Şimdi Ara

Neden Sevgilim Olmuyor Diyen Erkeklere Neden Olmadığını Anlatıyorum (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
2
Favori
13.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çirkin kızlara tonla erkek yürüyor ülke abaza yuvası bu yüzden de kriteri nirvanaya çıkartıyorlar. Her malın alıcısı var sözü de dünyanın en boş sözü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ama ortamdan bahsettiğin tanıdık çevreyse bu günümüzde çok kolay. Fen lisesine gidiyordum. Hatta kampüs var 3 okul aynı yerde. Çok iyi insanlar var doğal olarak. Instagram'dan ekleyebildiğim kadarını ekledim. Onlar da gt yaptı. Şu anda kız arkadaş gibi bir isteğim yok ama eğer olursa konuşabileceğim buluşabileceğim bir sürü kız var. Zaten iyi insanlar demiştim. Şu an arkadaş olduklarım da var. Yani yıl olmuş 2022 millet hala sosyal medyayı bu şekilde kullanmayı bilmiyor. Sosyal medyadan güven olmaz vs vs deniyor. Bunu diyenin dm kutusunu görmek istemem şahsen. Düzgünce iletişim kurup arkadaş olduktan sonra olur zaten bir şeyler. Sen gidip bodozlama yazarsan nolcak? Neyse benim ortam bu. Ha bazen arada bizim mahallede akşam 9 dan sonra fln dışarı çıkanlar oluyo genelde. Öyle bi mahhalle varsa o ortam da iyi oluyo. Sarıyo hacı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ozguvenim yok, agzim laf yapmiyor, yetenegim yok, butun gun kanepede 31 cekiyorum demiyorlar da kizlar kisa sevmiyor diyorlar

Ulan gidin kendinizi gelistirin yetenek ogrenin bir albeniniz olsun sonra gelin konusun.

James McAvoy dedigin adam 1.70 ama adam istedigi hatunu goturuyor.

Messi 1.69 dunyanin en futbolcusu

Bombos konu

Sjshshshs sen harbi malsın amk kaç yaşındaki ünlü amk onlar 18 yaşındaki gençlerle bir mi. Ne yapalım boyumuz kısa diye ünlü mü olalım ? Şu klavyeye basmadan önce iki dakika beyninizi kullanın.

Yok kardesim yasim 10 falan. Ayrica ingilterede yasiyorum, audi a5 arabam + mustakil evim var. Daha dun senin yasin kadar taylandli kiz s*kerken pazar gunu de ukraynali bir dansciya ormanda kayiyordum.

Senin hayal edemeyecegin bir hayati yasiyorum anlayacagin sen kanepende oturup benim taktigim karilari izleyip cekmeye devam et iyi sanslar  

Bu aura cene meselesinin felanda tamamen dogustan olduguna inaniyorum.Bazilari hicbir sey yapmadan her seyi elde ediyorken bazilari kili kirk yarip hicbir sey elde edemiyor.En iyisi kaderine kusup hayati umursamamak.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.