Bildirim
NEDEN Mİ EVET? İŞTE SEBEPLERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
CHPliler iyi maaş alıyor heralde. Bu kadar uğraşmak ve caps için bayağı para harcamışlardır. AKP'liler millete güvendiği için böyle propagandalara gerek duymuyorlar demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Predestination- -- 25 Ocak 2017; 17:23:24 > -
BURALAR YIKILIR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 25 Ocak 2017; 17:36:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel özet. -
Cidden ama hayal gücünüz mükemmel ya. Nerden aklınıza geliyor arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: -Predestination-
CHPliler iyi maaş alıyor heralde. Bu kadar uğraşmak ve caps için bayağı para harcamışlardır. AKP'liler millete güvendiği için böyle propagandalara gerek duymuyorlar demek ki.
Tabi canım hiç gerek duymuyorlar
https://forum.donanimhaber.com/solcu-kemalistlere-inat-evet--123532779#123532779
Yazılan şeylere bir cevabın yokmu da hemen CHP'ye saldırıyorsun hayırdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Ocak 2017; 17:34:43 > -
Önlerden -
AKP'lilere Din,Ezan,Allah,Kitap demen yeterli oluyor ondan propagandaya ne gerek var katılıyorum sana. -
Bu konu değerlenir, önlerden rez
Teşkilatlat alert -
AKP'ye karşı Ensar diye yeri-göğü inletip, 11 yaşındaki kızlara tecavüz edenleri partisinde barındıran, pkk-pyd ile iyi sallayanlar ve kendisini utanmadan Atatürk'ün partisi olarak lanse edenlerle aynı görüşü savunmak bana göre ikiyüzlülüğün ve çapulculuğun daniskasıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Predestination-
Hayır diyenleri direk chp li diye damgalıyor kafaya bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
o zaman ne diyoruz
evet , evet , yüz bin kere evet -
Bu efsane konuyu önceden görüp 1.sayfada mesaj atmak benim için bir şereftir. Bunlara ne diyecekler merak ediyorum.
En fazla me me derler.
Cmylmz ne demiş, aglqmayana meme yok.
Mee leyin.
Favorilere ekledim konuyu.
Akp nin yedigi nanelerden birkaci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 25 Ocak 2017; 18:37:21 > -
AKP liler bu caps'lerden birşey anlamaz boşuna uğraşmışsınız
Ayrıca AKP karşıtı mantık olduğu için Anayasaya referandumunda olumsuz etkisi bile olabilir...
Referandumun işçi maaşları yada ölümleri vs. diğer konularla fazla bir alakası yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 25 Ocak 2017; 18:59:8 > -
Rıdvan Dilmen saçlarından ülkenin durumunu göremiyor ondan evet diyor sanırım. -
zülüm demek istedin galiba
Benzer içerikler
- az hasarlı bina hasarsıza nasıl çevrilir
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- genç emeklilere tavsiyeler
- fulbright bursu alan türkler
- opel grandland 2025
- türkiyede dab radyo yayını var mi
- threads kapandı mı
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- yurtdışı alışveriş limiti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X