Şimdi Ara

Ne yapsam olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben alt(adc) orta yada üst koridorda oynadığım zaman hem minyon bakımından hemde kule vermeme anlamında rakibimin önünde oluyorum.

Mesela üst koridorda her zaman minyonda önde oluyorum ve kill vermiyorum ayrıca ilk kuleyi ben alıyorum genelde.

Orta ve alt koridorda da aynı şekilde farm ve kill konusunda rakibimden üstün oluyorum.

Ancak oyun 10. seviyeden sonra tf lere kayınca nedense benim takımım hep eziliyor.

Takım oyununu ben mi oynayamıyorum yoksa kollektif uyum sanrısı ile önemi çabuk atlıyor ve satılıyorum anlamadım.

Dün yine alt koridorda ormancı desteği olmamasına ve karşı ormancı baskınına rağmen %30 fazla minyon kestim ve skorum 7/2/2 şeklindeydi.

Lakin oyun ortada tf şekline dönüşünce benim skor 9/10/6 şekline döndü ve maçı kaybettik.

Pozisyon alamamaktanmı yoksa takımdaki tank y7ada tf starterlerin başarısızlığındanmıdır bilmiyorum ama birçok oyunda oyun başı çok iyi olmama rağmen tf ler benim için hüsranla sonuçlanıyor.

Yani oyun koridorda devam etse nexusa kadar giderim birebirde.

Adc için tf lerde püf noktalar nelerdir, orta ve üst koridor oyuncuları içinde ne tavsiiye edersiniz tf ler için?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• win=takimina aptal özürlü bebelerin gelmemesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya takım savaşı adamı değilsin yada bu sıralar sana riot elemanlarını yolluyor.Sonuç as si yüksek kule deşen şampiyonlar mesela jax,lucian ayrık ittir yada en basitinden kolsuz try oyna.
  • Bazen olmayınca olmuyor mesela dünden bir örnek vereyim bilen bilir main sup oynuyorum ama öyle adamlar geliyordu ki bunlardan iyi oynarım yahu diyip mid adc seçmeye başladım ve 3 oyun şu şekilde gelişti 13/6/12 luci oynadım kaybettik 8/1/13 velkoz oynadım kaybettik hadi hyper carry alayım dedim 15/8/13 vayne oynadım kaybettik ve bunlarda ben hariç hiç bir lane kazanamadı ve dikkat ettim gelen suplar cidden kötüydü sonra ne uğraşıyorum yaw dedim zaten şans takıma karşı takımdan 1 fazla kolu olan adam gelse taşıttıracam geri sup seçtim 2/4/11 lulu oynadım gene bot hariç kazanamadık kaybettik son 1 haftadır böyle unlucky oyunlar dönüyor ve main hesabı smurfden beter eloyla dia 5 cehennemine düşürdük sabrımızı test edeceğiz :D

bu arada şuan çok fazla script var her gün en az 1 script geliyor engage herolarından çok işlevsel herolar oynamaya çalışın ve tabi bunlarla daha takıma bağlı oluyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

kollektif uyum sanrısı

Hocam Allah dedim.
    ERÜ yüksek lisansta danışman hocayız galiba ?
  • Wolftime gel orda herkes 80 yaşında bebelere yer yok

• Persom kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !! 100$ rım VAR NE YAPSAM ACABA!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için.

En çok bundan 15 gün önceki oyuna hayret ettim.

Ben adc yanımda sup lux var. Sürekli minyon kesti yapma etme dedim dinlemedi. Cevapta vermiyor boyuna farm yaptı sinirlendim.

Feedliyorum dedim takan yok. inanmazsınız belki 30 defa kill verdim ama nafile. karşı takım o kadar mal ki anlatamam. totem kestirdim kill verdim diğer koridorları besledim ne yaptıysam olmadı.

bizimkiler nexuxa dayandı 30 dk da ben şok:D

Savaş sonunda 4 kişi pre girmişler sana bırakamazdık bot u dediler. report lamayacağız filan dediler zaten ben o sırada karşı takıma saydırıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Pick Ryze

win=takimina aptal özürlü bebelerin gelmemesidir

iyi oynayan çıkar çıkamayanlar fazla gocunmasın

rakibini eziyorsan takım arkadaşlarına yardım etmelisin bilmiyorum laneden feed çıkıyorsan tflerde 1 adım önde olman lazım belkide yanlış pozisyon alıyorsun göremeden bilemeyiz
  • Red Vox kullanıcısına yanıt
    şurda 5v5 özel oyun kuralım midlane alip feedlemeye gidicem ve sende benim takimimda olucaksin kazanirsak forumdan kendimi sinirsiz banlamazsam adam değilim

• quote:

şurda 5v5 özel oyun kuralım midlane alip feedlemeye gidicem ve sende benim takimimda olucaksin kazanirsak forumdan kendimi sinirsiz banlamazsam adam değilim

Kurun oyun yapalım
  • arada sırada olursa tamam da sürekli oluyorsa sende bir sorun var. Bu da muhtemelen takım savaşlarında tam olarak ne yapacağını bilmemenden kaynaklanıyor. Atıyorum 10-1 oynuyorsun karşı adc 2-12. Bırak focuslanma ona zaten damage atamayacak onu aradan çıkarmalıyım diye düşünmemeli ki bu genelde yapılan en büyük hatadır. Karşıdaki tankı tekleyecek kadar kasmış bir zed gidip 1-6 lux a tek atmaya çalışıyor ben assassinim hacı diyor savunma olarak. Kolay taşıyabileceğin ve ağır snowball olan herolarla çözersin bu sorunu ya da bol bol aram oynayarak. Diana,katarina,jax,irelia falan oyna. 5 yıldır oynuyorum oyunu hala jax kadar oyunu tek başına taşıyan başka bir hero görmedim.
  • tf leri nasıl oynaman gerektiğini bilmiyorsun belki de. Rakipteki hasar kaynaklarına odaklanırsan taşıyabilirsin. Doğru buildi yapmak falan da önemli.
  • quote:

Bilerek feedlemek başka elinden geleni yapıp feedlemek başka. Bilerek feedleyen adamı taşıyamazsın kaybetmeye niyetliyse ama diğer türlü taşırsın. Ama sana her maç bilerek feedleyen geldiği için çıkamıyosan bilemiycem :P
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Her maç gelenler oyun sonu yaklaşık 1-15 , 4-13 ,0-11 falan bitirdikleri içn ayırt edemiyorum

• Dostum öncelikle sana tavsiyem güvendiğin support arkadaşın varsa premade girmen pozisyon almak önemli adc oynarken evet ama support rolündeki arkadaşda önemli mesela adam braum oynuyor günateşi alıyor onun yerine mikael alsa mesela daha verimli olur ve genelde support oyuncuları düşük elodan kaynaklı sanırım bende yüksek değilim ama gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum adc koruma yok mesela thresh oynayan birisi karşı takımdan birini yakalayıp ona gidiyor seni korumuyor ve suikastçi bir champ gelip seni tekliyor örneğin rengar. Yani support çok önemli aslında. adc takımı taşır evet lakin support da adcyi taşır.

• Drazy kullanıcısına yanıt
    oyunu taşıyan domine eden mid ve jungle dır kardeşim adc oynayarak bi yere kadar vayne oynamıyorsan eğer
  • maç spam yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.