< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 4 Kasım 2018; 13:46:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 4 Kasım 2018; 13:46:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Caddy 15 yıldır aynı kasayı kullanıyor.Ben almam.
|
1.3 90 hp lık doblo ile daha yakın Ordudan İstanbul a geldik..
uzun kasa olanından. yolcu ve yüklediğimiz yükler toplamda 800-ila 900 kg arasında idi araç 2016 model. o ılgaz dağlarının rampalarında bile makina gitmiyorum demiyordu siz neden bahsediyorsunuz. insanlara yanlış bilgiler vermeyin. 150 km hız bu araçlar için mi,biraz insaf.. ne bekliyorsunuz f1 aracımı. |
İlk mesajdan aynen kopyalayıp bırakıyorum
premio doblo kadar dolu (hız sabitleme katlanır ayna hariç)Şimdi iki aracıda kullanmış biri olarak farkları söyleyeyim(doblo 1.5 sene). Doblo artıları:makassız süspansiyon,ucuz parça,ikinci el iyi.arka koltuklar daha başarılı.Caddy artıları:iç tasarım:Doblonun iç tasarım başta iyi gözüksede demode.Caddy daha modern bir tasarıma sahip.Kısacası daha kaliteli. Adamın donanım kriteri arabanın kapısı direksiyonu falan olması heralde.Kalite anlayışına yorum bile yapmıyorum. ![]() ![]() ![]() |
Konforlu olan Caddyciğin arka sol camı hiç açılmıyo,sağ cam da hapishane camı gibi(comfortline). Doblo 4 cam otomatik. Hepsi bi yana iki sıcak motoru yan yana koy ve sesleri dinle. Uzun yolculuklarda geç arkaya süspansiyona bi bak. İki koltuğu da sona çek diz mesafesine bi bak. Bagaj kapasitesine bi bak. Bi de araştır, motoru ellenmeden Doblo kaç km gidiyor Caddy kaç km gidiyo. Chiplediğin caddy iyiyken, Doblonun chiplenmişini de bi düşün.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 4 Kasım 2018; 13:59:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 4 Kasım 2018; 14:44:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 4 Kasım 2018; 15:37:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 4 Kasım 2018; 16:51:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 4 Kasım 2018; 15:54:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|