![]() Merhaba arkadaşlar, Bu başlık altında LG OLED TV ailesine ait tüm modeller (C Serisi, G Serisi, B Serisi, M Serisi) ile ilgili deneyimlerimizi, teknik detayları, kullanıcı yorumlarını ve tavsiyeleri paylaşıyoruz. LG, uzun yıllardır OLED panel teknolojisinde sektör lideri konumunda ve her yıl geliştirdiği yeni modellerle çıtayı daha da yukarı taşıyor. Bu kulüpte tüm model kullanıcıları bir araya gelerek soru-cevap, görsel paylaşımı, ayar önerileri, oyun deneyimi, film/dizi modları, karşılaştırmalar ve güncellemeler gibi pek çok konuda etkileşimde bulunabiliriz. OLED evo | TV | Televizyon Modelleri | Ekranlar | LG TR 🔍 Hangi Seriler? Seri Kısaca Özellikleri B SerisiUygun fiyatlı OLED girişi, sade ama kaliteli görüntü. C SerisiDengeli fiyat/performans, yüksek parlaklık, geniş kullanım alanı. G SerisiGaleri tasarımı, daha yüksek parlaklık (evo panel), duvara sıfır montaj imkânı. M SerisiKablosuz video aktarım (Zero Connect Box), premium üst segment. ⚙️ Ortak Teknolojiler: ✅ OLED evo Panel (C/G/G vs.) 💡 Yüksek parlaklık (1000-2000 nit arası modeller) 🔄 HDMI 2.1, 4K 120Hz, VRR, ALLM desteği 🎮 NVIDIA G-SYNC & AMD FreeSync Premium desteği 🎬 Filmmaker Mode, Dolby Vision / Atmos, AI Picture & AI Sound Pro 🧠 webOS Akıllı TV sistemi + Sihirli Kumanda deneyimi 📸 Paylaşabileceğimiz Konular:
💬 Kullandığınız modeli, kullanım amacınızı (film, oyun, yayın platformu vs.) ve varsa memnuniyet/destek yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın. Özellikle yeni almayı düşünen kullanıcılar için bu deneyimler çok kıymetli olacaktır. 🧑🤝🧑 Tüm LG OLED kullanıcılarını bu kulüpte buluşmaya ve bilgi paylaşımına davet ediyorum! OLED evo | TV | Televizyon Modelleri | Ekranlar | LG TR ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 30 Nisan 2025; 13:34:40 > |
LG OLED TV Kullanıcıları Kulübü [B/C/G/M Serisi] (Tüm Modeller)

-
-
Güzel konu olmuş, hayırlı olsun. LG için böyle düzenli bir konuya ihtiyaç vardı.
Ben yakın dönemde upgrade yapmayacağım için, bu aralar bölüme pek girmiyorum. Yine de, arada sırada bir şeyler yazarım.
Konuya girmişken: LG son dönemde art arda FW güncellemeleri yayınladı. Güzel eklemeler yaptılar. Mesela, dahili player'da, görüntüyü algılayıp altyazı pozisyonunu ayarlayan bir özellik eklemişler:
"1. USB microphone.
2. Support more gamepads.
3. Improved multi-view function.
4. Now, without registering for an Amazon Alexa account, you can more easily browse and play a variety of content on your LG TV.
5. Always Ready supports Google Photos feature.
6. A new ThinQ routine feature has been added in the Home Hub.
7. Provide personalized recent entries for each account.
8. The subtitle position is automatically changed to a space that does not disturb the viewing through screen recognition.
9. It provides personalized recommendations through Voice ID.
10. Even if you don't purchase a Chromecast dongle, you can watch it on a large screen using the mobile cast function."
Yeni FW ve FW içerik bilgileri ilk Kore sitesinde yayınlanır. Şuradan model aratarak bulunabilir:
https://www.lge.co.kr/support/product-manuals
(Aratırken tür-boyut-model şeklinde yazın. Mesela OLED65B4 gibi.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam çok Teşekkürler sizin desteğiniz çok önemli forumda takip ettiğim fikirlerinden yararlandığım ve bilgisine inandığım ender kişilerdensiniz.
Değerli katkılarınızı bekliyoruz.
Ayrıca son verdiğiniz bilgiler içinde Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 30 Nisan 2025; 14:10:26 > -
Hafta sonu LG’nin sitesine bakarken ciddi indirimler gördüm, paylaşmak istedim.
LG'nin sitesinde gezinirken bayağı güzel indirimler olduğunu fark ettim.
Özellikle Ultra HD, NanoCell, QNED ve OLED TV'lerde 3.000 TL’den başlayıp 100.000 TL’ye kadar inen indirimler var.
Tarihler de 9 – 12 Mayıs 2025 arasıymış, yani sadece bu hafta sonu geçerli.
Siteye yeni üye olunca ekstra %5 hoş geldin kuponu veriyorlar. > https://www.lg.com/tr/signup
Kampanya detaylarına da şuradan ulaşılabiliyor : Haftasonu Flaş Kampanyalar | LG TR
TV ihtiyacı olanlar değerlendirebilir 2025 Modeller geldiğinde fiyatlar en kötü ihtimalle %30 gibi fark eder.
-
LG, 2025 model OLED TV serisini Türkiye’de ön siparişe açıyor. Ön Siparişe özel güzel kampanyalar olacağı bilgisi verildi müşteri hizmelerinden takip edip, bekleyenlerin bilgisine..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X