Lenovo legion y520 vs lenovo ideapad l340
|
0 BMW 3 G20 mi 2018 model BMW 5 G30 mu?
Arkadaşlar herkese merhaba iyi günler
Uzunca bir süredir bir araba için birikim yapmaktayım ve hayırlısıyla alacak seviyeye geldim ancak arada kaldığım bir konu var. Normalde hem yaşımdan dolayı(20) hem de arabanın kalıbından dolayı yeni kasa 3 almayı planlıyordum ancak şu anki 0 fiyatları 620 bin ile 800 aralarında. Benim düşündüğüm 2 araç vardı alacaksan ya 660 a standart dolulukta bir araç alacaktım ya da 760 a en dolusunu ama bir de G20 Lara bakayım dedikten sonra gördüm ki makyajsız kasa G30 lar LCI değil ilk halinin 2017 18 19 modellerinin fiyatları da G20 fiyatlarında yani 650 800 bandında bu durumda arada kaldığım kısım tam burası çünkü bir 3 serisine bu kadar para bağlamak saçma geliyor bir yandan sonuçta 3 yani tabanı bunun ha F30 un gördüğü tepki ha G20 nin gördüğü tepki ikisinde altta kalıyor biraz
Bu arada düşündüğüm G20 de bir tek harman yok geri kalan her şey var örnek olarak
adaptif m spor süspansiyon
Adaptif değişken duyarlı direksiyon
Laser far falan filan
Ama işte tabanı hala 3 serisi
G30 alırsam da genelde 15 ila 60 bin km araçlar bu fiyatlarda ve yine ortalama ve ortalamanın üstü doluluklara sahip araçlar hepsi.
Tavsiyeleriniz benim için önemlidir teşekkür ederim.
Ethernet kablosu tamir sorunu
|
Telsiz telefona pil yapımı
Hocalarım herkese merhaba iyi akşamlar
İş yerimdeki telsizin pili bitmesi üzerine bir pil alayım dedim ancak elektronikçiye gittiğim de yine için rahat etmedi. Konu şu :
Hazır soketli 500 mah 2.4 v 2 adet AAA pil de 25 tl
birbirinden ayrı 650 mah 1.2 v 2 adet AAA pil de 25 tl
yani ufak bir işçilikle şarj kapasitemi 2.5 katına çıkarmak varken direk gidip hazırı alasım gelmedi ancak bu aşamada aklıma 1-2 soru takıldı
1- 2 pili birbirine bir şekilde puntaladım-lehimledim diyelim, aradaki iletken neyden olmalı
2- 1300 mah olması herhangi bir sorun yaratır mı ? (zaten tam 1300 olmaz aradaki kayıpla ama öyle varsayalım şimdilik. Benim bildiğim kadarıyla bir sorun olmaz )
Şimdilik sorularım bunlar, yardımcı olursanız çok sevinirim . İyi akşamlar
Boş HDDnin dolu gözükmesi
Herkese merhaba
Bilgisayarımda temizlik yapıyordum ve bir hdd min içini komple sildim ancak hala 34 gb dolu gözüküyor nedendir acaba?
Geri dönüşüm kutusu da boşaltıldı
Love grows
|
2 tane laptop alacağım yardım
Herkese merhaba
Başlıkta da belirttiğim gibi 1 laptop modeli arıyorum ve aynı modelden 2 tane alacağım. Almışken 1 kere alabileceğim için beni minimum 10 yıl götürecek bir cihaz arıyorum. O kadar aktif kullanıcı olmayacak kullanan kişi.
2 cihaz buldum ikisinin arasındaki fark 1. direk 512 gb ssd diğeri 1tb+256 gb ssd. Bana göre daha geniş olan daha iyi çünkü dediğim gibi çok fazla yüklenilmeyeceği için cihaza ssd o kadar önemli değil . Bir de markaların güvenirliği kalitesi var . Bildiğim kadarı ile ikisi de iyi markalar ama laptoptan anlamadığım için size danışmak istedim. Buyrun linkleri
Bu arada 1 ini kız kardeşime alacağım , bu sene tıp öğrencisi oldu o yüzden alacağım
diğeri de çok yakın bir arkadaşıma alacağım yanlış hatırlamıyorsam o da bitki bilimlerini başlıyor bu sene
(bunu söylememin amacı ne kadar çalışacağını az çok tahmin edebilirsiniz diye)
şimdiden teşekkür ederim.
Gtx780 i güncellemek
|
Renderda kasma sorunu
|
Ram aldım 16 nın üzerine gerisi fazlalık mı
|
İlgi Alanları: Bilgisayar/Araba/Teknoloji
Zorlukların göbeğinde fırsatlar yatıyor. - Albert Einstein |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 697
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 22.899 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware