Şimdi Ara

Neden kızlara ilgi göstermek zorundayız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A:Ben B:Kız

A:Naber fıstık
    B:Aynı
    A:Peki
    B: :)
    A:Sağol bende iyiyim
    B:Sevindim
    A:Tatil nasıl gidiyor
    B: Aynı senin
    A:İyi işte bende antrenmandan yeni geldim
    B:Hıı anladım
    A:Sen napıyorsun
    B:Zaman öldürmece
    A:Bakıyorumda 7/24 facetesin nasıl çalışıyorsun sınava
    B:Çalışıyorum işte öyle canım sıkılınca kalkıp faceime bakar öyle açık durur
    A:He iyi bari, dershane sınavının ne zaman olduğunu biliyor musun ?
    B:12 Ağustos(Buradan sonra yaklaşık 15 dk lavabodaydım , sağa sola baktım öyle cevap veremedim)
    B:Dershane demişken çok özledim dershaneyi.Evde salak salak oturup babamın ders çalış demesine maruz kalıyorum
    B:Sende çok güzel dinliyorsun beni sağol
    (Buradan sonra küfürlü birkaç sözden sonra)
    B:Defol senle bir daha konuşmuycam.
    A:İnsana lavabodayken bile saygın yok , mesajlarını görmeme rağmen kendi kendine triplere giriyorsun.
    B:Bana bi daha yazma muhattabım değilsin..

SS olarak atardımda çok fazla küfür var hepsiyle uğraşamadım.Son mesajdan sonra birkaç kez özür dileyince affettim oluyor.Yahu tuvalette bile saygısı yok.Bilerek yaptıklarını biliyoumda , empati kursalar anlayacaklar.Aynısı kendilerinin başına geldiğinde biz trip atsak.Boşa trip atıyorsun diyecekler..

Adam akıllı kız yok.Gidip birinden fizik dfterini isteriz engeller.Ötekisinin mal mal hareketleri.Bunun da böyle davranışları.Konuşmasam da olmayacak , 2 yıldır aynı dershanede aynı sınıflardayız işte triplerine katlanmak zorunda kalıyoruz.

Aslında sıkışık olmasam lavaboya giderim diye yazardım fakat bi anda koştum o yüzden yazamadım.Üşenmeden 10 dakika boyunca hakaretler etmiş Sonrada biz özür diliyoruz..Ondan sonra hiç bişey olmamış gibi dışarıya çağırmjasıda başka bi mesele..

Nasıl davranılmalı böyle insanlara

• Bildiğin kezban
    Iyi olmuş senin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kız senin sevgilin mi arkadaşın mı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

bu kız senin sevgilin mi arkadaşın mı anlamadım

arkadaşım kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing for the moment

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

bu kız senin sevgilin mi arkadaşın mı anlamadım

arkadaşım kardeş.

valla benimde çok kız arkadaşım (kanka) oldu ama hiçbiri gelipte bana küfür hakaret edemedi

hatta bi keresinde okuldayken kantinin orda bana bağırdı bi tanesi sonra sınıfa geldi k.bakma valla özür dilerim vs. dedi yine affetmedim
  • İnan çevremdeki çoğu kız böyle , birini silsem hepsini silmek zorunda kalacağım.O seferde takılacak kız olmayacak çevremde.Birgün canım cicim derler öteki gün böyle olur.+ kendi yaptığı hataları da kabullenmez çoğu Sence nasıl davranmalıyım
  • valla kızlarla görüşmek konuşmak zorunda değilsin ve bana bi tanesi küfür etse ben alır kafasını duvardan duvara vururum

yaş kaç bilmiyorum ama bu kızlardan sana hayır gelmez bi kız dediğin küfür etmez ederse zaten kişiliğinden terbiyesinden şüphe ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 23 Haziran 2013; 16:54:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayniyiz kardesim kendilerini ne saniyolar orasinida anlamis degilim. Kezban Style

• bide sen mi özür diledin ? yanlış mı okudum nedir. sen özür diledin ? ya über abazasın ya da hakediyorsun. kız sana boğaz köprüsünde atla dese aman takılcak kimse olmaz şimdi kırmayalım diyip atlarsın.
  • Resmen ezdirmişsin kendini, tekrarlamassın umarım.
  • Kızdan çok sen sinir ettin beni özür dilemiş bide afedersin ama manyak mısın sen?
  • Konuşma şeklin değişmediği müddetçe kızlara değil ilgi göstermek, tapmak zorundasın kardeş sen. Senden bir fazlası yok nihayetinde, karşındaki de insan. Verdiği cevaplardaki kabalığa bak ilk baştan konuşmayı uzatmamalıydın.
  • quote:

Neden kızlara ilgi göstermek zorundayız
  • Kız ezmiş seni.
  • İyi güldüm haa . Ayrıl gitsin.
  • quote:

Bi konuşmanın dökümü

A:Ben B:Kız

A:Naber fıstık
    B:Aynı
    A:Peki
    B: :)
    A:Sağol bende iyiyim
    B:Sevindim
    A:Tatil nasıl gidiyor
    B: Aynı senin
    A:İyi işte bende antrenmandan yeni geldim
    B:Hıı anladım
    A:Sen napıyorsun
    B:Zaman öldürmece
    A:Bakıyorumda 7/24 facetesin nasıl çalışıyorsun sınava
    B:Çalışıyorum işte öyle canım sıkılınca kalkıp faceime bakar öyle açık durur
    A:He iyi bari, dershane sınavının ne zaman olduğunu biliyor musun ?
    B:12 Ağustos(Buradan sonra yaklaşık 15 dk lavabodaydım , sağa sola baktım öyle cevap veremedim)
    B:Dershane demişken çok özledim dershaneyi.Evde salak salak oturup babamın ders çalış demesine maruz kalıyorum
    A:İnsana lavabodayken bile saygın yok , mesajlarını görmeme rağmen kendi kendine triplere giriyorsun.
    B:Bana bi daha yazma muhattabım değilsin..

SS olarak atardımda çok fazla küfür var hepsiyle uğraşamadım.Son mesajdan sonra birkaç kez özür dileyince affettim oluyor.Yahu tuvalette bile saygısı yok.Bilerek yaptıklarını biliyoumda , empati kursalar anlayacaklar.Aynısı kendilerinin başına geldiğinde biz trip atsak.Boşa trip atıyorsun diyecekler..

Adam akıllı kız yok.Gidip birinden fizik dfterini isteriz engeller.Ötekisinin mal mal hareketleri.Bunun da böyle davranışları.Konuşmasam da olmayacak , 2 yıldır aynı dershanede aynı sınıflardayız işte triplerine katlanmak zorunda kalıyoruz.

Aslında sıkışık olmasam lavaboya giderim diye yazardım fakat bi anda koştum o yüzden yazamadım.Üşenmeden 10 dakika boyunca hakaretler etmiş Sonrada biz özür diliyoruz..Ondan sonra hiç bişey olmamış gibi dışarıya çağırmjasıda başka bi mesele..

Nasıl davranılmalı böyle insanlara
    "Son mesajdan sonra birkaç kez özür dileyince affettim oluyor"

özür hatalı isen dilenir. bu durumda sen bir hata yapmamışsın, o yapmış. özür falan dilemeyeeksin, olması gerektiği gibi sinirlenecek ve ona sert bi şekilde karşılığını vereceksin.

"Son mesajdan sonra birkaç kez özür dileyince affettim oluyor"

affetmek? neyi affetti? af olması için bir kabahat olması gerekir.

bu şekilde kızlara kendini ezdiren kişiler gelecekte: "evlenmeyin, evlenmek pişmanlıktır" diyecek kişilerdir diye düşünüyorum.

yine de hırsız-hoca muhabbetindeki hocanın yakınışı gibi şunu ekleyelim: burda asıl suçlu olan sen değilsin, o kız.

• agzi bozuk kizdan hayir gelmez gec onu

• Zorunda değilsin, zorundaymışsın gibi hissediyorsun sadece.
  • Senin gibiler yüzünden.. Özür dilemiş bir de ya . Yuh hakkaten yuh kaldırın tavan yaptırın g.tlerini şu 5 para etmez kalitesiz kezbanların.
  • Kadınlar ilgi erkekler gaz ile çalışır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.