Khorne
=> Nedir bu Nihat, Pascal sevdası?
(8.5.2011 23:25:09)
Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane!
nightdrive
(8.5.2011 23:39:48)
quote:
Orijinalden alıntı: Khorne Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane! |
Ben senaryodan ibaret olduğunu sanmıyorum.Senaryodanda olsa o insanları öyle ayıltım bayıltamazsın inan bana
bmurat07
(8.5.2011 23:49:26)
quote:
Orijinalden alıntı: HsyN34 quote:
Orijinalden alıntı: Khorne Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane! | Ben senaryodan ibaret olduğunu sanmıyorum.Senaryodanda olsa o insanları öyle ayıltım bayıltamazsın inan bana |
asenadan söz ediyorsan ki ondan söz ediyorsun kimdirki bu kadın rol yaptıgı belli
nightdrive
(8.5.2011 23:53:06)
quote:
Orijinalden alıntı: bmurat07 quote:
Orijinalden alıntı: HsyN34 quote:
Orijinalden alıntı: Khorne Bu program %99 reyting amaçlı bir program bence hepsi senaryo, bence Pascal gitmek istedi gitmeden reytingi tavan yaptırma amaçlı olabilir yada %100 senaryo olabilir, onu gectim madem hersey gerçek neden az sonra az sonra diye diye geceyi bekletiyorlar sabah 2-3 fotograf bir kisa ve video devami icin saat ... Show tvyi acın bizde reklamlardan parayi kıralım. Milletin bütün derdi buymuş gibi aynı konudan 50 tane! | Ben senaryodan ibaret olduğunu sanmıyorum.Senaryodanda olsa o insanları öyle ayıltım bayıltamazsın inan bana | asenadan söz ediyorsan ki ondan söz ediyorsun kimdirki bu kadın rol yaptıgı belli |
Size bişe kanıtlamak zorunda değilim ve tabiki sizde öyle sadece düşündüğümü söyledim
StreamRolleR
(8.5.2011 23:56:41)
Hayır.
TheDarkDefender
(8.5.2011 23:59:51)
Bende hayır diyorum.
SamuelColt
(9.5.2011 03:12:38)
Bende hayır diyorum 3 hayır la seni uğurluyoruz...