< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden Hukuk Okumamalısınız

-
-
Boş laf. Bizzat arkadaşım var 1. sınıftan itibaren çevre kastı hep, gayet de onbinlerce liralık davalara oynuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sallasa hukukcuya değiyor hamza
En iyisi mühendislik derim ben
Mühendislikte de fark yok ki. Sallasan mühendise değiyor. Sıkıntı gereğinden fazla üniversite olması.
-
Çevre nasıl kasılıyormuş daha üni 1de?quote:
Orijinalden alıntı: Jeg Elsker Norge
Boş laf. Bizzat arkadaşım var 1. sınıftan itibaren çevre kastı hep, gayet de onbinlerce liralık davalara oynuyor
İşte arkadaş da onu diyor. Senin dediğini yapabilen kişi sayısı çok az, pasta büyük ama paylaşan da çok büyük.quote:
Stajda ücret alma zorunluluğu zaten yok, çok iyi değilsen kimse stajda maaş vermez sana
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O zaman saglikcı derim biraderquote:
Orijinalden alıntı: trkgncrMühendislikte de fark yok ki. Sallasan mühendise değiyor. Sıkıntı gereğinden fazla üniversite olması.
Sallasanda degmez onlara
Her sağlıkçının iş garantisi oluyor galiba. İşsiz doktor ben de görmedim.
-
quote:
Boş laf. Bizzat arkadaşım var 1. sınıftan itibaren çevre kastı hep, gayet de onbinlerce liralık davalara oynuyorSenin arkadasin / tum hukuk mezunlari
olasilik ne kadarmis?,cidden su yorumlari yaparken ne dusunuyorsunuz merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arz-talep döngüsü. Mevcut sistemde her dönem olacak bir şey bu. Bundan 30 yıl önce iibf revaçtaydı. Herkes iibf okumaya başladı ve zamanla değersizleşti. Bundan 10 yıl önce mühendislik revaçtaydı. Herkes mühendislik okumaya başladı ve zamanla değersizleşti. Şimdi sırada hukuk var sanırım.
-
Senin forumda harcadığın süreye adam her gün okuldan çıkıp büroda bedavaya çalışıyorduquote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Çevre nasıl kasılıyormuş daha üni 1de?
Alıntıları Göster
En azından kocaeli hukukta değilsin hocam
Stajda para mı veriliyormuş, daha yeni duyuyorum valla, stajda yemek bile vermiyorlar bırak maaşı.
Hangi üniversitedesiniz?
Ahahahahahah doğrudurquote:
Senin forumda harcadığın süreye adam her gün okuldan çıkıp büroda bedavaya çalışıyordu
Alıntıları Göster
Zorunlu stajda bence verilmeliquote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı
Stajda para mı veriliyormuş, daha yeni duyuyorum valla, stajda yemek bile vermiyorlar bırak maaşı.
1 yıl bosa mi kendimizi keseceğiz
Staj dediğin ne tam olarak?
Hukuk bitirince 1 senelik zorunlu avukat yanında çalışma mı
-
Aynenquote:
Orijinalden alıntı: MILWAUKEE BUCKSStaj dediğin ne tam olarak?
Hukuk bitirince 1 senelik zorunlu avukat yanında çalışma mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X