Şimdi Ara

Nedir Bu Renoların Çektiği ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu renolar üretildiklerine pişman olmuştur bence, ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 24 Kasım 2005, 21:54:45 >

• Çekebildikleri için de sahipleri memnundur bence sen ne dersin?
  • reno nun ne günahı var sahipleri cahil olduktan sonra....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _dream_

Çekebildikleri için de sahipleri memnundur bence sen ne dersin?

• Abi bu yüzden bunların devri bitmiyor bana bir tane daha reno gibi araba gösterin adamlar kamyonet minibüs yerine kullanıyor arkadaşlar steşın lara 8-10 tane zeytin çuvalı atıyorlar banamısın demiyor herhalde 50 senede daha kullanırız bunları
  • ben çok küçükken reno tx imiz vardı ve babam öyle bir doldururduki memlekete
    ayaklarımı uzatarak gittiğimi hiç hatırlamam
    tabi ordan dönüşte de aynı ızdırap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: volt

ben çok küçükken reno tx imiz vardı ve babam öyle bir doldururduki memlekete
    ayaklarımı uzatarak gittiğimi hiç hatırlamam
    tabi ordan dönüşte de aynı ızdırap

e yokluk zamanları tabii ne edecen. bir yıllık erzakı memleketten getirmek çok ekonomik olurdu. şimdi öyle mi? o bir yıllık erzakı son model arabaya yükleyip, araca vereceği hasarları yaptırmaktansa, servis ve parçaya gidecek parayla 2 yıllık erzak alınır eve. sonra eskisi gibi memleket-köy kavramı mı kaldı ki. tatilde en büyük zevk köye gitmekti. şimdi moda hafta sonu bile bodrum, antalya, bilemedin uludağ, kartalkaya, abant... ne günlere geldik beeee....
  • Çok Sağlam araba. Ben sanayide kullanıyorum, bazı inşaatlarım var malzeme götürüp getiriyorum arabada bişey yok. O arabaya 9 kişi bindiydik. (arkaya 2 kişi, orta koltuğa 4 kişi, sağ yanıma 2 kişi birde ben toplam 9 kişi)) O kadar yol yaptık o 9 kişi ile arabada yinede bişey yok. kesin bayağı masraf çıkartır diyodum servise giderken ama aksine hiç masraf çıkartmadı. Ne yapalım, bulunduğumuz yerde başka araç yoktu,zaten dağbaşında gibi bi yerdeydik, o bozuk yollarda,o toprak yollarda o kadar yol yaptım o kadar yük ile. Araba hala canavar gibi. Alt takımlarda tık yok.
  • Ben yazlığımda halen 80 model bir tane 12 TS bulunduruyorum....Köyde ava gideriz onunla..O benim 4x4 ümdür..Araba demek yanlış biz ona "keçi" diyoruz..İnsanın çıkamadığı yerlere o çıkar..Severim keçimi..Yılda 1-2 kez binsekte çalışmam demez...

Ha bu arada bir ara arkasına büyük puntolarla "Varlığın Yeter" yazdıracam..
  • ya abartı bence..

reno 12 dediğin nedir abi..

metal yorgunluğu baş göstermiş bir teneke...
  • yok yau? şu metal yorgunluğu neymiş bi anlat da öğrenelim bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

ya abartı bence..

reno 12 dediğin nedir abi..

metal yorgunluğu baş göstermiş bir teneke...

ayp ettin
    seksenlerin en moda arbası ve itibarı şimdiki gibi yerlerde değildi (tabii sen yıllarda
    yaşıyorsan) tam bir aile arabasıydı o yıllarda arabası olmuş insanların pek çoğu
    sahip olmuştur reno 12 ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

reno nun ne günahı var sahipleri cahil olduktan sonra....

kesinlikle katılıyorum herkes renoyu hammal zannedişyor ama alsında ok adar iyi bi araç ki
  • bu arabaların ne çektiğini bi tek kendileri bilir bizim buralarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

quote:

reno nun ne günahı var sahipleri cahil olduktan sonra....

kesinlikle katılıyorum herkes renoyu hammal zannedişyor ama alsında o kadar iyi bi araç ki

bencede iyi arabadır

ama toros zamanında değildi niye dersen doğan slx ile aynı paraydı
  • Burda hangi araba iyi tartışması yapılması dahi trajikomik.

burda cehalet gözüküyor reno nun yük kapasitesi değil.sizce o reno nun frenleri tutuyormudur?

bizim insanımızın otomobil konusunda ne kadar bilgisiz olduğunu bu resimler gayet güzel ispatlıyor.
  • vites kolları yeter bunun
  • 2. resimde de gördüğümüz gibi arabayı amacı dışında kullanan millet sadece bizler değilmişiz
    Yoksa onu da bi gurbetçimiz mi yüklemiş öyle???
  • quote:

burda cehalet gözüküyor reno nun yük kapasitesi değil.sizce o reno nun frenleri tutuyormudur?

o yükle zaten ne kadar hız yapabilir ki o araba abartı frenlere ihtiyaç duysun. sahip olduğu fren gayet de yeterliydi. biz de bu resimlerdeki kadar olmasa da istiap haddinin sınırlarına yakın yüklerdik ve hiç bir zaman da ne amortisör, ne yay, ne fren ne de başka bir sorunu aşırı yükten dolayı yaşamadık. şimdiki arabalara bunun 1/3'i kadar yük vurda bak ne oluyor? nerelerinden çatır çatır ses geliyor. şaşar kalır insan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.