Şimdi Ara

Neden cocuk yapilir,Ben neden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar insanlar neden bu kadar cocuk yapmaya hevesli.cocuk olunca ne oluyor masraftan baska.Nedir bu gereksiz merak.Avrupali neden bu kadar merakli degil.cocuk olmayinca ne oluyor.Cocuk dedigin oldugu gibi sorun.

Cocuk yapcana daha cok gez,eglen.cunku cocuk zaten hep masraf (istisnalar keideyi bozmaz).

Ayrica cocuklar neden ders calismak zorunda.onun, bunun yada sunun Koç'un oglundan farki ne.cocuk caliscana babasi calissin.Cunku cocuk babasi yuzunden hayatta.butun sıkıntilari babasi yuzunden cekiyo.

Bide cocugun isledigi butun gunahlar annesine babasina yazilmali.cunku o cocuklar ondan sorumlu.Sen param yok die cocuga pc alama, sonra git bi cocuk daha yap ustune cocuk hirsizlik yapsin gunahi cocugun olsun.bunun hem bu dunyada hem obur dunyada anne bananinda cezalanmasi gerekmez mi.

Yine cocuklarindan sikayet edenleri dovesim geliyo.Cocuk hep senin dediklerini yapmicani bilion be salak kadin o zaman ne die doguruyon.bu cocuk kendi istegiyle dunyaya gelmediki sen getirdin be salak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 26 Ekim 2011; 1:04:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marmix

Arkadaslar insanlar neden bu kadar cocuk yapmaya hevesli.cocuk olunca ne oluyor masraftan baska.Nedir bu gereksiz merak.Avrupali neden bu kadar merakli degil.cocuk olmayinca ne oluyor.Cocuk dedigin oldugu gibi sorun.

Cocuk yapcana daha cok gez,eglen.cunku cocuk zaten hep masraf (istisnalar keideyi bozmaz).

Ayrica cocuklar neden ders calismak zorunda.onun, bunun yada sunun Koç'un oglundan farki ne.cocuk caliscana babasi calissin.Cunku cocuk babasi yuzunden hayatta.butun sıkıntilari babasi yuzunden cekiyo.

Bide cocugun isledigi butun gunahlar annesine babasina yazilmali.cunku o cocuklar ondan sorumlu.Sen param yok die cocuga pc alama, sonra git bi cocuk daha yap ustune cocuk hirsizlik yapsin gunahi cocugun olsun.bunun hem bu dunyada hem obur dunyada anne bananinda cezalanmasi gerekmez mi.

İstisna bizsek kaideler bozulur dostum.

• Git uyu ya aksam aksam
    Madem yapilmasin cocuk ozaman sen dunyaya nasil geldin? Veya simdiki nesil nasip devam edecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmix

Arkadaslar insanlar neden bu kadar cocuk yapmaya hevesli.cocuk olunca ne oluyor masraftan baska.Nedir bu gereksiz merak.Avrupali neden bu kadar merakli degil.cocuk olmayinca ne oluyor.Cocuk dedigin oldugu gibi sorun.

Yine cocuklarindan sikayet edenleri dovesim geliyo.Cocuk hep senin dediklerini yapmicani bilion be salak kadin o zaman ne die doguruyon.bu cocuk kendi istegiyle dunyaya gelmediki sen getirdin be salak.

hepsine katılıyorum valla. sırf ego uğruna hayat boyu sürecek bir sıkıntının içine girilmiş oluyor. tabii bu dediğim sorumluluk bilinci olablar için. bir de tavşan gibi üreyenler var bilinçsizce zaten onların tavşan kadar aklı yok.

• adam prezervatif üreticisi
  • "evlat kokusu cennet kokusudur" Hz Muhammed
    gerçekten öyle, kucağına alıp evladını sevdiğinde o güzel duyguyu tarif edemezsin.
  •  Neden cocuk yapilir,Ben neden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milletin amacı çocuk yapmak değil ki yalnışıkla oluyor olanlar.

bkz: şapka takmamak.
  • bütün canlılara aşılı "varlığını sürdürme" içgüdüsünden dolayı. gen yapısının aktarılması hayvanat için her şeyden önce gelir, beslenmekten bile, zira beslenmenin amacı genlerin aktarımını sağlayacak kadar uzun varolabilmek içindir.

bir aslan, yavrusunu enerjiden tamamen düşene kadar yemez fakat çözüm kalmayınca yavruyu yiyebilir. infanin varlığı anne açlıktan ölürse sürdürülemez, ama anne açlıktan kurtulabilirse genini taşıyan yeni bir yavru edinebilir. yani bu yavru adak niyeti görebilir.

insanda da benzeri faliyet görülebilir, misal cami avlusuna çocuk bırakmak.

peki niye böyle sarp bir koşullanma var dersen, ben bilmez. belki hücre düzeyinde gen aktarımı ölümsüzlüğe eş değerdir.
  • Sanırım kucağına bir bebek alıp sevmemişsin. Allah merhamet ve sevgi nasip etsin, diyecek fazla bir şey yok... O sevgi dünyalara değişilmez..
  • Başbakanın 3 çocuk diretmesine Birleşmiş Milletlerden cevap geldi geçende :

"Dünyada çok sayıda insan var, ihtiyaç varsa onlardan faydalanabilirsiniz"
  • Şu çocuk sevgisinden bahsedenler inşallah dünyaya getirdikleri çocuğa karşı yüzleri yere eğilmeden bakabiliyolardır. Öyle boktan bir dünyaki kesinlikle gelmemiş olmayı dilerdim. Zaten konuyu açanın demek istediğide o kendine bakamayıp bide çocuk yapanlardan bahsediyor. Bu çocuğa ne verebilirim? Acaba mutlu edebilecekmiyim diye sormadan baba olmak, anne olmak içgüdüleriyle bencilce üreyenlerin insanlığını masaya yatırmak lazım asıl. Bu devirde doğacak çocuğuna iyi eğitim verebilecek maddi gücü olan, en azından başını sokabileceği bir ev bırakabilecek olanın çocuk yapmasına kim itiraz ederki? Sırf evlat sahibi olmak isteyip, geleceğini mutluluğunu hiç düşünmeden çocuk yapan bencillere ithafen yazmış sanırım arkadaş ama boşuna yazmışsın arkadaşım bunu anlayacak kapasitede insan sayısı çok az bu memlekette. Çünkü onlar hayatı nasıl görürse öyle yaşar bi nevi kopyala yapıştır gibi. Yaşıyoruz ne yapmak lazım? Aile kurmak çocuk yapmak lazım hayatın kalıbı bu. Bildiğin insan kolonisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Şu çocuk sevgisinden bahsedenler inşallah dünyaya getirdikleri çocuğa karşı yüzleri yere eğilmeden bakabiliyolardır. Öyle boktan bir dünyaki kesinlikle gelmemiş olmayı dilerdim. Zaten konuyu açanın demek istediğide o kendine bakamayıp bide çocuk yapanlardan bahsediyor. Bu çocuğa ne verebilirim? Acaba mutlu edebilecekmiyim diye sormadan baba olmak, anne olmak içgüdüleriyle bencilce üreyenlerin insanlığını masaya yatırmak lazım asıl. Bu devirde doğacak çocuğuna iyi eğitim verebilecek maddi gücü olan, en azından başını sokabileceği bir ev bırakabilecek olanın çocuk yapmasına kim itiraz ederki? Sırf evlat sahibi olmak isteyip, geleceğini mutluluğunu hiç düşünmeden çocuk yapan bencillere ithafen yazmış sanırım arkadaş ama boşuna yazmışsın arkadaşım bunu anlayacak kapasitede insan sayısı çok az bu memlekette. Çünkü onlar hayatı nasıl görürse öyle yaşar bi nevi kopyala yapıştır gibi. Yaşıyoruz ne yapmak lazım? Aile kurmak çocuk yapmak lazım hayatın kalıbı bu. Bildiğin insan kolonisi.

Abi anlatmak istedigimi tam olarak anlamissin.Herkes anlamaz zaten ustteki yorumlara bakarakta bir istatistik olusturulabilir.Bide Allah rizkini verir olayi var buna deyinmek bile istemiyorum...

Parasi olan cocunun her istedini alma gucune sahip biri istedigi kadar yapsin babane dimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tubul

Başbakanın 3 çocuk diretmesine Birleşmiş Milletlerden cevap geldi geçende :

"Dünyada çok sayıda insan var, ihtiyaç varsa onlardan faydalanabilirsiniz"

Komedi ya üç çocukmuş.Yoksulluk sınırı 2900 lira.Asgari ücret 600 lira.3 çocuk + 2 kişi yani 5 kişi yaşayacak ha.Karnını bile doyuramaz insan, şaka gibi memleket.
  • çocuk istenmezmi birde böyle oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

çocuk istenmezmi birde böyle oldumu

çoğu oyuncakçıda var la bundan
  • bize ne soruyon git babana sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

çocuk istenmezmi birde böyle oldumu

bu ürünün kodu ne? iki beden zayıfından sipariş edicem.
  • up
  • marmix kardeşim ben aynı konuyu bir ay önce falan kültür/bilim bölümüne açtım. Orda bile %90 içeriksiz cevaplar geldi.
    Sen konu dışına ciddi bir konu açıp cevap bekliyorsun. Kültür bilim bölümüne açtığım konuları arattır mutlaka görürsün.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.