Şimdi Ara

Ne Zaman Ranked Girmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 lv hesabım var ve hiç rankede girmedim 200 civarı winim var normal gamede.. 20 civarıda herom var.. Açıkcası ranked oynayasım var ama korkuyorum belkide gelecek trollerden afklerden korkuyorumdur

Yani sizce hazır olup olmadıgımı nasıl anlarım..

• normal devam
  • 30 olur olmaz girdim gümüş ii ye düştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: egehal

30 lv hesabım var ve hiç rankede girmedim 200 civarı winim var normal gamede.. 20 civarıda herom var.. Açıkcası ranked oynayasım var ama korkuyorum belkide gelecek trollerden afklerden korkuyorumdur

Yanında iyi bir duo olmadan girme.Yada git eloboost yaptır.Ciddi söylüyorum.Nooblar yüzünden oyundan soğumaktansa git eloboost yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaraCroft*

quote:

30 lv hesabım var ve hiç rankede girmedim 200 civarı winim var normal gamede.. 20 civarıda herom var.. Açıkcası ranked oynayasım var ama korkuyorum belkide gelecek trollerden afklerden korkuyorumdur

Yanında iyi bir duo olmadan girme.Yada git eloboost yaptır.Ciddi söylüyorum.Nooblar yüzünden oyundan soğumaktansa git eloboost yaptır.

Adamın 200 wini, 20 herosu var. Noob kelimesini asıl anlamıyla düşünürsen, adam zaten noob

• hazır hissettiğin an gir 30 kere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

quote:

quote:

Adamın 200 wini, 20 herosu var. Noob kelimesini asıl anlamıyla düşünürsen, adam zaten noob

Belki noobum ama asla trollemem feedlemem veya afk kalmam.. Sadece geç başladım oyuna ve gereksiz heroları almadım bütün 450 likleri toplayıp 20 heromu belki bi 30 heroya çekerdim ama sadece kullandıklarımı(Ryze ve Garen) aldım.. suan param var 450-1350 lik 5-10 hero almaya ama gerek duymuyorum.. Bu şekilde bir noobum ona göre yorum yapılmasını rica ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500 win olmadan girme

• ilk girdiğinde heyecanlanıyorsun,arkadaki müzik de seni geriyor ne alacağım diye gerilip duruyorsun ama sonra gitgide alışıyorsun.birde first pick isen adc,top falan alma counterı yersin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Belki noobum ama asla trollemem feedlemem veya afk kalmam.. Sadece geç başladım oyuna ve gereksiz heroları almadım bütün 450 likleri toplayıp 20 heromu belki bi 30 heroya çekerdim ama sadece kullandıklarımı(Ryze ve Garen) aldım.. suan param var 450-1350 lik 5-10 hero almaya ama gerek duymuyorum.. Bu şekilde bir noobum ona göre yorum yapılmasını rica ediyorum

Bu terimler Türkiye serverında biraz garip işliyor. Mesela asla feedlemem diyorsun, ranked girmek istiyorsun, Tr serverındaki match making sistemi malum karşına bir platin hatta diamond gelse ne olucak? Eğer solo lanelerden birindeysen en iyi ihtimalle 0-4 bitiriceksin lane bölümünü oyunun. Bu sefer takımın başlıcak feeder feeder diye. Halbuki feeder kelimesi kendi isteğiyle gidip takımının kaybetmesi amacıyla rakip takım üyelerini beslemekten geliyor. Yani sen feeder mı olucaksın bu durumda? Hayır. Ama sen dışındaki tüm takım arkadaşlarının gözünde feeder olucaksın. Sizin burda her konuda bahsettiğiniz feederların çoğu da aslında bu kategorideki oyuncular. Karşısına ondan daha iyi bir oyuncu gelmesi o adamın suçu değil. Yani işin özeti sakın asla ile başlayan cümleler kurma daha yolun çok başındayken. Benim tavsiyem bi süre daha normal gamede oyun düzeni, meta ve map kontrolüne çalış daha sonra bu sezonun sonuna doğru girersin rankeda. Sonraki sezonda zaten resetlenir, bu sezon sonunda çalışmış hazır halinin hangi lige ait olduğunu görürsün.

• quote:

quote:

Evet aferin bu kafayla devam gitsin eloboost yaptırsın

• Bugün adam adc diye Garen pickledikten sonra trde hiçbir zaman oynamak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yugi1998emir

quote:

quote:

Evet aferin bu kafayla devam gitsin eloboost yaptırsın

E ne ya dostum? Bizim zamaninda basimiz com agridi troll afk ve nooblar yuzunden halada devam ediyor bu durum duydugum kadariyla.Simdikiler icin kurtulus iyi bir duo.

• Bak iyi bir duo olabilir fakat kesinlikle Eloboost felan yaptırmasın herkez hakettiği ligtedir sözünü tam olarak katılmasamda kısmen katılıyorum.çünkü kendi hesabım banlandı bende arkadaşlarımın hesablarıyla girdim.Bronz 3 adamı 6 günde gümüş 3 yaptım trolller afkler 5 v 4 maçlar yendik.Eğer iyi bir oyuncuysa mutlaka lig atlıcaktır tabiki aradar troller afkler gelicektir ama lig atlamasına engel olamıcaktır yanına birde duo bulup Mid jungle adc sup yaparlarsa değme keyiflerine
  • quote:

Bak iyi bir duo olabilir fakat kesinlikle Eloboost felan yaptırmasın herkez hakettiği ligtedir sözünü tam olarak katılmasamda kısmen katılıyorum.çünkü kendi hesabım banlandı bende arkadaşlarımın hesablarıyla girdim.Bronz 3 adamı 6 günde gümüş 3 yaptım trolller afkler 5 v 4 maçlar yendik.Eğer iyi bir oyuncuysa mutlaka lig atlıcaktır tabiki aradar troller afkler gelicektir ama lig atlamasına engel olamıcaktır yanına birde duo bulup Mid jungle adc sup yaparlarsa değme keyiflerine

Sen eloboost yapmış olmuyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brutall

quote:

Bak iyi bir duo olabilir fakat kesinlikle Eloboost felan yaptırmasın herkez hakettiği ligtedir sözünü tam olarak katılmasamda kısmen katılıyorum.çünkü kendi hesabım banlandı bende arkadaşlarımın hesablarıyla girdim.Bronz 3 adamı 6 günde gümüş 3 yaptım trolller afkler 5 v 4 maçlar yendik.Eğer iyi bir oyuncuysa mutlaka lig atlıcaktır tabiki aradar troller afkler gelicektir ama lig atlamasına engel olamıcaktır yanına birde duo bulup Mid jungle adc sup yaparlarsa değme keyiflerine

Sen eloboost yapmış olmuyor musun?

ben lig yükseltmek için oynamadım kendi hesabım engellendi ve bende arkadaşımın hesabıyla oynuyordum Genelde mid oynayıp oyunları taşıdım ayrıca bu iştende hiçbir çıkarım yoktu.Benim amacım lig yükseltmek değildi ama oyun oynadım kazandım oyun oynadım kazandım ister istemez birer birer atladım kümeleri malum Tr serverinde Normal gameler hiç çekilmiyor jungle ve sup kavramını nadir görüyorum.

• Şu ranked'ı da çok abarttınız gören de tunuva sanacak. İstiyorsan gir oyna takılma fazla. Ranked'ları bu kadar ciddiye alanlar normal oyunda feedliyor mu ne yapıyor merak ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu terimler Türkiye serverında biraz garip işliyor. Mesela asla feedlemem diyorsun, ranked girmek istiyorsun, Tr serverındaki match making sistemi malum karşına bir platin hatta diamond gelse ne olucak? Eğer solo lanelerden birindeysen en iyi ihtimalle 0-4 bitiriceksin lane bölümünü oyunun. Bu sefer takımın başlıcak feeder feeder diye. Halbuki feeder kelimesi kendi isteğiyle gidip takımının kaybetmesi amacıyla rakip takım üyelerini beslemekten geliyor. Yani sen feeder mı olucaksın bu durumda? Hayır. Ama sen dışındaki tüm takım arkadaşlarının gözünde feeder olucaksın. Sizin burda her konuda bahsettiğiniz feederların çoğu da aslında bu kategorideki oyuncular. Karşısına ondan daha iyi bir oyuncu gelmesi o adamın suçu değil. Yani işin özeti sakın asla ile başlayan cümleler kurma daha yolun çok başındayken. Benim tavsiyem bi süre daha normal gamede oyun düzeni, meta ve map kontrolüne çalış daha sonra bu sezonun sonuna doğru girersin rankeda. Sonraki sezonda zaten resetlenir, bu sezon sonunda çalışmış hazır halinin hangi lige ait olduğunu görürsün.

Zaten feedlemenin anlamıda bu zaten.. 0*4 giden herkes feeder değildir. Ben hiç 0*4 gitmem demedim feedlemem dedim. Yani kasti olarak adamlara ölmem anlamında..

• Tr de 2. hesapları açtık maç başı 10 tl vererek temiz golda yerleştirdik.Elo boost yapabilirsin.
  • Bende korkuyordum ama senin adam çok oyle düşün ilk on oyun herkes bişey yapacaktır.Onlardan korka ılk on oyunu at.Lige cık sonra karar ver oynayıp oynamayacağına.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.