ilanlarını açın en fazla 1 taş çatlasa 2 değişen vardır. lokal boya 2-3 parçayı geçmez ve genelde avuç içi kadardır. araba tertemiz ilk günkü gibidir. her yeri orijinaldir.
    10 yıllık arabaları kazasız boyasız diye satıyorlar.15 yıllıklarda 2-3 parça lokal boya oluyor yanlız boya takıntısı olanlar aramasın lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yws

Adam tabiki kar ederek satacak ama olani da soyleyecek. Ben 6500 hasar kaydi olan onden darbeli,sag camurluk ve tamponu degismis,on camurluklar boyali,sasesi islem gormus arabami servisten aldigim ciktiyla galericiye 28500 verdim ki kendim en fazla 27500 teklif almistim alicilardan. Buraya kadar sorun yok, aracimi gecenlerde sahibinden de gordum fiyat 34000 bu da sorun degil. Sorun su ilan aciklamalarinda sadece arka sag camurluk degismistir yaziyor. Iste bu ticaret degil sahtekarlik haram para.

Kesinlikle katılıyorum benden aldıktan sonra kaça satarsa satsın sorun değil fakathatasını söylemiyorsa yazıklar olsun.
  • 1-Zabıta
    2-Galericiler

dünyanın en gereksiz meslekleri.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    emlakçılar.
  • allaha havale edin sıkmayın canınızı.aracınız max 2-3 k altına gitti desek adam lpg takıp tanıdık bir computeste sokarak bir şahsa kakalayacaktır belki.bu insanların yaptıkları diğer tarafta yanlarına kalmaz üzülmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

emlakçılar.

Haklısın bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

allaha havale edin sıkmayın canınızı.aracınız max 2-3 k altına gitti desek adam lpg takıp tanıdık bir computeste sokarak bir şahsa kakalayacaktır belki.bu insanların yaptıkları diğer tarafta yanlarına kalmaz üzülmeyin

Aynen kesinlikle yanlarına kalmaz. Yani benim için sorun değil sattım bitti isterse 10 katına satsın ama insanları kandırınca dürüst olan galericilerede güvenemiyoruz
  • Kaputun değişmiş olduğunu söylese ne olacak söylemese ne? Olayın özü bu bakış açısında,millet olarak değişeni olmayacak,boya olmayacak bir de 100 bin km tabi, takıntısı devam ettiği müddetçe bu tür insanlar da bunları kullanarak alırken ucuz satarken pahalı satar.Galericiler sebep değil sonuçtur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 21 Haziran 2014; 21:43:31 >
  • adamların kar etme şekli bu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Kaputun değişmiş olduğunu söylese ne olacak söylemese ne? Olayın özü bu bakış açısında,millet olarak değişeni olmayacak,boya olmayacak bir de 100 bin km tabi, takıntısı devam ettiği müddetçe bu tür insanlar da bunları kullanarak alırken ucuz satarken pahalı satar.Galericiler sebep değil sonuçtur.

şase de ve direklerde oynama olmuş araba almak ister misin? ve ya havayastıkları yerinde olmayan araba? ve ya 2 tane farklı arabanın ortadan birleştirilmesiyle oluşturulmuş araba? bunları ufak kazalı diye satarsan insanlarda boyasız arar. En doğalda hakkıdır 3-4 parça değişeni olan arabayla hiç değişensiz arabanın fiyatı aynı olmamalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Kaputun değişmiş olduğunu söylese ne olacak söylemese ne? Olayın özü bu bakış açısında,millet olarak değişeni olmayacak,boya olmayacak bir de 100 bin km tabi, takıntısı devam ettiği müddetçe bu tür insanlar da bunları kullanarak alırken ucuz satarken pahalı satar.Galericiler sebep değil sonuçtur.

Ne yani birisi size aracın hiç hasarı olmadığını söyleyerek satsa ve sonrasında araç komple boyalı çıksa sizin için sorun olmayacak mı ? Hepsini boşverin insanı kandırıyor kaputun değişmediğini söyleyerek. Yani sahtekarlık yapıyor.
  • Sende LPG takıp satsaydın o zaman. Üzülecek bir durum yok, adamın işi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

3-4 ay önce toyota corolla 1.4 terra 2006 model aracımızı satmıştık. Aracın 7000 tl'lik hasar kaydı + Bagaj , Kaput,Sol arka çamurluk,Sağ arka çamurluk boyalı ve kaput ile bagaj değişmişti kazadan dolayı. Ve aracı artık elimden çıksın diye birazda ucuza verdim. 20 bin'tl ye bir galericiye satmıştım.

Galerici sadece lpg taktırmış. Aracın şuanki fiyatı 26.bin tl. Ve arkadaşım sorduğunda Kaputun değiştiğini söylememiş. Adam benden alırken birde diyor ki bu aracın piyasası bu falan. Nasıl adamlar var

Buna ticaret derler. Zorla satmiyor ya adam.

• Pazara çiktığımızda (2006 polo trendline 1.4 75 ps) arabanın sadece etek altı boyalıydı lokal mini onarım dedikleri. Galerici geldi ankaradan kel. Bu akşam gidicez de lpg taktırıcaz da masrafta 20 ye bırak dedi, arabanın piyasası o zamanlar 22 den 25 e başlıyordu benim 22.750 yazmıştım akşama doğru adam 20 diyor ankataya gidecek lpg taktırıp satıcam dedi 20 olmaz diyorum gün boyunca 3 kez falan geldi vermedim 21.500 e gitti akrabamıza. O galerici benden alıp 26.000 den yukarı verecekti çünkü araba tertemizdi. Elinizden geldiğince galerilere vermeyin üzerinizden para kazandırmayın onlara.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.