Foruma bir baktım da renkdaşlar çok uğraşmışsınız anlatıcaz diye . Ne gerek var yahu. Hepsi girdiler bir bataklığa dolayısıyla yanlarına çekmeye çalışıyorlar. Bırakın istediklerini söylesinler. Y.D rezil herifin teki zaten herkes hemfikir bu konuda. E ne diye adam bu cümleyi kullandı diye bu kadar uğraşıyorsunuz ki anlatmak için.
Suçluluk psikolojisi o kadar.
Tutunacak başka dal yok herhalde.
Vallahi ya ne diye sidik yarıştırıyorsunuz, bırakın kendi hallerine. Yönetimden bile ipleyen olmadı biz ne diye uğraş veriyoruz. Rahat olun bakın dalganıza
Ar yok bunlarda.
Hahaha bu olaylar çıkmadan önce bu maçdan haberleri bile yoktu bebelerin.
Bazıları da Malatya oyuncularının konuşmalarını koyuyor git savcılığa şikayet et.Ses yok.Her konuya yazıyorum buraya da yazayım.
Süleymaniye Camiinin inşası tamamlanmış, ibadete açılacağı gün ilan edilmişti O gün gelince istanbul'un her yanından insanlar bu eşsiz eserin açılışında bulunmak için şehrin bu noktasına akın etmişti Herkes hayranlıkla bu Türk mucizesini seyrediyordu Fakat bunlar arasında bulu nan bir çocuk, "Aaa şu minareye bakın nasıl eğri!" diye bağırıyordu Herkes de bakıyordu ama bir eğrilik görmüyordu Çocuğun minarelerden biri için eğri dediği Mimar Sinan'a kadar ulaştı Koca mimar hemen çocuğun yanına geldi ve ona, "Yavrum hangi minare eğri göster bana" dedi Çocuk da "İşte şu" diye minarelerden birini gösterdi Mimar Sinan hemen adamlarını topladı Uzun halatları biribirine ekletip minareye bağlattı "Çekin yukarı doğru!" diye çektirmeye başladı Çocuğa da, "Oğlum, bak bu minareyi doğrultturuyorum, sen dikkat et, dosdoğru olunca haber ver"
dedi Adamlar gerçekten düzeltiyormuş gibi çekiyorlardı Çocuk bir süre sonra, "Tamam, minare doğruldu" diye bağırdı İşçiler çekme işini bırakıp halatları çözdüler Başından beri olaya tanık olan Sinan'ın ustalarından biri herkesin kafasını kurcalayan soruyu Mimar Sinan'a yöneltti:
- Ulu mimarbaşımız, sen herkesten iyi biliyorsun ki, minarede eğrilik falan yok O halde niçin düzeltmeye kalkıştın?
Mimar Sinan'ın cevabı inceliğin, anlayışın, hoşgörünün simgesi idi:
- Ben bilmez miyim minarede eğrilik olmadığını Ama çocuğun kafasındaki "minare eğri" intibaını da öyle bırakamazdım Bu yönteme başvurdum ki çocuğun kafasındaki "eğri" kanaati silinsin Yoksa her yerde çocuk aklıyla minarenin eğri olduğunu söyler, sonra gerçekten eğri olduğu şeklinde bir inanç yayılırdı
Foruma bir baktım da renkdaşlar çok uğraşmışsınız anlatıcaz diye . Ne gerek var yahu. Hepsi girdiler bir bataklığa dolayısıyla yanlarına çekmeye çalışıyorlar. Bırakın istediklerini söylesinler. Y.D rezil herifin teki zaten herkes hemfikir bu konuda. E ne diye adam bu cümleyi kullandı diye bu kadar uğraşıyorsunuz ki anlatmak için.
o bataklığa girmeyen takım yok bu ülkede.
BJK başkanı şerefli ikincilikle başladı, şikeye bir sefere af diyerek tamamladı konuşmasını
sanırım en iyi cevabı kendi kendilerine verdiler.
G.Saray başkanı bu duruşu başından beri sergilemese idi, Demirören tüm kulüplerin başıymış gibi, "Affedelim gitsin" diye yıkardı ortalığı..
dostum malesef o maç büyük ihtimal şikeliydi. bundan ispatlamaya çalışıyorlar sütten çıkmış ak kaşık değilsini demek istiyorlar.
aslında bjk , fb, ts küme düşürülmeli ayrıca bjk ve fenere puan silme cezası olmalı. ama nerdeee?
quote:
Orijinalden alıntı: takma ad
dostum malesef o maç büyük ihtimal şikeliydi. bundan ispatlamaya çalışıyorlar sütten çıkmış ak kaşık değilsini demek istiyorlar.
aslında bjk , fb, ts küme düşürülmeli ayrıca bjk ve fenere puan silme cezası olmalı. ama nerdeee?
İşte benim anlatmak istediğim bu . Ne derseniz deyin tüm rakip taraftarlar hep ezbere bu cümleyi söyleyecek. Muhtelemen burda araştırıpta koyduğunuz şeyleri okumuyorlar bile .
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
quote:
Orijinalden alıntı: aLCoHoL111
o bataklığa girmeyen takım yok bu ülkede.
Olabilir ama sizin gibi yakalanipta o damgayi yemek apayri bir olay
En azindan bizim hakkimizda resmi bir islem olmadigina göre Gs tarihinde
quote:
Orijinalden alıntı: m_v_p
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
quote:
İspatlanacak birşey yok ki gerçeğin ta kendisi...
Uuu bu da yeni çıktı herhalde ispatlayamayınca ispatlanacak bir şey yok. Bizim alnımız ak yolumuz açık allah'a şükür.
Şaka mı bu?Sen maçı izlemedin galiba.Önce bir izle,o anki puan durumuna bak, Zalad'ın yediği gollere bak,lig tarihinin istatistiklerine bak (lig tarihimizin deplasmandaki alınmış en farklı galibiyet 8-0 lık o maç) ne tesadüftür ki son maçta ve averaj gereken maçta.Fazla söze gerek yok aslında.Sarı kırmızı gözlükle bakarsan dünya sarı kırmızıdır.Halbuki öylemi...
Zalad'ın 2.yarı oyundan çıktığını yayına bağlanıp şike yapılmadığını,Zaten averaj olarak bizim averajımız 74'ken beşiktaş'ın ki 68 matematiğin varsa hesaplamanı umuyorum. Bu arada Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 6-0 ve 4-0 gibi skorlarla yendiğini. O sezon küme düşme potasında olan Karşıyaka 5-0 yenerken Galatasaray'ın 8-0 yenmesi neden bu kadar konuşuluyor acaba?
quote:
quote:
quote:
quote:
İspatlanacak birşey yok ki gerçeğin ta kendisi...
Uuu bu da yeni çıktı herhalde ispatlayamayınca ispatlanacak bir şey yok. Bizim alnımız ak yolumuz açık allah'a şükür.
Şaka mı bu?Sen maçı izlemedin galiba.Önce bir izle,o anki puan durumuna bak, Zalad'ın yediği gollere bak,lig tarihinin istatistiklerine bak (lig tarihimizin deplasmandaki alınmış en farklı galibiyet 8-0 lık o maç) ne tesadüftür ki son maçta ve averaj gereken maçta.Fazla söze gerek yok aslında.Sarı kırmızı gözlükle bakarsan dünya sarı kırmızıdır.Halbuki öylemi...
Zalad'ın 2.yarı oyundan çıktığını yayına bağlanıp şike yapılmadığını,Zaten averaj olarak bizim averajımız 74'ken beşiktaş'ın ki 68 matematiğin varsa hesaplamanı umuyorum. Bu arada Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 6-0 ve 4-0 gibi skorlarla yendiğini. O sezon küme düşme potasında olan Karşıyaka 5-0 yenerken Galatasaray'ın 8-0 yenmesi neden bu kadar konuşuluyor acaba?
Averajları yanlış yazmışım 53'e 45 yani 8 fark var 29.haftada ise 2 fark ile öndeyiz yine. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
Ayrıca Beşiktaş camiasının çoook büyük kısmı Zalad'ın ilk yarı bitiminde oyuncan çıktığını ya bilmiyordur, ya da sonradan öğrenmiştir.
Bir de puan durumuna averaja bakın demiş keşke önceden kendin baksaydın
Olmayan şeyi oldu diye göstermek.
cehalet çok kötüdür, şuraya yazmadan önce baksan puan tablosuna her şeyin farkına varacaksın.