Şimdi Ara

nedir bu triple bay single bay double bay olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar arkadaşla bunaldık tatil yapalım dedik cebimizde parada var.ama tatil yerlerindeki otellere baktğımda bu otel single,double,triple bay kabul etmemektedir diyor.

Aklım karıştı şimdi yanımda kız arkadaşımla gelsem kabulmu edecek nişanlı fln da değiliz normal sevgilim aynı odayamı koyacak bizi.

nasıl olacak 2kişi eğlenmeye hakkımız yokmu

çözemedim gitti yardımcı olun lütfen

• gay ve bekar istemiyor otel anlamadın mı?
  • oteldeki diğer kalanların rahatlığı için genelde otellerde tek başına veya arkadaş grubu olarak erkek kabul etmezler. Türkiyemizde bir çok erkeklerin yaptıklarından dolayı. Bence çokta haklı bir uygulama
  • ya aile olacaksın yada bayan olacak yanında illa bu şart var.bekarlık bile suç olmuş arkadaş.

hiçmi alan otel yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

hangi otel mesela örnek verir misin

antalyadaki birçok otel ya
  • Bende aynı dertten müzdaribim dostum, geçen sene arkadaşımla ets tur aracılığıyla Antalya'da bir otele gittik gitmeden önce sorun çıkar mı diye de sorduk, sonuçta hiçbir sorun çıkmadı bilmiyorum belki Ekim ayı ve müşteri az olduğu için kabul ettiler.
    Ama bu sene birçok otel böyle bir uygulamaya geçmiş diye duydum, tek başıma veya yine arkadaşımla gidebilirmiyiz bilmiyorum, bu aylarda belki zor ama yine eylül sonu ekim gibi kabul edebilirler sanırım.

Anıtur da single veya double bay alan otelleri gösteriyor ama seçenekler çok sınırlı malesef.

Ets tur otellerini inceledim bazı otellerin Genel bilgiler kısmının altında genel uyarılar yazıyor orada bu durum belirtiliyor bu uyarının olmadığı oteller de var onlar kabul ediyor sanırım yine de emin olmak için sormak gerekir.

GENEL UYARILAR: Tesis odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor.
    Tesiste tek ya da grup erkek rezervasyonu kabul edilmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 26 Temmuz 2010; 12:38:23 >

• pahalı tüm oteller alıyor ama nispeten daha uygun fiyatlılarda böyle sınırlandırmalar var. hele kıbrısa gitmek isterseniz kumar oynayacağınız düşüncesiyle yardımdan da öte şeyler yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: phlegmTR

pahalı tüm oteller alıyor ama nispeten daha uygun fiyatlılarda böyle sınırlandırmalar var. hele kıbrısa gitmek isterseniz kumar oynayacağınız düşüncesiyle yardımdan da öte şeyler yapıyorlar

bu doğru bir tespit olmuş, çünkü geçen sene gittiğimiz cornelia de luxe resort da bu uyarı yok bu sene için de yine belek'te rixos premium, susesi, calista luxury resort, spice hoteli, limak atlantis gibi bölgenin en pahalı otellerinden yer bakıyordum gördüğüm kadarıyla hiçbirinde bu uyarı bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 30 Temmuz 2010; 13:01:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.