Şimdi Ara

Nedir bu Nihat, Pascal sevdası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane!

• quote:

Orijinalden alıntı: Khorne

Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane!

Ben senaryodan ibaret olduğunu sanmıyorum.Senaryodanda olsa o insanları öyle ayıltım bayıltamazsın inan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

quote:

Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane!

Ben senaryodan ibaret olduğunu sanmıyorum.Senaryodanda olsa o insanları öyle ayıltım bayıltamazsın inan bana

asenadan söz ediyorsan ki ondan söz ediyorsun kimdirki bu kadın rol yaptıgı belli

• quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

quote:

asenadan söz ediyorsan ki ondan söz ediyorsun kimdirki bu kadın rol yaptıgı belli

Size bişe kanıtlamak zorunda değilim ve tabiki sizde öyle sadece düşündüğümü söyledim

• Hayır.
  • Bende hayır diyorum.
  • Bende hayır diyorum 3 hayır la seni uğurluyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.