Şimdi Ara

Neden kimse HGS etiketini düzgün yapıştırmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya aynaya yapıştırıyorlar, ya da cama sarı yüzeyi görünecek şekilde tersten yapistiriyorlar.

Halbuki etiketi verdiklerinde nasil yapistirilacagi gayet duzgun bir sekilde anlatilmis.

Oyle ki fransiz olan, kit bir Turkcesi olan rahmetli enistem bile gayet guzel anlayip duzgun bir sekilde yapistirmisti.

yoksa yeni etiketlerde sari kisim yapiskanli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 16 Şubat 2014; 12:01:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yeni etiketlerde sarı kısım yapışkanlı konu kilit üye ban.
  • hgs etiketinin iki tarafıda sarı bende. yapışkanlı tarafı da sarı ve dışardan bakılınca sarı yüzey gözüküyor. eskilerde yapışkanlı taraf beyaz mıydı

Edit:
    şimdi baktım arka tarafı beyazmış ilk çıknlarda. şimdikiler öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Şubat 2014; 11:55:05 >
  • ''Hgs etiketinin yapistirilma seklinden arac sahibinin zeka seviyesini anlayabilir miyiz'' Ne alaka okudugu sürece nereye yapıştırgının nasıl ypıştırdıgın önemi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

hgs etiketinin iki tarafıda sarı bende. yapışkanlı tarafı da sarı ve dışardan bakılınca sarı yüzey gözüküyor. eskilerde yapışkanlı taraf beyaz mıydı

Edit:
    şimdi baktım arka tarafı beyazmış ilk çıknlarda. şimdikiler öyle değil

İlk ciktiginda almistik biz pttden, disaridan baktiginda sadece beyaz kisim gorunuyor. Zaten ilk mesajda da dedim yoksa yenilerinde sari kisim da yapiskanli mi diye de ama gene de forumda da duymustum sari kismi yapiskanli olmayip sari kisma yapiskan sureni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim stickerlara benziyor bu da.

İlk aldığımda sol üst köşeye yapıştırın diyorlardı verirken, artık hiç bir şey demiyorlar çünkü insanlar istediği yere yapıştırıyor, güvenlik görevlileri görebildikten sonra sol üst olmuş, ortası olmuş, altı olmuş sorun yok bence.

aynı şey, kameralar okuduktan sonra nereye yapıştığının bir önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Bizim stickerlara benziyor bu da.

İlk aldığımda sol üst köşeye yapıştırın diyorlardı verirken, artık hiç bir şey demiyorlar çünkü insanlar istediği yere yapıştırıyor, güvenlik görevlileri görebildikten sonra sol üst olmuş, ortası olmuş, altı olmuş sorun yok bence.

aynı şey, kameralar okuduktan sonra nereye yapıştığının bir önemi yok.

Oyle de yakin zamana kadar yakinan bir suru kisi duyuyordum sticker olmasina ragmen kacak gecis veren vs sebebi yanlis konumlandirmaktandir diye dusunmustum onu da cozduler mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ne şaşırıyosun ben HGS etiketini camin disina yapistirani gördm şok oldum

• pro-black kullanıcısına yanıt
    dış yan aynaya yapıştıranlar da var heralde ki adamlar anlatım videosunda onun bile yanlış olduğunu göstermişler

02:07 den itibaren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Şubat 2014; 12:05:52 >

• Etiketin camda olmasından rahatsızdım. İstanbul dışında yaşıyorum.

Etiketi bir jelatine yapıştırdım. HGS den geçerken cama tutuyorum yada öncesinde yola çıkmadan cama bantlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Oyle de yakin zamana kadar yakinan bir suru kisi duyuyordum sticker olmasina ragmen kacak gecis veren vs sebebi yanlis konumlandirmaktandir diye dusunmustum onu da cozduler mi?

Sitem hala sağlıklı çalışmıyor.

Neredeyse her gün otobanı kullanıyorum.

Benim etiket tam olması gereken yerde, buna rağmen kafasına göre canı isterse çalışıyor, istemezse çalışmıyor.

Kafasına göre kimi zaman "giriş yok"

kimi zaman "u dönüşü"

kimi zaman "kaçak geçiş"

gördüklerim bunlar.

Sürekli hata olsa tamam etiketi yanlış yapıştırdık diyeceğim ama 10 geçişten aşağı yukarı 1-2'sinde bu saçmalığı yapıyor.

Etiketten ziyade eski OGS gibi bir sistem olsa daha rahat olacak gibi. Eskiden OGS varken hiç bir sıkıntı çıkmıyordu okumasında. En azından gişeden geçerken çıkardığı "bip" sesinden anlıyorduk okuduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 16 Şubat 2014; 13:39:16 >

• Cama dışarıdan yapıştıran var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.