Şimdi Ara

Neden kızlara ilgi göstermek zorundayız (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Lan şikayet mi ettiniz bi de beni

Gizli 'qeSbanLar' etmiştir.
  • Gözlemlediğim kadarıyla 94 lülerin bir bölümü böyle 95 ten sonra nesil bozuluyor.
  • aa evet evet yine şu kızlar. (konuya neden böyle başladıgımı sormayın)

Bu bir cok şeyden ötürü olabilir onu söyliyeyim özellikle dedigin bu kız Lise 1 Lise 2 Lise 3 olabilir Lise 4 lerde olmaz genellikle ama gelecek nesil onlarıda alacak veba gibiler neyse sebeblere dönelim.

1.Bazı kızlar genellikle güclü olmayı sever mesela ona ilgi gösteren birini böyle hırpalar şahsel böyleyse istedigin küfür et özür dile nasıl olsa kabul ediyolar ben öyle yapiyorum. Büyük bi egosu vardır diyelim yani.

2.Regl olmustur sende o anda gelmişsindir. Bi banyo yaparsan durum cözülür sanırım.

3.Stres'li döneminde denk gelmişssindir.

4. Eger lise 1 sen söylede olabilir kız'la yeni tanısıyosunuz ya ben böyleyim bi nevi beni tanı demek gibi olabilir not böyle kızlara özür diliyosan mc klimaci serdar ın tüm şarkıları sana gelsin.

5. Bide moruk lisedeysen yine söyle bi durum vardır cogu kızda istedigin kadar yakısıklı sempatik ne boksa işle olursan ol cünkü lisede FAME diye bi bok vardır ama bunları uzaktan izleyip gülebilirsin benim gibi yani mesele birazda tanınmak ortam meselesi diyebilrim.

NOT: Kendini ezdirme a..k

Bundan ibarettir genellikle tabi kızın sana bi garezi varsa bilemem yani.

GÜZEL KADIN VARDIR AZ KEZBAN YOKTUR.

• quote:

Sövün şu kızlara,ezin. Dalga geçin,umursamayın,takmayın,yerden yere vurun süründürün. Tek anladıkları dil bu,ciddiyim.

Sana aşığım deyip duruyor bu kız,hepte sevmediğim şeyleri yapıyor. Benim istediğim gibi olacaksın dedim,olamam dedi. Sonrası resimde
     Neden kızlara ilgi göstermek zorundayız

Hocam gece gece kahkaha attım ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

A:Naber fıstık
    B:Aynı

A:Peki

Ahanda olay burada bitmiş zaten.. Benim naber fıstık-yavrum dediğim kız,bana sadece aynı diyecek varsa ana bacı söverim ona Koşmayın şu kezbanların peşinde,sövün,hakaret edin,itin kakın. Emin olun öyle yapınca aşık oluyorlar.. İnanmazsanız bi SS atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Sövün şu kızlara,ezin. Dalga geçin,umursamayın,takmayın,yerden yere vurun süründürün. Tek anladıkları dil bu,ciddiyim.

Sana aşığım deyip duruyor bu kız,hepte sevmediğim şeyleri yapıyor. Benim istediğim gibi olacaksın dedim,olamam dedi. Sonrası resimde
     Neden kızlara ilgi göstermek zorundayız

süper ya moralim bozuktu yerine geldi

Bu ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burası türkiye rusyada kanadada amerikada almanyada kızlarda ilgi gösteriyor
  • up
  • benim çalıştıgım yerde böyle uyuz kızlar var bunlara hiç yüz vermem sert konsurum kızlara karşı en iyisini yapıyorum azıcık bir yüz ver hemen ...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing for the moment

up

hacı benim de var böyle bi kezban ya

kezban falan ama yokluktan iş yapıyoruz kızda o yüzden konuşuyorum yoksa heç konuşmam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.