Şimdi Ara

necvox tv göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
22.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracında necvox tv li navigasyon cihazı olan var mı? bendeki cihaz hiçbir kanalı göstermiyor acaba bilmediğim bir ayar falan mı var?

• Bende bir ara Necvox ayarına yakın orijinal tv tunerli AVT marka double vardı. İstanbul'un en merkezi yerinde bile, araç hareket etmemesine rağmen TRT'yi filan zar zor çekerdi. Araç yeter ki kıpırdasın; görüntü anında giderdi.

Bilmediğiniz bir ayarı olduğunu sanmıyorum. Orijinal tv tunerli double dinlerin çoğu böyle.

İlle de tv izlemek isterseniz harici tuner ya da otobüslerdeki gibi harici uydu bağlatacaksınız. Onlar da masraflı bir çözüm olur..
  • Her gittiğiniz semtte tv araması yapıyor musunuz ?
  • bizim burda tv ler sigara folyosu ile dahi muthiş gösteriyor, ancak necvoxda goruntu seçilmiyor bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

aracında necvox tv li navigasyon cihazı olan var mı? bendeki cihaz hiçbir kanalı göstermiyor acaba bilmediğim bir ayar falan mı var?

http://dx.com/s/tv+antenna+car

kardeş seç beğen al taktır. sonun da bi de dua et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

aracında necvox tv li navigasyon cihazı olan var mı? bendeki cihaz hiçbir kanalı göstermiyor acaba bilmediğim bir ayar falan mı var?

http://dx.com/s/tv+antenna+car

kardeş seç beğen al taktır. sonun da bi de dua et...

security antenna olanı takılı zaten araçta...
  • Sanırım aracınız eski model necvoxun eski cihazlarında böyle sorunlar oluyodu fakat yeni yazılımlarla bu tür sorunları halledebiliyorlar esse grupla iletişime geçin size yardımcı olacaklardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerolin

Sanırım aracınız eski model necvoxun eski cihazlarında böyle sorunlar oluyodu fakat yeni yazılımlarla bu tür sorunları halledebiliyorlar esse grupla iletişime geçin size yardımcı olacaklardır.

araç yeni, bilgi için teşekkürler...
  • valla necvox duydukça sinirlerim zıplıyor
    tv bu aletin en ufak sorunu bence
    2o tane film formatindan bir ikisini zor okudu
    1990 ların teknolojisi 4 GB a kadar kart desteği var inanılmaz komik
    bluetooth ile telefonu bağlayınca ne rehber ne arayan ne aradıklarını göremiyorsun komik ötesi sanki 1989 model ericson telefon kullanıyorum arabada iken
    diğer özellikleri ve arayüzleri 20 sene öncesine ait
    daha bin tane sayabilirim ama kötü işte
    aracımdakini eğer iade edebilir isem başka markalara bakıcam ama gördüğüm kadarı ile tüm markalar aynı yerden temin edip sadece arayüzleri değiştiriyor yani işlemciler aynı
    usb okuyucular aynı ve hepsi çok eski teknoloji
  • Tv cok göstermiyor. Her aramada 10 kanaldan az bulmuyor ama hepsi karlı goruntu. Makine calısınca da direkt navigasyonun acılması yerine illaki menuden sectirmesi de cok tuhaf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Çin üretimleri ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla üretilir. Ben kendi aracıma hong Kong'dan en pahalı seriden aldım, 32 gb'lik kartları zaten okuduğu gibi, harddisk leri dahi (fat32) rahatlıkla tüm kapasiteleri USB' den tanıyor okuyor, tüm film formatlarını görüyor (rm) ler de dahil.. Ayrıca Bluetooth da tüm rehber fonksiyonları da, a2dp de dahil sorunsuz.. Mp3 arabirimi de mükemmel, tüm id3 taglar ve albüm resimleri tam olarak çalışıyor.

Fakat ülkemizde markalı araçlar için ithal edilenlerde dahil en alt kalitede cihazlar.. mp3 arabirimleri bile ilkel ötesi.. En adi uydu cihazlarının mp3 arabirimlerine benziyorlar..

Tv'ye gelince, anteni bile bağlamadım seyretmediğim için, o yüzden tv durumunu bilmiyorum..

Markasını merak edenler için Road Rover orijinal markası, ama bunlarda pek çok isim altında cihaz satıyorlar. Ebay'de de, alibaba da falan en pahalı olanlar bunlar.. Diger uyduruk olanlar 300 dolar civarında, bunlar 650den başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 7 Mart 2013; 16:51:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.