Şimdi Ara

Neden müslüman ülkelerde hep savaş var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
354
Cevap
3
Favori
12.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fetodan tutuklanan generallerin hemen hepsi tuğgeneral.
    Yani akp zamanında general olanlar.
    Şu Ergenekon diye hapse atılan generaller varya iste onlarin yerine gelenler.
    Siz sunniler ve şiiler.
    İkinizin de birbirinden farkı yok diyorum.
    O yüzden bana köpek yakıyor falan diye duygu sömürüsü yapma.
    Sunniler de insan yakıyor. Madimak olayında olduğu gibi.
    İşidi amerika kurdu Amerika.
    Amerika kesti milletin kafasını.
    Oradakilerin hepsi Amerikalı.
    Bir tane sunni yok içlerinde.
    Hey Allahım ya.
    Sen salak olursan Amerika'da kullanır seni Rusya da kullanır.
    Sunniligin de insanları çok zeki yapmadığı aşikar. Kullanışlı aptallar diyorlar Amerikalılar bunlara.

Bu ülke kimsenin ülkesi değil.
    Kimsenin babasının malı da değil.
    Atatürk'ün bıraktığı miras olarak ülkemizin idealleri taşa yazıldı.
    Akp suya yazılan bir yazıdır.
    Bugün varsınız yarın yok.
    Politikanız çağın gerisinde, bilginiz ve idealleriniz de öyle.
    Kısa süreli zaferler kazanabilirsiniz, ama uzun vadede kaybetmekten başka çareniz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: prf23

Değerli kardeşim bu konudaki bilgi de yanlış. En fazla tecavüz vakası medeni bilinen bir kısım ülkelerde yaşanmaktadır. Türkiye tecavüz olaylarında çok gerilerdedir.
    http://worldpopulationreview.com/countries/rape-statistics-by-country/

Neden müslüman ülkelerde hep savaş var
    Ee tacavuz olunca o ulke arap ulklerinden kotumu oluyor
    Yahu ben ne demek istiyorum siz takmisiniz bi tacavuz olayina
    Millet can atiyor o ulkelere gitmek icin neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Pkk sessiz kalmadı. Susturuldu. O baskı devam etseydi tamamen yokolacaklardı.

Öte yandan ben sana diyorum ki iç savaşı desteklemeyip doğrudan pkk balyozu indirmemiz gerekiyordu ! Anlamıyor musun ?

öte yandan acındırmaya edebiyatı yapmayın. Sanki cihadçılar kadın erkek demeden kafa kesmiyordu da diğer herkes suçlu siz meleksiniz. Bırakın bu ayakları arkadaşım.

Durumun geldiği noktada sünni diyorsunda sünniler için şu an durum en berbat halde. Adamlar yurtlarını kaybetti. Esad hiç olmadığı kadar güçlü ve Türk askerlerinin kanı dökülüyoır. Daha ne kadar kötü yönetilebilirdi Suriye süreci ?

Ayrıca ellerine silah verdiğiniz o kadar köktendinci'nin demokratik birşeyler kuracağına inanancak kadar saf mısın arkadaşım ?
    Ak Parti zamanı dışında PKK'ya sınır dışı hiçbir operasyon yapmadın, ne baskısı?
    Hani ne baskısı yapmış söyler misin?
    NATO'nun en büyük 2. ordusu lafları ama 1 karış ötedeki el sallayan PKK'yı vuramıyordun ABD izin vermiyordu çünkü elin önde kelepçe ABD başkanından emekli maaşı dileniyorduk nasıl operasyon ne baskısı pardon?

Cihatçı kafa kesen dediğin şey ışid denen ABD li ne idğü belirsiz tiyatro örgüte kendine rehber etmişisn, nerde sıkışsan cihatçı kafa kesen diye ışid'e sarılıyorsun.
    kökten dinci, cihatçı...bu sıfatları neye göre belirliyorsun Allahuekber dedikleri için mi gerçekten merak ettim?
    bu arada sen müslüman mıısn demiştim, zararı yoksa öğrene bilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Şubat 2020; 20:5:15 >

• Bilip bilmeden konuşma, benim teyzemin oğlu 95 yılında Kuzey Irak operasyonuna katıldı.
    Yalan söyleme bari, sınır dışı operasyon yapılmadı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakiki Osmanlı Torunu

Fetodan tutuklanan generallerin hemen hepsi tuğgeneral.
    Yani akp zamanında general olanlar.
    Şu Ergenekon diye hapse atılan generaller varya iste onlarin yerine gelenler.
    Siz sunniler ve şiiler.
    İkinizin de birbirinden farkı yok diyorum.
    O yüzden bana köpek yakıyor falan diye duygu sömürüsü yapma.
    Sunniler de insan yakıyor. Madimak olayında olduğu gibi.
    İşidi amerika kurdu Amerika.
    Amerika kesti milletin kafasını.
    Oradakilerin hepsi Amerikalı.
    Bir tane sunni yok içlerinde.
    Hey Allahım ya.
    Sen salak olursan Amerika'da kullanır seni Rusya da kullanır.
    Sunniligin de insanları çok zeki yapmadığı aşikar. Kullanışlı aptallar diyorlar Amerikalılar bunlara.

Bu ülke kimsenin ülkesi değil.
    Kimsenin babasının malı da değil.
    Atatürk'ün bıraktığı miras olarak ülkemizin idealleri taşa yazıldı.
    Akp suya yazılan bir yazıdır.
    Bugün varsınız yarın yok.
    Politikanız çağın gerisinde, bilginiz ve idealleriniz de öyle.
    Kısa süreli zaferler kazanabilirsiniz, ama uzun vadede kaybetmekten başka çareniz yok.
    AKP zamanında general olanlar general olmadan önce gökten indiler tabi,
    imanın yok müslüman deilsin bırak bu sunni şii yorumlarını sana göre değil, sen al alkoünü laik seküler chp marş heykel falan takıl boşver bu işler sana uzak belli ki.

• Müsluman ulkelerde allahtan petrol var
    Yoksa cok daha beter durumda olurdu
    Ama bu petrolude degerlendirecek kafa yapisi yok
    Herkes somurmüs

• Dostum sen iftira atmayı ve bilmeden konuşmayı çok seviyorsun mlsf.

Türkiye'nin pkk ile mücadelesini sırf akpye yamaman ülkeyi savunmak için can vermiş onca insanın kemiklerini sızlatıyor. Bu kadar vefasız, bu kadar içten pazarlıklı olmayın ! En basitinden bilmeden konuşmayın. Biraz araştırma yap Öcalan2ın yakalandığı dönemde pkklıların başlarına neler geldiğini öğren ondan sonra konuşalım.

Öte yandan ben sana ufak bir örnek vereyim. Bizim silahlandırdığımız ve ılımlı islamcı dediğimiz grupların yarısından çoğu bir anda silah ve cephaneleriyle İşid tarafına geçti. Amerika'nın Türkiye ile işbirliğini bırakıp Pkk'ya sarılması da bundan sonra gerçekleşmiştir.

Yine İdlib'te Türkiye'nin desteklediği ılımlı islamcılar el kaide bağlantılı örgüte karşı 1 günde idlib'in çoğunu yitirmiştir. Çünkü orada köktencilerin tabanı çok güçlü ve İdlib'in başımıza bela olmasının nedeni de bizimde terörist kabul ettiğimiz bu örgütün sahada hüküm sürmesidir...

• Kur'an sız bir din var ortada. Eger muslumanlar gercekten Allah in kitabina uysaydi boyle olmazdi.

• quote:

Bilip bilmeden konuşma, benim teyzemin oğlu 95 yılında Kuzey Irak operasyonuna katıldı.
    Yalan söyleme bari, sınır dışı operasyon yapılmadı diye.
    girdin üç gün sonra çıktın ona operasyon diyorsun.
    Ak PArti'nin Afrin, Cerablus, Tel Abyad, Resulayn, İdlip'e üsler kurduğunu ise görmüyorsun,
    3 karış girip çıkmış onu söylüyor, ona PKK ile mücadele diyor.

yıllardır PKK'yı vuruyoruz diye dağı taşı vuran, PKK'ya GERİLLA diyen piltoları neden ihraç edemediniz, namazında niyazında askerle uğraşacaınıza ordudaki PKKlı pilotları atsaydınız.
  • 28 Şubat'ta orduda yapılan temizlik neyin temizliği idi.
    Ortalık ayağa kalkmıştı ordu din düşmanlığı yapıyor diye.
    Kim getirdi o subayları gerisin geri.
    Elbette 40 yıldır var feto
    Bunu inkâr eden yok
    Yalniz fetoyu en kilit noktalara yerleştiren, bütün eğitim ve emniyeti onlara teslim edip, devlete kafa tutacak kadar güçlendiren herhalde Ecevit değildi.

• quote:

Dostum sen iftira atmayı ve bilmeden konuşmayı çok seviyorsun mlsf.

Türkiye'nin pkk ile mücadelesini sırf akpye yamaman ülkeyi savunmak için can vermiş onca insanın kemiklerini sızlatıyor. Bu kadar vefasız, bu kadar içten pazarlıklı olmayın ! En basitinden bilmeden konuşmayın. Biraz araştırma yap Öcalan2ın yakalandığı dönemde pkklıların başlarına neler geldiğini öğren ondan sonra konuşalım.

Öte yandan ben sana ufak bir örnek vereyim. Bizim silahlandırdığımız ve ılımlı islamcı dediğimiz grupların yarısından çoğu bir anda silah ve cephaneleriyle İşid tarafına geçti. Amerika'nın Türkiye ile işbirliğini bırakıp Pkk'ya sarılması da bundan sonra gerçekleşmiştir.

Yine İdlib'te Türkiye'nin desteklediği ılımlı islamcılar el kaide bağlantılı örgüte karşı 1 günde idlib'in çoğunu yitirmiştir. Çünkü orada köktencilerin tabanı çok güçlü ve İdlib'in başımıza bela olmasının nedeni de bizimde terörist kabul ettiğimiz bu örgütün sahada hüküm sürmesidir...
    Normal bir durum tespitine bile iftira diyorsun, sonra özür diel fala ndiyorsun.
    Ne iftira atıyorum, ne özür dileyecek keliemelr kullanıyorum.
    3 karış sınır dışına girilmiş ona operasyon diyor bak üstteki arkadaş.
    Bugün Ak PArti'nin PKK ile mücadelesi ile 3 karış girip çıkmış onu karşıaltıran zihniyet.
    Bugün Muş'ta Mardin'de su sporları dağ sporları yaılıyor PKK yok, bitti oralar, can çekişiyor, can çekiştikçe Afirndene işimiz var diyen kafalar Ak Partiye laf atıyor,
    Kim PKK ile mücadele ettiyse başımın ütsünde taşırım, hepsinden Allah razı olsun, ama Ak PArti iktidarıakdar hiçkimse PKK ile bugünkü kadar mücadele etmedi, edemedi.

• quote:

28 Şubat'ta orduda yapılan temizlik neyin temizliği idi.
    Ortalık ayağa kalkmıştı ordu din düşmanlığı yapıyor diye.
    Kim getirdi o subayları gerisin geri.
    Elbette 40 yıldır var feto
    Bunu inkâr eden yok
    Yalniz fetoyu en kilit noktalara yerleştiren, bütün eğitim ve emniyeti onlara teslim edip, devlete kafa tutacak kadar güçlendiren herhalde Ecevit değildi.
    gerçekten hiçbirşeyden haberin yok,
    28 şubatta fetöcüler atılmış.

YAV HE HEEEE
  • Akp iktidarı devraldığında Pkk bitirilmişti. Bu yazdıklarımı anlayabiliyor musun ?
  • quote:

Akp iktidarı devraldığında Pkk bitirilmişti. Bu yazdıklarımı anlayabiliyor musun ?
    PKK bitmiş:)
    Yahu PKK operasyon yapmıyordu o yüzden PKK'yı bitti sanıyordunuz.
    Hani ne yapmış da PKK bitmiş yaz diye sordum, bi daha sorayım mı?
  • Evet pkk ağzıyla konuşan bir akpli daha.

Doğru öcalan yakalanıp pkklılar temizlendiğinde aslında ulu pkknıza hiçbirşey olmuyorda pkk kendisi operayon yapmayı bırakıyor değil mi ?

O dönem pkklılara neler yapıldığı oku diyorum sana. Çünkü o kadar boş konuşuyorsun ki birazcık olsun araştırmayı ve kendi çabanla birşeyler öğrenebilmeyi kavramalısın.
  • cevap basit kafirler içerde fitne fucr çıkartıyor arap baharı olayı gibi bizdede denediler beceremediler
  • Hadi yavrum hadi git. Seninle tartışmak zaman kaybi. Az önce yok diyordun şimdi 3 gün diyor. O da yalan 3 gün falan değil Dediğin her şey yalan ve yanlış. Kuzey Irak operasyonu nerdeyse 2 ay sürdü. Bunun dışında Türkiye 84 ten 98 e kadar 12 sınır dışı operasyon yapti.
    Ben senin yalanlarını duzeltmekle uğraşamam.
    Tartışmak anlamsız.
    Anlatırım sana dış politikada akp nin hatalarını sabaha kadar.
    İran'ın elini nasil güçlendirdiği, israille gereksiz papaz olması, mısırdaki hataları, libya ile zamanında gerekli anlaşılmaları yapmaması, Suriye meselesi zaten baştan sona hata üstüne hata. Bir zamanlar suriye ile israil arasında müzakereci rolü üstleniyorduk. Şu anda ne esad ne israil bizi ciddiye almıyor. Nerden nereye. Inanılmaz bir şey ya. Bir ulkenin dış politikasında hiç mi düzgün iş yapılmaz.
    Adamlar masa başında hiçbir şey elde edemediler ya. Orduyu sürüyorlar, masa başında yine kaybediyorlar.

• quote:

Evet pkk ağzıyla konuşan bir akpli daha.

Doğru öcalan yakalanıp pkklılar temizlendiğinde aslında ulu pkknıza hiçbirşey olmuyorda pkk kendisi operayon yapmayı bırakıyor değil mi ?

O dönem pkklılara neler yapıldığı oku diyorum sana. Çünkü o kadar boş konuşuyorsun ki birazcık olsun araştırmayı ve kendi çabanla birşeyler öğrenebilmeyi kavramalısın.
    PKK ağzı arıyorsan "ne işimiz var Afrin'de" diyen CHP'ye bakacaksın.
    Ama iki çift laf edemiyorsun onlara değil mi, ne acı senin açından.

Tamam Öcalan yakalandı, yakalanmadı diyen yok da PKK'lılar nerede temizlenmiş yaz diyorum, ortda cevap yok, sadece oku diyorsun, ne okiyim söyle.
    ortada okunacak birşey olmadığı için kendin çabala araştır diyorsun.
    Allah beni size benzetmesin, sizin gibi böyle söylediğini ispatlayamayan gösteremeyen şekle sokmasın.

• 28 şubatta fetöcüler ordudan atılmış diyor.
    atıldığı için 15 temmuzda askerler darbe yaptı tabi
    şaka mıdır nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Şubat 2020; 20:33:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.