< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Haziran 2025; 21:16:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne zor seneydi arkadaş ya

-
-
O sırada 1 temmuzda finalleri biten diamante
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim için de zor bir dönemdi. Finaller kötü geçti. Dersleri verip vermeyeceğim belirsiz şu an.
8 ders + aday + cartcurt
-
Hocam prob yapamiyorum
Son konuları da yapamıyorum eskiden yaptığım soruları da yapamıyorum histeri halindeyim ne önerirsiniz
Kolay gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aday mühendislik nasıl bir his
Abi şu CH5 baya bedava puan, olay sadece iid olan random variableları yeteri kadar sayıda toplayınca normal dağılım vermesi. Bir de çok sayıda iid toplayınca ne oluyor (sample mean mean oluyor falan.
Acayip acayip derived distribution sorma ihtimalleri var da o sorularda da hep bir yerde trick oluyor, onu bulunca gerisi geliyor.
Harfleri iyi geliyor probun zaten çok kasma ya.
-
25 hazirana geç diyordum ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamen ders programıyla alakalı aslında, bizde 3 daha zordu, sizin en ağır dersleri 2'de aynı döneme doldurmuşlar o yüzden ağır gelmesi normaldir.
-
bu sene zordu benim için de
baydı valla evde yatıyom
-
2 temmuz karakurum
-
Başaramadık abi
Sorma bi sorudan ya 18 alıcam ya da 2
-
Dostum 10 puan direkt yapmadım, diğer soruların hiçbirinden emin değilim çoğunu salladım resmen. İlk sınavda 84 2.sinde 77 almıştım hakkımız bu değildi be :(
-
BAya fixsin gibi ya, probun harfleri iyi geliyor dediğim gibi lol
-
Boş zamanlarda kafana göre proje yapmak gibisi yok, ne puan veren var ne de garip garip kısıtlamalar.
Bu yaz backend network gömülü işlerine başladım hatta sıfırdan işlemci bile tasarlayasım var ama çok da kısa sürmeyecek tabi
Hangi bölüm
Bilgisayar mühendisliği
Harika
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kırık obp ile derece
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- 2019 yks zor muydu
- veteriner kliniği ne kadar kazanır
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X