Şimdi Ara

Neden kızlara ilgi göstermek zorundayız (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızlara ilgi göstermek zorundada değilsin, iyi davranmakta
  • takılacak kız kalmıcakmış gram karakter yok sizin gibilerde
  • şu konuları netleştiremediniz gitti beyler...

kadınlar ilgi gösteren karakterli erkekleri sever.

yani bi kız görünce oranız buranız ayrı oynuyo kusura bakmayın ama - konu sahibi arkadaşa değil genel konuşuyorum -

bi kere kimse her kancayı attığı balığı yakalayamıyor bazen yem uçup gidiyor oltayı çekiyosun boş!!!

senin belirlemen gerek şeyler; oltan oltana takacağın yem ve oltayı sallayacağın su hedefteki balık hedefteki balığı ne yapacağın nasıl onu çekeceğin vs..

yani sınırlarını çiz birinde olmazsa diğerinde olur. ve bulunduğun takıldığın yerlerde tanınmaya başladıkça gerek yediğin s*ktirlerle :D gerek yol verdiklerinle karizman ve çekiciliğin artar..

tabi bi çok faktör var bu sadece bi tanesi
  • Erkeklere mi gösterelim ilgiyi, o nasıl başlık?

Kızın burnu havada ve onun gözünde senin hiç değerin yok. Koşarak uzaklaş yanından. İllaki oyun yapacağım, peşimden dolayacağım diyorsan en yakın arkadaşlarını kendine aşık et.
  • A:Naber fıstık
    B:Aynı

A:Peki

Ahanda olay burada bitmiş zaten.. Benim naber fıstık-yavrum dediğim kız,bana sadece aynı diyecek varsa ana bacı söverim ona Koşmayın şu kezbanların peşinde,sövün,hakaret edin,itin kakın. Emin olun öyle yapınca aşık oluyorlar.. İnanmazsanız bi SS atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Senin gibiler yüzünden.. Özür dilemiş bir de ya . Yuh hakkaten yuh kaldırın tavan yaptırın g.tlerini şu 5 para etmez kalitesiz kezbanların.

adamın dibisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

A:Naber fıstık
    B:Aynı

A:Peki

Ahanda olay burada bitmiş zaten.. Benim naber fıstık-yavrum dediğim kız,bana sadece aynı diyecek varsa ana bacı söverim ona Koşmayın şu kezbanların peşinde,sövün,hakaret edin,itin kakın. Emin olun öyle yapınca aşık oluyorlar.. İnanmazsanız bi SS atarım

hocam şurda paylaşsana ss yi şu sözüm ona erkekleri biraz ders çıkartırlar belki
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Sansürle bok yoluna gitme
  • Tam 1 yıl önce, aynı bu isimle bir konu vardı yeminle. Konuyu açan adam ılık çıkmıştı, sonra ılıklar doluşup yazın sıcağında forumu püfür püfür estirip, yaptığımız bu takım davranışların çok onur kırıcı olduğunu anlamamıza ve farkındalığımızın artmasına neden olmuştur. O yazı unutamam, donum resmen pantolona dikişsiz tutturulmuş gibiydi.

Havada uçan sinek bile baygındı ve sokmaya üşeniyordu hayvan. Ben alıp, koluma konduruyordum sonra nazlana nazlana beni sokup kanımı emdikten sonra ÇAP diye üstüne patlatıp kanları sağa sola sıçratıyordum.

Hiç unutmam o yazı. Unutabilmek ne mümkün? Tam bir katliam havasıydı, yeser ve bahtiyar adında iki karasinek, yazın sıcağından bunalıp bizim evi seçmişler konak olarak. Gölgelerin arasında pelerinle süzülen birer kont dırakula edasıyla, birbirlerini aynı eksen etrafında dönerek kovalayıp mutlu ve mesut vakitlerini geçiriyorlardı. Derken ansızın bir gürültü koptu, evde olay oldu. Kediler sinekleri buldu.

İki cihan bir araya gelse, birbirleriyle anlaşamayan o iki kedi, resmen yoldaş olmuşlardı. Artık o tekirleri aşağılık ırk olarak gören faşist van kedisi minnoş yoktu, sanki sosyalist, anti militarist, bir o kadar devrim sevdalısı, devrim yolunda gözünü kırpmadan, arkadaşının patisini kurtarmak adına kendini feda edecek bir FEDAİ vardı.

Gözlerinde bu bomba ifadey i gördükten sonra, derhal elime en yakınımdaki kitabı aldım ve 33. sayfasını açıp ilk 2 satırı okumaya çalıştım. Sonra hiçbir şey anlamadım ve kitabı aldığım yere bıraktım. Sonra gidip bir çay demledim, aklımda geçmiş sevdalıklarımın hasreti, bir yandan da memleket özlemi. Kilisenin kavşağından inerkenki, o gözlemeci teyzenin tükkanından gelen kıymalı patatesli peynirli gözlemelerin dayanılmaz çekici kokusu, resmen burnuma tütüyordu. Gavurun gözlemesi o kadar güzeldi ki, günde 5 öğün yemeden duramıyor, habire kilo alıyor, bir yandan yedikçe yiyordum.

Oysa soluduğum bu hava, yoldan geçen arabaların ve kamyonların saldığı, iğrenç, leş gibi egzoz kokusuydu ve tee bizim balkona kadar gelmişti lanet olası duman. Çok canım sıkıldı, içim bir perişan oldu, dert düştü, alev aldı içim, kara bir haberin tez gelişini bekler gibi, elim ayağım birbirine dolandı ve eşiğe takılıp baş üstü düştüm.

Sabah uyandığımda yatağımda bir ıslaklık vardı. Çarşaflarımı değiştirdim, duşumu aldım, üstümü giyinip çıktım

THE END.

• quote:

Sövün şu kızlara,ezin. Dalga geçin,umursamayın,takmayın,yerden yere vurun süründürün. Tek anladıkları dil bu,ciddiyim.

Sana aşığım deyip duruyor bu kız,hepte sevmediğim şeyleri yapıyor. Benim istediğim gibi olacaksın dedim,olamam dedi. Sonrası resimde

acımamışsın
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeswesheR -- 23 Haziran 2013; 22:30:22 >

• quote:

Sövün şu kızlara,ezin. Dalga geçin,umursamayın,takmayın,yerden yere vurun süründürün. Tek anladıkları dil bu,ciddiyim.

Sana aşığım deyip duruyor bu kız,hepte sevmediğim şeyleri yapıyor. Benim istediğim gibi olacaksın dedim,olamam dedi. Sonrası resimde

Muhabbet güzelmiş.
  • 250 gram ıcın ne yıgıtler karı gıbı kıvırtıyor şu dunyada,

bence ıyı yapmışsın ılkkez şeftalıyı bu kadar tutkun olmayan ınsan gördum taktır ettim
  • Adet günüdür kardeş,hiç çekilmiyor.Girmeden bir hafta önce,girdikten bir hafta sonra yani ayın bir haftası iyiler gerisinde atar,birde kezban olunca tamam artık...
  • quote:

Kardeş bir kız içinde insanlıktan çıkılmaz ki. Ama haklısın dedıklerın olunca sıtolkom sendromuna giriyorlar. Ama biz onlar kadar insanlıktan çıkamıyoruz. 2 dk düşünen insan karşıdakini kırmamaya gayret gösterir zaten . Ahh ahhh

• çünküüüüüüüüüüü
  • Bu ne la böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan şikayet mi ettiniz bi de beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neden kızlara ilgi göstermek zorundayız

süper ya moralim bozuktu yerine geldi

•  Neden kızlara ilgi göstermek zorundayız

BUNA MI İLGİ GÖSTERCEN ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.