Şimdi Ara

Neden çok pahalı kulaklıklar alıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıradan bir ses sistemiyle müzik dinlerken veya ortalama üstü bir kulaklıkla müzik dinlerken bazı hisleri alamazsınız. Yani o fark öyle bir fark ki size High End olduğunu hissettiriyor. En basiti, sesler ve tüm enstrümanlar 2 boyutta da olsa ayrı bir konumdalar ve kafanızda oturabiliyorlar. 2 boyut olması benim açımdan tercih meselesi bu arada. Bunu 1000 TL altı bir kulaklıkta maalesef bulamıyorsunuz. (200 dolar diyelim) Gitarın tel sesi ve tınısı gerçeğe bir o kadar yakın geliyor ki o temiz ses size ferahlık veriyor, bunu duymadan anlamanız mümkün değil. Gerçi duyup da anlamayan da çok kişi var. Bana solistin sadece sesi değil, aynı zamanda nefes aldığı kısım da, hatta ağzında zaman zaman oluşan damak sesi de gelmeli. Ben bunları seviyorum. Ha kulaklıkta üst limit yok mu? Var. 5000 - 10000 dolar arasında kuracağın gerçekten ideal bir sistem en üst sesi verir. Benim kulaklık limitim de 3000 dolar mesela. Amfi için 1000 dolar (Belki), müzik çalar için de 2000 dolar ve civarı. Durum böyle.

Not: En pahalı kulaklık sistemi 50000 dolar ve civarında ama tek başına kulaklık değil, bütün bir sistem. Değer mi? Değmez, çok paran olursa hevesin için alırsın ama benim kuracağım maksimum kalitede sistemle arasında derin bir fark olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sonuna kadar haklısın ama bunu burada anlatınca eline ne geçiyor
  • Doğruyu söyle kulaklığınla hiç ilişkiye girdinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Benim kulaklık hamile kaldı. 2.kulakiçi kulaklık bedavaya geldi.

• Sergen yalçınla bir görüş istersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi kulaklık 5+1 ses sisteminin yerini tuta bilir. İki kulağına kulaklıkları L R taktın diyer.üçünü nere takacaksın

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.