Şimdi Ara

Neden Sevgilim Olmuyor Diyen Erkeklere Neden Olmadığını Anlatıyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
2
Favori
12.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blackpillgercekleri B kullanıcısına yanıt

Oyle bir sey yok. Buraya ünlü, ünsüz bu adami nasil begenmiş bu kiz dedigin bir sürü foto atarim sana. Hic mi etrafinizda yolda yururken falan, cok guzel kizlarin yanindaki adamlari gormediniz. Bu kiz bu adama nasil bakmiş ulan? Demediniz.Etraf dolu. Parali olan erkekleri saymiyorum, parasiz olanlar da var.

Asil olay kişinin kaliteli olmasi, güven verici olmasi, maddi durumudur. Tip kizlar için erkekler de olduyundan daha 2.planda. Biz erkekler görsellige daha fazla onem veriyoruz.

Kizlarin asil takildigi şey alfaliktir. Davranişlariniz kiza karsi cok onemli, nerde nasil davrandigini bilir, ipleri ona vermezseniz ilk konuşmadan flörtlesmeye basladiginiz kizi her türlü elde edersiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 7 Ağustos 2022; 19:42:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

Ben internetten sohbeti çok seviyorum. Çünkü hem insanların kendini daha çok açtığını düşünüyorum hem de insan keşfetmek gibi bir nevi deneyim gibi geliyor. Şimdi ben kalitesiz miyim niye öyle dediniz ki hocam ben kırıldım size :'(

• Hocam estagfurullah, öyle bir şey demem haddim degil ancak seni fiziksel tanimayan kiz, duygusal da tnaimak istemez. Once seni bilmeli, gormeli sonradan wp den ya da instadan istersen saatlerce konuş o başka bir sey. Hic tanimadigin kiz durduk yere hic tanimadigi bir erkege yol vermez.

İnstagramdan değil ya.

İnstagramdan daha düzgün platformlar var.

İnternettende bulunuyor. Sonuçta karşına çıkan insana bağlı olan bir durum bu.

Benim arkadaş ortamım oldu o kadar, çoğu arkadaş ortamından sevgili olmadı çoğu başka okulda oldu arkadaşlarım için diyorum bunu. Ben ise genelde bir kaç kişi peşinde koştum ama koştuğum insanlarda kalitesiz çıktı.

Kaliteli bir insanın nereden çıkacağını bilemezsiniz. Bu her yerden karşınıza çıkabilir, internet, okul, spor, bakkal hatta yolculukta bile olabilir.

Bu tamamen şans işidir.

• Kaliteli, sohbeti yerinde, giydigini, gezdigini bilen bir tane kiz arkadasin olsun. Zaten cevresindeki insanlar da onun ortalamasi oluyor. Seni arkadaslarindan herhangi biriyle her türlü tanistirir. Gerisi de sende zaten..

Boyle bir ortami olmayan, iğneyle kuyu kazar. Bulan da asiri sansa ihtiyaci var.

Sukur, boy pos, tip sorunum yok. Ozguven desen fazlasiyla var. Ben seciciyim ve güzel ortalamanin ustunde olmasini isterim. Boyleleri zaten nette pek dolanmaz. Tiktok kizlarini ele geç zaten etraf bunlarla kayniyor.

Bir de, bir donem ortam sorunum baya vardi. Bizzat yasadigim icin soyluyorum. Fasafiso diyene, instami özelden atarim baksin. Yalan konusmam bu tur konularda. Ama olay belli, çevresi olan adam, cevresiz olanin her turlu önündedir. Internetten falan birini bulmak tamamen piyango kimin ne oldugunu nerden bilecegim ya da o kız bize neden güvensin in midir cin midir? Kiz mal degilse kolay kolay güvenmez. O güveni sağlamak icin ben de öyle agim sahim bir çaba da harcamam zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 7 Ağustos 2022; 20:35:48 >

Hocam bu saydığın durumlar gerçek hayattada karşına çıkabiliyor. Pat diye hemen ben sen sev olak mı muhabbeti demiyorum. Uzun zamandır birisini tanıyorsundur.

İnternetten tanışmışsındır ve iki tarafta güvenilir insanda çıkabilir.

Valla ben ne yalan söyleyeyim, okuldan tanıdığım insanlar genelde çok aham şaham tekin tipler değildiler benim arkadaş grubumu ben seçtiğim için ne olduğunu görebiliyordum.

Ancak internettende birisini bulabiliyorsun güvenilir olması tamamen karaktere bağlı. Ben internettende buldum. Demek istediğim insan olan her şekilde kazanır.

Beni bulan kızın ben açıkçası şanslı olduğunu düşünüyorum çünkü hiç diğer erkekler gibi yatağa atayım kızı 10 dakikalık zevkim için kullanayım atayım derdinde bir insan değilim.

Kızlar zaten gerçek hayatta da birilerine zor güveniyorlar artık gayet normal çünkü etraf tamamen çakal kaynıyor. Dediğim gibi bu tamamen insanın karakteri ile alakalı olan bir durum insan olan her şekilde kazanır.

Olay tam da bu işte hocam. Ortamı olmayan maalesef her türlü insan ilişkilerinde geride kalıyor. Forumda genelde bu durumlardan şikayetçi olanların sosyal ortamı okuldan, işten ibaret.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de kadın boy ortalaması 1.60 falan sen bana ne anlatıyorsun birader ohoo... 1.80 altı olan kız bulamazmışta bilmemne saçmalık olum inanmayın böyle şeylere.

Para, kariyer, tip ve çene gerisi faso fiso. Bizim kızların çoğu instagram kezbanı oldukları için böyle bir algı oluştu onlar hayal ededursun 1.80 artı erkekleri. 

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

hocam klavyede sorun mu var neden öyle yazıyosun

• tv kültürü kızları şekillendirdi hala yok şu yok bu diye tartışıyorsunuz

kızlar duygu fırtınası yaratacak serseri tipli arıyor özgüvenli taklidi yapsın yeter

yoksa özgüven alakası yok kızı elde etti mi ilk işi instagram şunu bunu kapattıran onu bunu engelleten her şeyine karışan özgüvensiz primatlar bile buluyor yeter ki iyi oynasın yani onu geçin

• benimde hiç sevgilim olmadı. bunun sebebini kızlar paraya tapıyor olayına bağlayamam. çünkü her kız aynı değil. paraya tapan var mı var ama erkekte de var. onları bırakın zaten, düzgün aile kızı ile sevgili olmak zor. sen istediğin kadar yakışıklı ol. o tipine parana bakmaz. acaba iyi baba olur mu, beni el üstünde tutar mı derdinde.

paraya tapan kızlar tabikide yakışıklı zenginlere bakar. onlar ayrı bi konu, allah bizleri onlardan korusun.

yolda normal şekilde yürüyün. size güzel bir kız bakarken, güzel olmayan bir kız bakmayabilir. bu da tipin pek önemi olmadığını gösterir.

ama her şekilde tip önemlidir. sadece ilk izlenimi gerçekleştirir. karşındaki seni öğrenince, tanıyınca tipin bi önemi kalmaz.

güzellik görecelidir. çoğu erkek barbara palvine tapacak seviyede iken, bana basit bi kız lisesi öğrencisi gibi geliyor.

• uzun boylusunu bulsam yüzüne bakmam diyen, sevgilisi kimse acıdım harbiden.

• Net den düşürdüğüm kızlar hep iyiydi ama ben de sıkıntı vardı
    Kendim gibi bir o cocuu buldum sonunda mutlu mesut dewam ediyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kızların tamamı böyle hepsi uzun boya yakışıklıya tapıyor twiterda yazdıkları ortada.

yav en çirkin kızlada 1 gece, fazlası kaldırmaz.

Bulmak istedikleri buysa evet!

• Çirkin kız yakışıklı erkek diye ölüyor. Yakışıklı uzun erkekle tek geceliği kabul eder hepsi.

• Kızlar böyle kriter koyarak sadece nasiplerini, kısmetlerini sınırlandırıyorlar. Onların beklentisini karşılayacak kadar, talep ettikleri gibi erkek sayısı yok. Ne yapacaklar mecbur diğerlerine de yönelecekler. Arz talebi karşılamıyor. Herkes 185+ esmer, sporcu değil. Çıkın dışarıya kaç tane böyle erkek var. Erkeklerin de talepleri var. Mesela ben de 1.70+ boylu geniş kalçalı uzun bacaklı dolgun ve kıvrımlı hatlara sahip, spor yapan kadın isterim. Kaç tane böyle kadın var. Herkes bir şey ister. İstemek önemli değil. Sen onu hak ediyor musun? Ya da ulaşabiliyor musun? Mesele bu işte. Herkes kendi tipi, fiziği oranında birini bulabilir. Denge meselesi. Kızlar kendilerinin farkına varsınlar. Fazla uçmasınlar. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmasınlar. Küreselleşen dünyada sınırlar kalktı. Ülkeye bir sürü Rus ve Ukraynalı kız geldi. Almanı var, İranlısı var. Afrikalı kadınlar bile var. Çeşit arttı. Kriterlerini yüksek tutarlarsa evde kalırlar. 45 yaşında 4-5 kedi ile anasıyla yaşayan kadın oluverirler. Öyle onu beğenmedim bunu beğenmedim derlerse. Halam da aynıydı. Evlenmedi herkesi reddetti. İlla doktor olacak dedi. Şimdi 55 yaşında anasıyla yaşıyor.

Yav yazarlar. Bunlar ergen ya da ergenlikten çıkamayanlardır. Yaş 30'ları geçince o kriterler falan unutulmaya başlar. Hayatın gerçekleriyle yüzleşince görünüşün çok da önemli olmadığını farkına varırlar.

• Hocam zaten bahsettigim şey, ekseriyeti ifade eden tanimlamalar.

Senin dedigin ise olasiligin daha dusuk ama gerceklesme durumu olan durumlar. Internetten de sen dogru durust isen, en onemlisi karsidakinin karakterini, davranislarini okuayabilecek yetenegin var ise eleyip, birilerini bulma sansin yine var. Onun da yine seni bulma olasiligi da yine var. Instagram ya da twitterda keşfetten ya da rasgele birilerini ekleyip, bulma duşurme işlerini tamamen eliyorum ama bu tarz eylemler bence komple çop. Klas kizlar ve erkekler zaten nefes alsin yeter modunda olmadiklari icin güven olaylarina baya bir takilir. Kizlar hele sosyal medyada acayip temkinliler, en salaği bile güven olayini çok ciddi irdeler kendini cok korur. Erkege musade etmez. O guveni saglamak da erkegin yetenegine kalmiş. Bir platformda tanisir zamanla ilerleme kaydedilebilir bu ekşi olur, başka forumlar olur vs olabilir. Ama dedigin sey olasiliksal olarak zor.

Benim kastettigim senin kendini gelisitirip, ortamini ust seviyeye cikarman, Saint Benoitte okuyan bir cocugun kallite bir kizla takilmasi ile kiytirik apartman üniversitelerinde okuyan bir cocuk ya da kizin kalite birini bulmasi ayni yuzdeye denk degil iste. Oradan mezun olsa biri dayisinin firmasi da en fazla işe girer paçoz bir kiz bulabilir nadiren kaliteliye denk edecekken, biri iyi bi üniden mezun oldugunda iyi bir firmada atiyorum siemenste orada burada zekasi daha gelişmiş daha basarili bir insanla olma sansi daha yuksek olur. Zatrn dedihim gibi kalite yerlerdr okuyan , yasayan, aileden desteklenen ile istanbul bağcilarda büyümuş bir adam daha baştan eşit dogmamis, baştan oburu 5 0 geride başliyor. Dedigim bu. Sen daha kucukken ailen seni basketbola, yüzmeye vs yazdirsin oralarda sosyalleş hayati kavra, orada giden kizlarla falan daha kucukten arkadas ol, ortamini ilerlet ilerde ne sosyal yonden ne de arkadas bulma konusunda zerre sikinti yasamazsin zaten. He kaliteli kiz bulma oranin artar ama asil onemli olan şu, bu konuda senle hemfikirim kesinlikle, kaliteli kizi sen bulacaksin. Ortamda vardir ama ben de o yetenek yoksa kimin ne oldugunu anlayamiyorsam mal gibi bir kizi bulup, zaman kaybedebilir ya da uzulebilirim. Bu da artik erkegin işi.

Ama bagcilarda buyumus ailesi uzerine dusmemis o da ortalama vasat okullarda okumuş biri isek diyelim agzimizla kuş tutsak çevremizden disariya kolay kolay cikamayiz. En fazla bakkal fevzinin kizina talimiz. Bahsettigim istisnalar yine iyi bir unide okuyup, kendini gelistirip ortam yaratarak degisir. Adam ituyu kazanmistir bir sekilde bagcilarda da buyuse kendini kurtarir. Bunu demek istemedim. Benim bahsettigim tamamen ekseriyete genele hitabet.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.