Arkadaşlar tüm kızlar yakışıklı ve uzun boylu erkekleri istiyor. Kendiler çirkin de olsa çirkin kısa erkeğe bakmazlar. Tiktok, twitter, kızlarsoruyor gibi yerlerin arama kısmına tipsiz erkek, kısa erkek, 1.80 altı erkek yazın siz de göreceksiniz.
Çirkin ve 1 metre 80 cm altı erkeğin çirkin kızdan yana şansı yoktur.
Çirkin ve 1 metre 80 cm altı erkeğin kilolu kızdan yana şansı yoktur.
Çirkin ve 1 metre 80 cm altı erkeğin 1 metre 40 cm kızdan yana şansı yoktur.
Çirkin ve 1 metre 80 cm altı erkek kız bulsa bile o ilişki burnundan gelir. Örn:Serdar Ortaç ve Chole
Bu gerçekleri görün hayallerde yaşamayın gençler. Kızlar çirkin, kısa erkeğin tek sevgilisi olmaktansa yakışıklı, uzun boylu erkeğin peşindeki milyonlarca kızdan biri olmayı seçer.
Beyler Boyunuz 1.80 Altıysa Kızları Unutun
Artık hiçbir kız kısa boylu erkek istemez, uzun boylu erkek ister, kendileri cüce olsalar bile.
https://twitter.com/search?q=1.80%20alt%C4%B1%20erkek&src=typed_query

Araştırın böyle yüzlerce örnek görürsünüz. Bütün kızlar sadece uzun boylu erkekleri istiyor, kısa erkekleri hemcinsi olarak görüyor. Siz de 1.80 altıysa trincel.com a üye olun.
Dün neden sevgilim olmuyor diyen erkeklere sebebini anlatıyorum diye konu açtım bana sen trolsün, kızlar öyle değil gibi saçma sapan tepkiler geldi ve o konuya bir kız gelip ''1.90 altı erkekler kızları unutsun, 1.52 arkadaşım erkeğe isminden önce boyunu sormak lazım dedi'' falan dedi. Kızın biri beni doğruladığı halde çoğu inkar etti. Kızlar bizzat kendi ağzıyla söylüyor''Çirkine bakmam,1.80 altına erkek demem'' diye. İnkarı bırakın artık kızlar erkeklerden on kat daha çok bakıyor amk erkeklerin çoğu nefes alsın yeter modda, en çirkin kıza günde elli erkek yazıyor. Yakışıklı uzun erkekler çirkin kızlarla sevgili oluyor. Cüce kız 1.85 erkek istiyorum diyip 1.70 erkeklerle dalga geçmişti amk gerçekleri görün artık.
1 Güzellik algısı büyük çoğunlukla objektifdir
2 parasına dayalı bir ilişkiye giren herhangi bir adam bir kadından asla gerçek sevgi alamaz sadece parası için kullanılır
3 Özgüven fazla bir şey ifade etmez söz konusu kişi çekiciyse yardımcı olur ama çekici olmayan bir erkek kendine güvenirse kibirli ve ürkün olarak adlandırılır
4 Özgüven görünüşle çok ilişkilidir istatiksel olarak konuşursak daha az çekici daha kısa ve daha kilolu erkekler okulda zorbalığa uğrama olasılığı daha yüksektir
çekici kişinin öğretmen ve velilerden takdir görme olasılığı çok daha fazladır
5 genç kızlar bir erkeğin bmw ye binmesini binen kişi kısa çirkinse fazla umursamaz
6 Utangaç yakışıklı bir erkek sevimli diye adlandırılrken utangaç çirkin bir erkek asosyal olarak adlandırılır. zeki yakışıklı erkekler dahi diye adlandırılırken çirkin zeki biri inek diye aynısı daha sayabilecğim bir sürü örnek için geçerlidir
7 Görünüşünüzü iyileştirmek gibi şeyler çok önemli değil ve çok abartılıyor çirkin yüz hatlarına sahip bir erkeğin güzel giyinip tarz kıyafetler giymesi bir işe yaramaz
8 Kısaysanız spor yapmak fiziksel çekiciliğinizi neredeyse hiç artırmaz
9 bir arkadaş ve bir erkek arkadaş arasında ki tek fark fiziksel olarak ne kadar çekici göründüğünüzle alakalıdır
10 Kadınlar uçuk standartlarına uymayan erkekleri rededer 30 lu yaşlardan sonra nerede bu iyi erkekler diye ağlarlar
Sevgilininizin olmama sebebi tamamen dış görünüş. Kadınlar sadece yakışıklı ve uzun boylu erkeklerle sevgili olmak ister kendiler çirkin olsalar bile. Twiter Tiktok gibi yerlerin arama kısmına çirkin erkek kısa erkek yazın dediklerimi anlayacaksnız. Kadınlar acımasızdır bu bir blackpill gerçeğidir. En çirkini bile uzun boylu, esmer, kaslı diye kriter destanı yazıyor. Boyunuz 1.80 altıysa tipiniz iyi değilse kızları unutun incel olun, trincel.com a üye olun.

Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.036 (Bu ay: 374)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic