Şimdi Ara

Sizce Ne Yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Halihazırda 2023 model bir Clio sahibiyim.

Aracımı satıp başka bir araç almak istiyorum.

Bütçem ikinci el alırsam 1,5 milyon TL, sıfır almaya niyetlenirsem de kredi kampanyaları vs. ile 1,8 milyon TL bandında.

Geçtiğimiz hafta birkaç bayi gezdim ve benzinli C4 ile Omoda 5 Pro'yu inceleme fırsatı buldum.

İki araç da çok hoşuma gitti.

Öte yandan alternatif olarak aklımda; Peugeot 308 (belki 408 de olabilir.), Skoda Scala ve C4 Hybrid var.

Biliyorum, hepsi birbirinden farklı araçlar. Ancak bu aracı aldıktan sonra bir süre aracı değiştirmeyi düşünmüyorum ve Allah bir mani göstermezse 3-4 yıl kullanma düşüncem var. Dolayısıyla sorunsuz, tabir-i caizse yağını, suyunu koyup kullanabileceğim bir araç olmalı. Ardından satış olarak da zorlanmayacağım bir araç olmalı.

Kendi mantalitem şöyle; arada f/p olarak en iyi görünen Omoda 5 Pro, fiyatına göre sunduğu donanım çok fazla. Ancak 3-4 yıl kullandıktan sonra satarken çok sorun yaşar mıyım? diye düşünüyorum.

Siz olsanız ne yapardınız?

• Pctoplamakicin P kullanıcısına yanıt
    Yagini suyunu koyup kullanabilecegim arac arıyorum diyip fransiz ve cin araclarini listenize almaniz tezat olmus.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

E bilmediğimden soruyorum işte  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 ya da 0 yakın alacağınız araçların hepsi büyük bir şanssızlık olmadıkça %95 oranında 4 5 yıllık sürede yağ su harici dert açmaz. Fransız olsa da japon olsa da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pctoplamakicin P kullanıcısına yanıt
    Ben daha uzun vadeler icin arac alirim minimum 7sene genelde ve arabanin sorunuyla ugrasmayi da hic sevmen.

Yilda da minimum 17-20 bin km yaparim yani arabalarimi sattığımda 150bin km yi gecerler genelde.

Bu baglamda butcemin elverdigi japondan baskasi bana yaramiyor.

Size de butcenizin elverdigi japonu almanizi oneririm. Ikinci elde onemliymis sizin icin bence aradiginiz arac corolla civic vb dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Nisan 2025; 23:29:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Şikayetvar sitesini ac bak bakalım sıfır ve sıfıra yakın araçların sorunlarını  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Her araç için benzeri söylenebilir. Toyotaya bakınca da şikayet var da bulursun. Tabi şunu da kabul etmek lazım toyota honda şikayet var yorumu belki daha azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 28 Nisan 2025; 13:56:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    sizce nasıl
    2 hafta önce açıldı
    Ne yapmalıyım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanım amacınıza göre şekillenir. Sunduğunuz seçeneklerden en mantıklısı 408 gibi hocam geniş hafif yüksek sedan gibi özellikleri de çok fazla (gt paketlerde) bir de alacağınız araba her koşulda sıfır veya sıfıra yakın olacağı için garantili olur muhtemelen o yüzden kafanız rahat binersiniz bence. Saydıklarınızdan Çin grubundan cherry i falan elerdim. Gerçekten hiç gerek yok yakıt değerleri çok yüksek hiç bir şekilde o kadar yakmasına anlam veremedim o arabaların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingb04 -- 29 Nisan 2025; 13:57:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.