Şimdi Ara

neden tıp yazdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sebeb nedir? neden hastalara bakmak istiyorsunuz? doktor 3 bin tl alsa yazar mıydınız?
    bir de sivas tıp mı zonguldak tıp mı? :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 3 Ağustos 2016; 15:22:01 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • RagnarLoRdbrok kullanıcısına yanıt
    ikna olmak derken içimde sevip sevmeyeceğime dair derin supheler var .6 yıl boyunca meslek için gerekli ama sıkıcı ve anlamsız seyler ezberle. 2 yıl zorunlu hizmet. 12 ay askerlik. tus sınavı. hastanede her gun onlarca trajik olayla karşılaş. hakettiğin değeri goreme, dayak ye vs...
  • Kendime acı çektirmeyi seviyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    18 tane diş verdim
    baktım liste boş
    dedim 24 e tamamlamak için 6 tane detıp yazalım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BrainXX

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinalden alynty: BrainXX

nedense herkeste bir insanlary iyile?tirme iste?i yardymseverlik bi typ sevgisi aldy ba?yny gidiyo hiç parayla alakasy yok 10k syralamayla hacattepe di? secen arkadasa typ secmedi?i için sallayan 6 sene van da paranyn köpeklli?ini yapanlar acyklasyn neden typ

bak bana van typ gelse kosa kosa giderdim nedenini söyliyim sana..
    1)öyle maddi konudan bahsetmeyen typ severler gibi degilim elbette iyi para kazanmak için degidecem typa o ayry mesle
    2)hocam küçüklükten beri doktor olmak istemi?imdir.belki çevrenin etkisi de var,.hep doktor olacaksyn derlerdi.bende de bir sevgi olu?tu
    3)cidden typ okumanyn nasyl bir duygu oldugunu merak ediyorum bir diger tercih nedenim
    4)yemin diyorum karde?im.typ isteyen bir çok insandan daha çok dokktorluk,cerahlyk ile ilgili bilgi ara?tyrdym ama kazanamadym ne yazykki.
    5)elimden geldigince insanlary hayatta baglamak istiyorum.nedense bilmiyorum typy tp yapan da bu herhalde insanlary iyile?tirdiginde verdigi mutluluk
    6)nörolog yda göz doktoru olmak isterdim.çünkü öyle bakyyorumda ara?tyrylacak o kadar bilgi var ki bu iki alanda inanamazsyn.
    7)typ okumak istememn bir diger nedeni de typyn önünün uçsuz bucaksyz olmasy.
    kendini her zman geli?tirebilecegin alan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiyaww -- 3 Ağustos 2016; 17:50:10 >

• elbette gercekten tıp isteyen arkadaslar vardır sende öyle olabilirsin ama şunu bilki bu sayı cok cok az 100 kişilik bi sınıfa en fazla 5-10 kişi senin gibi düşünüyodur öyle adamlar tanıyorum ki ^^^tıpı bitiririm uzmanlıkla felan uğraşmam aile hekimi olur insanları aşşağılarım dalga gecerim iki ilaç yazarım paramı alırım kafasında^^ bu arada ülkede zeki olarak nitelendirebilecegimiz 20k adam varsa her sene sınavdaki ilk 20 k dan bahsediyorum 10k sı tıpa giriyo ülkede tıpın cok ileri seviyede olmadığını hepimiz bilyoruz.Ülkenin hiç akıllı mimara mühendise diş hekimine avukata ihtiyacı yok degilmi yoldan 3 tane liseli cevir 3 üde tıp istiyorum diyecek algı o yönde cünkü para para para.hiç bi zaman bi apple bi samsung bi lg olmayacak türkiyede niye cünkü tıp var türkiyede para var adam mühendis olacakta teknoloji geliştirecekte para kazanacak ne gerek var cünkü tıp var para var.Son olarak senn ayrı tutuyorum kardesim gercekten tıp okumak isteyenlere tabiki lafım yok olamazda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.