Şimdi Ara

Nedir bu Samsung J serisi çılgınlığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi ortada benim anlam veremediğim bi J serisi çılgınlığı var.Herkezin elinde bi j serisinden(özellikle J7)
    İlanlara bakıyorum neredeyse her 3 ilandan birisi J.Nedir bunun sebebi?

• Ben de farkettim son zamanlarda. Klas görünümlü piyasa malı olmasının dışında pek bir esprisi olmadığı kanaatine vardım. Marka takıntısı da etkili, koli üzerlerinde rahat müşteri bulabilmesi de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz olması, hızlı çalışması, bataryası ve görünümü yeterli seviyede olduğu için olmasın
    şahsen j7 prime kullanıyorum, bi sefer bile 1 yıldır teklemedi.Dünyanın parasını vermeye hiç niyetim yok, verenleride görüyoz, mail 2 sosyal medya bitti, hepsi hava civa, olan onca borçluya oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Ben de farkettim son zamanlarda. Klas görünümlü piyasa malı olmasının dışında pek bir esprisi olmadığı kanaatine vardım. Marka takıntısı da etkili, koli üzerlerinde rahat müşteri bulabilmesi de...

Koli üzerlerinde rahat müşteri bulabilmesi ne demek hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C serisi resmi olarak gelmediği için ona karşı güzel bir alternatif. Şarj olarak bulabileceğiniz en iyi telefonlardan biri.

• Simdikilerin galaxy acesi s3 minisi

• quote:

Orijinalden alıntı: annieste

Simdikilerin galaxy acesi s3 minisi

Kıyaslanamaz bile. O cihazları alırdın 3 ay kullanırdınız sonra kullanamazdınız çöp olurdu. Eski Ace kullanıcısıyım kanser etmişti beni telefon. Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum j7 2016 yı 1 kere bile kastığını görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aceyi bimeksten almistik 5 yil once 2+3 bimeksten 60 liradaha vererek garanti yaptirmistik annem hala kullaniyorsimdi bimeks de kalmadi garantisi de 3 pil degistirdik😂😂😂

• Yurtdisindaki S serisi parasina j serisi geldiği için j patlaması yaşanıyor....yoksa millet istemez mi s8 , s8 edge

Ayrıca kamera performanslarıda s serisine yakın sayılır
    Kotu yani kasasi ve ekrani gerisi idare eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşime aldım j7 2016 bende düz s7 kullanıyorum bence j7 harika bir telefon olmuş. Hiçbir kronik sorunu yok . Bence harika bir telefon

• quote:

Aceyi bimeksten almistik 5 yil once 2+3 bimeksten 60 liradaha vererek garanti yaptirmistik annem hala kullaniyorsimdi bimeks de kalmadi garantisi de 3 pil degistirdik😂😂😂

Benimde hala babam kullanıyor hocam arama yapıyor sadece. Başka işe yaramiyor ki telefon.

• Yakinda 2.3 gingerbreade guncellemeyi keserler😂

3310dan farki kalmaz

• şimdi de J7 Core çıkmıs, 1099 tl ye, 5.5 samsung isteyen bütçesi dusukler alacak malum.
    özellikleri nerdeyse J7 2016 ile birebir aynı
  • quote:

Yakinda 2.3 gingerbreade guncellemeyi keserler😂

3310dan farki kalmaz

Şuan 3310 gibi kullaniyo zaten babam. Hala whatsapp face falan destekliyo mu acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.