Şimdi Ara

Nedir Bu Hat Zayıflığı (Line Attruc...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benm bu değer çok yüksek ( 50 )bu yüzden net sürekli gidiyor netlmitsizde 1mbit hız bile alamyıorum bu değer bendenmi kaynaklanıyor yoksa bu bölgede altyapı çalışması olmadığı içinmi acaba

• Seninle ilgili değil, bölgedeki alt yapı yetersizliğinden dolayı olduğunu sanıyorum.
  • peki yan apartmandaki kuzenmle oturdğumzz binalar aynı zamanda yapıldı aynı anda daha dorğusu onun neti benmkindende beterdi 8mbit sınırsıza geçti neti çok çok nadir gidiyomuş şimdi ?
  • 1 mbit sınırsızdan 8 mbit'e geçtiğimde 5 dk da bir net gidiyodu.
    1 mbit e gerdi döndüm net gitmiyor..

ttnete para kazandırmak isteyende suç :D
  • Bölgendeki alt yapının yetersiz olmasından kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clanthee

peki yan apartmandaki kuzenmle oturdğumzz binalar aynı zamanda yapıldı aynı anda daha dorğusu onun neti benmkindende beterdi 8mbit sınırsıza geçti neti çok çok nadir gidiyomuş şimdi ?

8 mbit limitsiz ile 8 mbit netlimitsiz arasındaki fark, arkadaşlarından mesajlarından anlayabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: skynet

ya şu hat kaldırmıyor falan filan hede hödeleri için birşey demek istiyorum.Ben 6 aydır 8 limitsiz kullanıyordum ve hızımda bağlantımda hiçbir sorun yoktu.Geçen ayın başında netlimitsize geçtim 3 gün sonra hızım 8'den 4'e düştü ve sonrada hatta kopmalar başladı.Aradım müşteri hizmetlerini arıza kaydı bıraktım ertesi gün santralden aradılar ve hattımın desteklemediğini söylediler.

Sonra olayı izah ettim ama nafile ha kayaya anlatmışsın ha bu telekom görevlilerine.Neyse geri eski tarifem 8 limitsize döndüm şimdi ne hızdan düşme kaldı ne de hattan kopma.

Şimdi bazıları diyecekki efendim netlimitsiz 8 garantilemiyor 8'e kadar hız diyor.O kısmı tamam bende biliyorum ama neden netlimitsizde hattım zırt pırt düşüyordu da 8 limitsize geri geçince kopmalar sona erdi ayrıca millet burda değerlerini yazıyor acaba benimki olurmu vs. valla benim hat zayıflama değerim 36 arkadaşlar buna rağmen 8 limitsiz adam gibi kullanabiliyorum.bu forumda 15-20 gibi değerlerle 1-2 mbit'te sürünenler ar ve onlarada santralden uzaksınız hede höde denmiş yani bu netlimitsiz olayında var bir üçkağıt ama ne.

quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

@skynet
    Evet haklısın arkadaşım. Ben de bu ay ortalarında 8 limitsiz tarifeden netlimitsize geçiş yaptım. 8 limitsiz tarifedeyken 15.100-17.000 kbps arasında değişen "alınabilecek maksimum hız değeri" netlimitsiz tarifeye geçergeçmez 11.500-13.200 kbps arasında oynayamaya başladı. NetLimitsiz tarifede verilen hat genişliği ile Limitsiz tarifede verilen hat genişliği arasında nereden baksan 4 mbps'lik bir oynama oluyor. Buna da hak veriyorum. Sonuçta adam 99 TL'lik bir para veriyor ve stabil 8 mbps hız istiyor. Sonuç olarak 8 mbps Limitsiz tarifeye geçerken bağlı bulunan hatta iyileştirmeler yapılıyor çünkü 99 TL'lik pakete geçişimde netim yarım gün gitmişti döndüğünde hat değerlerimin gayet iyi olduğunu farkettim. Pahalı olmasa kalmaya devam ederdim ancak dediğim gibi 99 TL yüksek bir fiyat ve her ay bu parayı vermek sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 3 Nisan 2010; 14:43:27 >

• Herşey apaçık ortada.. Hızı 512kps 'e düşürmek safsatası ileuğraşmak yerine bu yeni düzene "hat değerlerini düşürmek" geçildi. 2 hafta öncesine kadar sinyal değerleri 8mbps'i kaldırırken aniden tepetaklak oldu, kopmalar vs..
    İşin komedisi arıza takip / santral vs. hepsi komik açıklamalarla insanı çıldırtıyor. Neyse bakalım ne olacak bu işin sonu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • poff aslında 8limitsize geçebilirm pekte sorun olmaz ama bu durum düzelirmi onu kestiremiyorum.bide sizin daha önceden iyimiş netiniz yani kopma fln yokmuş anladığım kadarıyla benim herzaman vardı bu sorun 1limitsizdeydim önceden ondada sürekli kopma yaşıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 3 Nisan 2010; 16:42:07 >
  • quote:

poff aslında 8limitsize geçebilirm pekte sorun olmaz ama bu durum düzelirmi onu kestiremiyorum.bide sizin daha önceden iyimiş netiniz yani kopma fln yokmuş anladığım kadarıyla benim herzaman vardı bu sorun 1limitsizdeydim önceden ondada sürekli kopma yaşıyordum

eğer ki yan apartmandaki arkadasın kuzenın neyse artk 8mbit alıosa iç tesisatta problem vardır. ben 2mbit alıodm ic tesisat ı deıstırdm 8mbit sorunsuz :) onceden 4mbit bıle alamıodm ic tesisat derken sokaktan gecen anahattan yenı kablo cekin kablolarınz eskı olablr..
  • sokaktan gecen anahattan nasıl yeni kablo çekebilrmki daha doğrusu anahat nerde yerin altında deilmiki ve kabloyu çekmeyi bilmiyorum bi tessisatçı çağırsam yapar herlde?
  • sizin ordaki nsldır blmıorm ama bzm sokakta anahat kutusu var ordan evdekı telefon kutusuna cekıon bende pek anlamam babam cekti bende ızlemstm ordan aklımda kalan bu, eğer sokaktaki kutu yakınsa kolay kolay cekersnz tesisatcıda ceker.biraz anlaman gerekıo bu ıslerden yoksa yapmassn bnce.
  • hmm teşekkürler yardımın için o sokak kutusu nerde bilmiyorum önce onu arayıp bulmam lazım :) bide nasıl bişey bu anahat kutusu bi resim koyabilirmsin acaba son bişey daha sorcam babanın kabloyu çektiğini söyledin kabloya basmıyomu kimse ezilmiyomu sürtünmüoymu kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 3 Nisan 2010; 19:46:55 >
  • quote:

hmm teşekkürler yardımın için o sokak kutusu nerde bilmiyorum önce onu arayıp bulmam lazım :) peki son bişey sorcam babanın kabloyu çektiğini söyledin kabloya basmıyomu kimse ezilmiyomu sürtünmüoymu kablo

o kablo ve sokak kutusu yerde deıldır sole dıym evlerın bırıncı katın penceresının ustundedır ordan gecer kablolar kutu ıse sokakta kac tane var hıc dıkkat etmedm acıkcası blmıorm bızm sokak kutusu hemen yan ewdeydı raht oldu sokak kutusundan ewdekı telefon kutusuna telefon kutusundanda eve cekıceksn kabloyu sunuda belırteym onceden bzm telefon kutusundan cektgmz kablo ınceydı smdıki cektklermz kablolar daha bı kalın ınternet kablosu gıbı.

not:her sokakta kablolar ole olcak deıl bızm burda bole baska yerde farklı olablr ona garantı vermıorm.

• Arkadaslar sureklı net düsüyor. Yardımlarınızı beklıyorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.