Bildirim
Neden videodaki gibi TSI motor yok ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
VW hayranlığım yok ama yeterince uğraşırsan o motoru da bunun gibi yaparsın.
Edit:Neden eksilediniz ki? Formula 1 arabalarında 1.6 motordan en az 800 hp güç çıkarmıyorlar mı? O motor 1000-1200 km gidiyor, sonra çöpe. TSI'a da para harca en az 500-600 hp çıkar, ömrü de 1000 km bile olmaz belki ama şov yapacak kadar yürür işte.
Videodaki Hulk Civic'in önceki modlama denemelerinde tüm motor bloğunu yarmışlardı ortadan. Videodaki motor bloğu Amerikadan gelmiş yeni blok, daha dayanıklısı. Şimdi Honda çöp diyelim mi blok yarıldı ortadan diye?
VW benim nefretim, mesajlarıma bakan anlar zaten. Bana bile VW savundurdunuz ya helal olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 20 Ekim 2015; 0:43:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda'nın dengi VW değil Opel olduğundan, internette araştırırsan fantezi Corsa'lar bulabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Edge cekiyor 3g ceken bir yerde izliyim kalsin burda
-
Çok hafif geliyor benim attığım video 1.14 saniyedeki skyline stutututu veya 1.29 daki gibi supra almanlarda bu yok
quote:
Orijinalden alıntı: _TerryLeather_
Çok hafif geliyor benim attığım video 1.14 saniyedeki skyline stutututu veya 1.29 daki gibi supra almanlarda bu yok
vututu yapsın mı istiyorsun -
quote:
Bin arabana at boşa aban gaza
Vututututu
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
quote:
vututu yapsın mı istiyorsun
Yok bu vutututu devir kesici değil bu sutututu turbodan gelen ses 1.14 saniyedeki siyah skyline
Bu başlık daha öncede açılmamışmıydı ? yine aynı videoyla ? yine niye böyle TSİ yok diyip ?
TSI ile kıyaslamadaki Amaç ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
Bu başlık daha öncede açılmamışmıydı ? yine aynı videoyla ? yine niye böyle TSİ yok diyip ?
TSI ile kıyaslamadaki Amaç ne ?
Tsi'da bu turboyu kaldıracak kapasite olsaydı, VW 80 bin liralık golfe fason değil Greedy turbo takardı
İşte bu
quote:
Orijinalden alıntı: Elsa
quote:
Tsi'da bu turboyu kaldıracak kapasite olsaydı, VW 80 bin liralık golfe fason değil Greedy turbo takardı
1.2 tsi a ne takmasini bekliyosun findik kadar motora findik kadar turbo. Herhalde kucukken cok nfs underground oynadin
Bu arada 1.6 tdi poloya e90 3.20d turbosu takiliyor catir catir 300hp yuruyen 1.6 tdi pololar var typerlari tokatliyolar typercilar kafayi yiyobak nasil kaldiriyomus yukleyince..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Honda o kapasiteyi ne kadar kaldırıyormuş acaba.Adamlar arabayı sürekli o şekilde kullansın bakiyim sonra görmüş oluruz ne kadar kaldırıyor.
Yoksa vw'i de o şekilde güçlendirenler var.
Buyur:https://www.youtube.com/watch?v=FIa_drJsKlY -
-
http://youtu.be/Fmk4Do6D7ro
Youtube ye 1000 hp sahin yazsan o bile cikiyor siz cikmis tsi neden yok diyorsunuz. 1.6dizel polodan sadece yazilimla 200 beygir cikarip surenler var facete az arasan bulursun. Ki turboyu buyuk bir sey taksa 300'u rahat gecer.
quote:
Orijinalden alıntı: _AsDeRf_
http://youtu.be/Fmk4Do6D7ro
Youtube ye 1000 hp sahin yazsan o bile cikiyor siz cikmis tsi neden yok diyorsunuz. 1.6dizel polodan sadece yazilimla 200 beygir cikarip surenler var facete az arasan bulursun. Ki turboyu buyuk bir sey taksa 300'u rahat gecer.
Sadece yazlim ile 1.6 tdi 200 beygir?
Sen sen naptin? Ben diyorum evde tüp yok.
Ne diyon kardes sen sadece yazilimla 200 hp falan. Hangi turbo hangi siemens enjektor o yuku kaldiracak kadar hava basacak, mazot puskurtecek?
Isin icinde olmasak yiyecez ha.
Kalpazan chipcinin kalpazan dyno verisidir o. Gelin ben size 50 hp lik sahini 150 hp cikartim dynoda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 19 Ekim 2015; 19:54:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alish_alish
Honda o kapasiteyi ne kadar kaldırıyormuş acaba.Adamlar arabayı sürekli o şekilde kullansın bakiyim sonra görmüş oluruz ne kadar kaldırıyor.
Yoksa vw'i de o şekilde güçlendirenler var.
Buyur:https://www.youtube.com/watch?v=FIa_drJsKlY
MK2 TSI mı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Elsa
quote:
1.2 tsi a ne takmasini bekliyosun findik kadar motora findik kadar turbo. Herhalde kucukken cok nfs underground oynadin
Bu arada 1.6 tdi poloya e90 3.20d turbosu takiliyor catir catir 300hp yuruyen 1.6 tdi pololar var typerlari tokatliyolar typercilar kafayi yiyobak nasil kaldiriyomus yukleyince..
No ss no güven
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- doblo 1.3 mü 1.6 mı
- araba kaloriferi açınca su eksiltiyor
- araç içi ısıtıcı tavsiye
- plaka lambası muayene
- cam filmi numaraları
- fiat 600 fiyat
- pagani utopia
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- byd han 2025
- kia sportage 2022
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X