Şimdi Ara

Ne Zor Şeymiş Bu Klima Seçimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşadığım il Çanakkale

Klimanın takılacağı salon 25 m2

2 pencere ve balkon kapısı ve salon kapısı mevcut.

Pencere ve kapı pimapen ama duvarda yalıtım yok.

Salon öğleye kadar güneş görüyor.

Alacağım klima sadece yazları 2-3 ay kadar kullanılacak.

Bütçem maksimum 1800 TL.

İlgilendiğim klimalar,

-Gree 18000 btu klima (Koçtaş'ta kargo dahil 1460 TL)

-Alarko Carrier 035 mx pover gold klima (İdealeşya.com'da kargo dahil 1670 TL)

Gönlüm inverter li olması nedeniyle alarko'dan yana

Ama 13300 btu yetersiz gelir mi diye de düşünüyorum.

2010 Yılında aldığım DD 12000 btu klimayı, dış ünitesi çok sesli (bana göre) çalıştığı için ucuz bir fiyata sattım.

Bu yüzden yeni alacağım klimada en çok aradığım dış ünitesinin sessiz olması.

AC klimanın sessiz olacağını düşünüyorum.

Gree klima kullananlar da klimanın sessiz olduğunu söylüyorlar.

Bu şartlarda sizce hangi klimayı almalıyım.

Farklı öneriler de varsa duymak isterim.

Bir de Çanakkale'de artık yazın son günlerini yaşıyoruz.

Şubat veya Mart aylarını beklesem daha uygun fiyata klima alabilir miyim?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam çok fazla anlamam, bende sizin gibi araştırarak ac xpower 025 olandan aldım.. Gerek sessizlik gerek enerji sarfiyatı olarak memnunum..Tavsiye ederim
  • ben de 035 modeline bayağı bir ısındım ama bir kez daha hata yapmak da istemiyorum. bu yüzden alarko mu yoksa 18000 lik bir klima mı alsam karar veremiyorum.
  • o model 22-24 metre kareye kadar size yetersiz gelir. 13.000 yada 14.000 veya 15.000 btu almanız lazım.
  • benim de korktuğum o kadar para verip yeterli randımanı alamamak. alarko'nun inverter oluşu ve fiyatının da uygun olması cazip geliyor.
  • al Gree 17000 btü yü keyfine bak.Çanakkale airfel serviside profesyonel dir.Cemal arkadaşın adı selamımı söyleyin,iyi iş yapar.12 lik inverter alacaksın tapa gaz çalışınca ne anlamı kalacak.Bak forumda @mahçup var Adana lı Ahmet.O kullanıyor konuda açtı Adanada bile son derece memnun Gree den.
  • sizin klimalarla ilgili bir çok yazınızı okudum. düşünceleriniz benim için değerli. yalnız gree klimalarla ilgili benim takıldığım bir nokta var. klimanın teknik verilerinde dış ünite sesinin bir çok klimaya göre daha yüksek oluşu. bu yüzden acaba ikinci DD vakası yaşarmıyım diye düşünmeden de edemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ya 17000 gree alacaksın yada paraya kıyıp kalite alacaksın başka yol yok

ne kaaa ekmek o kaa küfte
  • bütçe bu kadar, bu bütçeye göre de galiba gree den başka alternatif de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkaleli

sizin klimalarla ilgili bir çok yazınızı okudum. düşünceleriniz benim için değerli. yalnız gree klimalarla ilgili benim takıldığım bir nokta var. klimanın teknik verilerinde dış ünite sesinin bir çok klimaya göre daha yüksek oluşu. bu yüzden acaba ikinci DD vakası yaşarmıyım diye düşünmeden de edemiyorum.

http://resim.donanimhaber.com/m_64985007/mpage_1/f_/key_gree+klima//tm.htm

Kağıt üzerinde yazanlara bakmayın,dünyanın en sesli makinaları Arç,Ves,DD.

Mahcup kıl adamdır,o bile hasta kalmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.