Şimdi Ara

Neden piyasada hiç 4gb ddr2 yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar
    Başlıkta da belirttiğim gibi laptop um için ram alacağım ancak istediğim ram i hiç bulamadım 1 2 bolcana var ancak 4gb ddr 2 sadece 2 3 tane var onlarında ddr4 2400 mhz parası istiyorlar saçma bir şekilde bildipiniz bir yer varsa tavsiye ederseniz sevinirim
    İyi akşamlar teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim kadarıyla ddr2 slotta kapasitesi en çok olan ram 2gb. Ancak Amd için özel üretilmiş ram'ler var 4gb. Örnek olarak burda n11 bağlantısı bıraktımN11 4gb İntel işlemciler için ddr2 ram almak istiyosan maximum 2 gb var.
  • gezgin.dogukan kullanıcısına yanıt
    Bulamayınca ben de dediğiniz gibi düşündüm ancak 1 2 forumda olduğu söylenmiş o yüzden baya bi araştırdım ama dediğim gibi sadece 2 3 tane var onlarda bilmediğim bir sebepke abartı fiyatlar
    Tamamdır çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar

• Ddr4 parasına(150 lira) bulduysan kaçırma bence. Newegg gibi yabancı sitelerde bile 200'ün üstünde.

• ddr2 bir laptopa ben olsam masraf etmezdim ahı gitmiş vahı kalmıştır .
    ha yok zamnının en iyisi ise işlemcisi ekran kartı ekranı felan iyiyse eskimemişse o zamn başka
  • Hocam kusura bakmayın görmedim mesajınızı 20 30 liralık değeri olan bir parça sonuçta min 400 tl ye satılıyor saçma rakamlar yinede teşekkürler fikriniz için

Red Devil hocam
    Laptop baya kötü sadece ölü durmasındaysa ses sistemine filan bağladım MP3 mp4 çalar amaçlı evde kullanıyorum letgodan 15 tl ye 2 GB RAM alıp bir de 860 evo ssd aldım şu anda müzik için yeterli bir hızda idare ediyor
    Yani amaç çok yüksek bir şey değildi öyle yatmak yerine çalışsın çalışacağı yere kadar diye

• OmrTR kullanıcısına yanıt
    4 GB DDR2 tek modül SO-DIMM bellekler Ebay ve Aliekspress gibi yerlerde 30-39 USD gibi fiyatlarla satılıyor. Bulabileceğiniz en ucuz fiyatlar bunlar. 2016 yılında 100tlye aldığımı hatırlıyorum. Eski bir laptop için Şimdi de almak istedim ve baktım ancak bulabildiğim fiyatlar bunlar. Daha ucuzu yok. Gerçi o zaman da dolar kuru 2.8-3 Tl arası idi. Daha o zamanlar bu modüllerin fiyatı 30-35 USD'ye sabitlenmiş demek ki. Sonuçta çok eski teknoloji. Bir noktadan sonra fiyatları yükseliyor ve orada kalıyor. Şimdi 150TL'ye bulsam alırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben de 150 tlye bulsam hemen alacağım ancak Tr de 400 tl min yurtdışında da 250 civarı o da değmez eğer antikacı değilseniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.