Şimdi Ara

Neden Cruze alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar daha önceden buraya da yazmıştım cruze arayışım vardı. Panther abiyle konuştuktan sonra ve forumdan araştırdıktan sonra ( Panther abime sevgilerle teşekkürler ) cruze 2011 carbon siyah at sunrofflu araç edindim. Mayısta aldığım araçlarla ilgili birkaç düşünce de ben söylemek istedim. Öncelikle motor kısmından başlayalım motor ecotec 1.6 gören herkes opel motoru diye zaten hemen söylüyor. Arabanın motoru hem expertizde hem de götürüğüm bakım yaptırdığım serviste iyi dediler. Keçeden yağ kaçağı dışında bir sorun yaşatmadı ve istediğim performansı verdi. İstediğim performans derken okuyorum forumda bazı değerli forumdaşlarımız çekmiyor gitmiyor diyor ancak 124 bg 1.6 154nm 1.350 kg olan bir araçtan ve atmosferik olmasından 3.0 dizel performansı aramamak lazım. Çekişten düşmeye başladığı anda alt vitese geçirince şaha kalkıyor ve annem mustang diyor :)
    Gelelim görünüş kısmına araç önden hırçın parçalayıcı gibi görünse de bana göre arka görünüş öne göre yetersiz ancak stop vs değişimleri ile önden kalır yanı yok forumlarda mevcut fotoları. Sunroofla birlikte önde carbon kaplama (kaputta biraz) carbon siyah renkle gayet güzel ve etkileyici.
    İç mekana gelecek olursak bence içi ferah bir araç ve yeterli sonuçta tam olarak d - e sınıfı değil araç. Sunroofun etkisiyle içi daha ferah ve etkileyici ( kişiden kişiye değişir ).
    Son olarak yakıt konusuna değineyim. Lpg ile ş.dışı %80 ş.içi %20 olarak 8.5 lt /100 km yaktım lpg fiyatı 2.06 iken baya hesaplı bp lpg bu arada.
    Sonuç olarak araba üzmez ve keyif verir. Bakımları aksamadığı sürece uzun süre binilir. Bahara hafif makyaj da düşünüyorum arabamı seviyorum black mustang :) l love my chevy cruze.. @Panthér







  • Memnun olmana sevindim.

    Ortalama tüketim olarak göz önünde bulundurursak 8.5lt lpg gayet iyi.
  • Bence çok başarılı bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufak tefek ikinci el araçta çıkabilecek problemler hariç hiç sıkıntı yaşamadım hocam gayet başarılı ve piyasası da yükseldi oldukça. bence alınır güle güle binilir
  • Piyasasının yükseldiğine pek inanmıyorum. Fiyatları bence muadil araçlara göre çok düşük. Alıp satmaya gelmez ama binilecek araba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Aveo ile cruze bakıyorum arabalar hem güvenlik hem de donanım olarak gerçekten güzel. Ama kime sorsam yakıt tüketimi fazla, lpg de arıza ve Chevrolet in çekilmesi nedeniyle ikinci elde zarar edersin dediler. Sizlerin fikri nedir acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mltya44

    Arkadaşlar, Aveo ile cruze bakıyorum arabalar hem güvenlik hem de donanım olarak gerçekten güzel. Ama kime sorsam yakıt tüketimi fazla, lpg de arıza ve Chevrolet in çekilmesi nedeniyle ikinci elde zarar edersin dediler. Sizlerin fikri nedir acaba.


    Benim cruze aracımda landirenzo lpg var, aracı sıfır aldım ve 2 ay sonra lpg yi takdırdım, suana kadar hiçbir sorun yaşamadım sadece yağlama sistemi çalışmıyor ki zaten bir işe yaradığınıda zannetmiyorum onun. Yakıt konusuna gelince ben otomatik kullanıyorum normal sürüşlerde ortalama 8.2lt yakıyordum. Otomatik vites den kaynaklı yakıt tüketimi artar dolayısıyla bu düz viteste düşebilir. Tabi kullanmanıza da bağlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaziiim

    Piyasasının yükseldiğine pek inanmıyorum. Fiyatları bence muadil araçlara göre çok düşük. Alıp satmaya gelmez ama binilecek araba.

    yükseldi derken muadillerine göre oldukça düşük elbet ama kendi fiyatlarına göre artış var onu kastetmiştim. lpg için bazı motorlarda sorun var sadece cruze değil ancak bence uygun yakıyor aveo ve cruze için cruze seçilir bence hem kaslı gösterişli hem de uygıun fiyatlı çekmiyor gitmiyor denilen araçlar için bence ne performans beklenildiğine bağlı ama bence gayet iyi kalkışları çekişi güzel arabamın masraflar çıkardı ancak iyi fiyata almıştım hala avantajlıyım ufak bir problemi var onu da haleettiğimde saat gibi olacak ve bir kez daha aşık olacağım l love my chevy :)
  • Doğru söylüyorsunuz. Fiyatına göre alınacak en iyi araba bence cruze. Ne gibi bir sıkıntısı var sizin aracın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyatörde sıkıntı vardı değişimi yapıldı şimdi saat gibi araba hocam bu fiyatlara bence alınabilecek araç
  • Evet hocam ayrıca insanlar Türkiye den çekildi parça sıkıntısı olur diye korkuyorlar ama parçaları alışveriş sitelerinde bile var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ş.içi ve dışı değerleri paylaşırsanız daha açıklayıcı olur. mesela 1 depo lpg akç litre alıyor ve ş.içi, kaç km yol gidiyorsun?
  • En son net ölçümüm cuma günü %20 ş.içi %80 ş.dışı kullandım 15 litre lpg ile 168 km yol yaptım hava sıcaklığı arabada 1-4 derece arası yaptım ortalama hız 95 km cc nin nimetlerinden faydalandım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.