Nedir bu Nihat, Pascal sevdası? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Khorne => Nedir bu Nihat, Pascal sevdası? (8.5.2011 23:25:09)
Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane!

nightdrive => Nedir bu Nihat, Pascal sevdası? (8.5.2011 23:39:48)
quote:

Orijinalden alıntı: Khorne

Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane!

Ben senaryodan ibaret olduğunu sanmıyorum.Senaryodanda olsa o insanları öyle ayıltım bayıltamazsın inan bana

bmurat07 => Nedir bu Nihat, Pascal sevdası? (8.5.2011 23:49:26)
quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

quote:

Ben senaryodan ibaret olduğunu sanmıyorum.Senaryodanda olsa o insanları öyle ayıltım bayıltamazsın inan bana

asenadan söz ediyorsan ki ondan söz ediyorsun kimdirki bu kadın rol yaptıgı belli

nightdrive => Nedir bu Nihat, Pascal sevdası? (8.5.2011 23:53:06)
quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

quote:

asenadan söz ediyorsan ki ondan söz ediyorsun kimdirki bu kadın rol yaptıgı belli

Size bişe kanıtlamak zorunda değilim ve tabiki sizde öyle sadece düşündüğümü söyledim

StreamRolleR => Nedir bu Nihat, Pascal sevdası? (8.5.2011 23:56:41)
Hayır.

TheDarkDefender => Nedir bu Nihat, Pascal sevdası? (8.5.2011 23:59:51)
Bende hayır diyorum.

SamuelColt => Nedir bu Nihat, Pascal sevdası? (9.5.2011 03:12:38)
Bende hayır diyorum 3 hayır la seni uğurluyoruz...

Sayfa: [1]