Şimdi Ara

Neden Her Yerde Range Rover Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu markayı modeli kullananların çoğu araçtan şikayetçi, sürekli bozuluyor parçaları pahalı vs. diyorlar
    ee araç zaten çok pahalı
    ama yollarda adım başı range rover görüyorum,adeta şahin doğan gibi oldular.
    niçin jeep,bmw,ford,ww,mitsu vs. değil de land rover alıyorlar

• Bu kadar insan, bu kadar parayı nereden buluyor. Sanki kızılay dağıtmış gibi. Sorsan dolar uçtu, faiz yükseldi, ekonomi çöküyor. Ama lüks segment araçlar, ultra lüks evler peynir ekmek gibi satılıyor.
  • İnsanlar duble yol kemirdikleri için.

• İşte bu yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelir adaletsizliğinin zirve yaptığı yerlerde böyle şeyler normal. #devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginliğin sembolü olduğu için. Parası olduğunu göstermekten keyif alanların tercih ettiği bir araç.
  • Otoparklı ev yapılmayan varoşlardaki müteahhitlerin çok tercih etmesi ve bu yüzden sokakta çok görmemizin de payı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu kadar insan dediğiniz orta kesim sesini yükseltiyor. fakir ve zenginin sesi çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

İşte bu yüzden.
    Abi bu ne ya 1 dakika dayanamadım.

• Millet zengin oldugu icin. Herkes hukumetten ve ekonomiden memnun. Forumda sadece aglayanlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etnan hocam tercih ettiği için...
  • Çünkü yerden yüksek mükemmel bi araba

• 2004 model alıp bozuluyor demeleri normal, dışarıda genelde daha güncel kasalar olur, bozulma ihtimali bmw den kayda değer derecede fazla değildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı soyadı kafiyeli, havalı ..ondan alıyoruz, bozulunca yenisi ile değiştiriyoruz sıkıntı yok
  • Kendisi ülkemizde zenginliğin sembolü olduğu için çok fazla tutuluyor ve gerçekten Türkiye gibi bir ülkede olması gerekenden çok daha fazlası var gelir eşitsizliğinden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum

• Doların artması 85 milyonun içinde bana mı koyuyor tek anlamadım zaten millet hep lüks araba alıyor ben dahada beter oluyorum.
  • Eskileri para etmiyor o yüzden alıyorlar, şanzıman dağıtıp sıkışan 10 bin TL'yi çıkaran satmaya çalışıyor

Arıza ihtimali Yüksel ve yedek parçası pahalı olduğu gibi SUV sektöründe sanıldığı kadar başarılı değildir, sadece 2. Dünya savaşı ve sonrası off-road araç üreten firma sayısı sınırlı olduğu için karton kutu gibi köşeli ve estetikten uzak modelleri ile ün kazanmıştır

Arazi kabiliyeti zannedildiği kadar yüksek değildir, heavy duty kullanımı için bazı modelleri vardır

• İngiliz özentisi insanımızın çok olmasından dolayı ....asil ingilizlerin kope olmak bizim için bir ayrıcalıktır

• tekstilciler yüzünden. merter'de range'ler birbirine sürtüyor. çoğu hanzo olur bu tiplerin. arabadan anlamazlar, en pahalısı neyse onu alırar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.