Şimdi Ara

NEDİR BU BURGER KİNG,MC DONALDS HASTALIĞI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
1
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir arkadaş starbucksla ilgili konu açınca sürekli aklımda olan şey tekrar aklıma geldi.Burger King,Mc Donalds,Dominos,Starbucks ve daha nice beş para etmez mağazalar neden bu kadar el üstünde tutuluyor? Burger Kinge ilk ve son gittiğimde 8.sınıftaydım (kadıköy rıhtımdaki) ya inanılmaz kötü ilk defa gittiğimde heycan yapmıştım reklamları çıkıyo herkes buraya geliyo falan tabi bi gidiyosun tırt çıkıyo..Buraya giden milyonlarca insan gerçekten lezzeti içinmi gidiyo yoksa ismi için mi ? oranın adı HAMBURGER KRALI olsa aynı ürünler aynı hizmetler sunulsa gerçekten bu kadar tutulurmuydu ? ya da Dominos 1-2 kere pizza yedim ve hayatımda yediğim en kötü pizzalardı ve ülkemizde en çok satılan pizza markası.. Onlarca,yüzlerce şubesi bulunan gıda mağazalarının ürünlerinin neredeyse hepsi dandik (istisnalar hariç) ama bu insanlar neden buraların kölesi olmuş durumda ?

• popüler kültürün sonucu bunlar. birazdan biri gelir "öğrenci için daha ucuz, pratik xd" yazar evet 15 lira çok ucuz ve "doyurucu"
  • Burger kingle mcdonalds ı el üstünde tutan kim? İkiside burger kalitesi olarak yerde iki restoran. Asıl hamburger denen şey gurme restoranlarda yenir. Kahve konusunda ise Starbucks başarılı bir marka. Açıkçası değişik kahve türü ismi yazıp nescafe 3ü 1 arada içirip 10 lira alıp üstünede siparişin bitince git diye gözüne bakanlar yerine starbuckstaki rahat ortamı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama tdı ck gzl .s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Burger kingle mcdonalds ı el üstünde tutan kim? İkiside burger kalitesi olarak yerde iki restoran. Asıl hamburger denen şey gurme restoranlarda yenir. Kahve konusunda ise Starbucks başarılı bir marka. Açıkçası değişik kahve türü ismi yazıp nescafe 3ü 1 arada içirip 10 lira alıp üstünede siparişin bitince git diye gözüne bakanlar yerine starbuckstaki rahat ortamı tercih ederim.

Görüşmemize engel olabilirler ama kalbimden seni asla atamazlar. berke can
  • en son ne zaman yedim hatırlamıyorum.

çöp+sağlıksız
  • Burger King ve McDonalds'i bilmem ama Dominos cogu yerel pizzacidan daha uygun.
    Starbucks'a gitmeyip de nereye gidecegim?
    AVM'de Kahve Dunyasi'na gittim. White Chocolate Mocha'ya KD'de 9₺ verdim. Bir icecek bu kadar igrenc yapilabilirdi. Ayni icecek Starbucks'da 10.25₺ ama kat be kat daha iyi yapiliyor. Ondan sonra da gitmedim KD gibi yerlere.

Ayrica, bu neden herkesi rahatsiz ediyor anlamis degilim. İsteyen istedigi yere gider. Populer kultur de ne demek boyle bir sacmalik olabilir mi? Adamlar dunyanin en iyi franchisinglerin birini olusturmus yillar icin de. Ben de iyi oldugu icin gidiyorum.

Edit: Maddi durumu cok iyi olan bir insan degilim fakat kahveyi iyi icmeyi severim. Kisaca bir Berkecan degilim yani. Yukaridaki arkadaslarin da soyledigi gibi baska yerlerde garson surekli bardaginizin durumunu gelip gidip kontrol ederken ben Starbucks'ta 1 bardak kahve almamiza ragmen, 4 saat oturup odev yaptigimizi bilirim. Bir Allah'in kulu da gelip "ulan zaten 10 lira verdin, gotun yosun bagladi sandalyeye" demedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFlackoJodye -- 7 Nisan 2016; 20:17:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Burger kingle mcdonalds ı el üstünde tutan kim? İkiside burger kalitesi olarak yerde iki restoran. Asıl hamburger denen şey gurme restoranlarda yenir. Kahve konusunda ise Starbucks başarılı bir marka. Açıkçası değişik kahve türü ismi yazıp nescafe 3ü 1 arada içirip 10 lira alıp üstünede siparişin bitince git diye gözüne bakanlar yerine starbuckstaki rahat ortamı tercih ederim.

türkiyede 200 civarında burger king,150 civarında mc donalds mağazası var istersen el üstünde tutma konusunu tartışmayalım.
  • bence bu çöp falan diyenler bir hamburgere 15 lira vermek istemedikleri için öyle diyorlar. yoksa tadının çöp olmadığını onlar da biliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana falan varken hamburgere para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Burger King ve McDonalds'i bilmem ama Dominos cogu yerel pizzacidan daha uygun.
    Starbucks'a gitmeyip de nereye gidecegim?
    AVM'de Kahve Dunyasi'na gittim. White Chocolate Mocha'ya KD'de 9₺ verdim. Bir icecek bu kadar igrenc yapilabilirdi. Ayni icecek Starbucks'da 10.25₺ ama kat be kat daha iyi yapiliyor. Ondan sonra da gitmedim KD gibi yerlere.

Ayrica, bu neden herkesi rahatsiz ediyor anlamis degilim. İsteyen istedigi yere gider. Populer kultur de ne demek boyle bir sacmalik olabilir mi? Adamlar dunyanin en iyi franchisinglerin birini olusturmus yillar icin de. Ben de iyi oldugu icin gidiyorum.

Starbucks konusunda haklı olabilirsin ama pizza konusunda dominos fiyat olarak standart ama lezzet olarak inanılmaz kötü mesela ben pizza hits diye biryerden yiyorum adı sanı duyulmamış yanılmıyorsam 3 tane şubesi var fiyat olarak dominosla hemen hemen aynı ama lezzette 100 kat daha iyi ama işte ismi olmadığı için etrafımdaki insanlara anlatamıyorum.

• Green salads dururken yanından bile geçmem.
  • İzmirde Ohannes ve Friends gibi yerlerde 15-20 liraya hamburger yedigini hissediyorsun,yanindaki patatesler de cok guzel.Gercekten cevresinde bu tarz yerler varken Burger veya mcdonalds'a gidenleri aklim almiyor.Dominostan lezzetli cok pizzaci var ama hepsi daha pahali ordan.Arada gidiyor yani dominos.

Starbucks'a laf ettirmem.Gloria,Lavazza ve Starbucks var zaten digerlerine cop bile diyemiyorum.Hem urunleri igrenc oluyor hem kazik oluyor.Hem de her saat basi bir sey icmen gerekiyor.Al kahveni 6-7 liraya ooh calis dersini sakin ortamda.Yayil kitabini oku mis gibi

• Çöp, hiç gitmem.
  • starbucks gerçteken f/p açısında iyi
    aksini idda eden asosyaldir

mc ve burger ise özellikle burger iki menü 12 lira olmasından ötürü
    yani ucuz ve hedef kitlesi gençler

senin küçük esnafın 50 gram döner dürüme 4 lira alırsa
    bizim gençlerde hamburgerciye gider
    bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

starbucks gerçteken f/p açısında iyi
    aksini idda eden asosyaldir

mc ve burger ise özellikle burger iki menü 12 lira olmasından ötürü
    yani ucuz ve hedef kitlesi gençler

senin küçük esnafın 50 gram döner dürüme 4 lira alırsa
    bizim gençlerde hamburgerciye gider
    bu kadar basit

Aynı saniye.
  • Bir kahveye 10 lira verip 15 liralik hamburgere laf mi atiyosun? Cidden mi? Forumun iq seviyesi çöp+mal

amerika ozentisi falan degilim ama sacma sapan yorumlar yapiyorsunuz. gundem konusacaginiza yok o hamburger yok starbilmem ne size ne kardeşim? Hamburger yiyen adam senin iskenderine ciğ koftene karişiyor mu? Hayir. Onlarin ne yedigi seni ilgilendirir mi kardesim? Sizi kendinizden kücükleri ezikleme sevdasi almış gitmiş.

• İSKENDER , KEBAP , DÖNER , TAVUK ŞİŞ , GİBİ EFSANE YEMEKLERİ OLAN ÖZ KÜLTÜRÜMÜZ YERİNE POPÜLER KÜLTÜR DAHA ÇEKİCİ GELİYOR DEMEKKİ YENİ NESİLE.

SENİN GİBİ BİLİNÇLİ İNSAN GÖRMEK GÜZEL , FORUMDAŞ :d
  • ortadoğu yemek kültürünü güzel buluyorum pizza ve hamburgere gerek yok çok nadir olmaması dışında.
  • İsterse 100 lira olsun canım çektiyse paranın önemi olmaz kimseye'de söz hakkı düşmez. anca forumlarda laf atarsanız gerçekte yüzümüze söyleyecek cesareti olmayan kişiler olduğunuz için

Not: İskendere değişmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backend -- 7 Nisan 2016; 20:42:07 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.