Şimdi Ara

Ne sıklıkla mesaj atmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok fazla sosyal medya kullanmayan yeni tanıştığım bir kıza ne sıklıkla mesaj atmalıyım acaba konuşunca konuşuyoruz ama ben konu açmazsam sonsuza kadar susarız herhalde hergünde yazıp bunaltmak istemem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam yerine geldin

O değil bizim burdaki mesajlar bile adamdan sayılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 9 Ekim 2016; 2:14:33 >
  • Kız sana yazmıyosa boşver hacı..hep sen konu açıyomuşsun..sallamıyo kız seni..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atma kardes, bosver

• Günde 1 kere

• Ayni sorun bende de var suan. 2 ay once falan hic takmazdim bu surekli yazardi ama suan tam tersi. Bende gurur yapip yazmamaya basladim bakalim nolucak.

• 2-3 günde bir. Nasıl olsa önümüzdeki ay kız dakka başı mesaj atıp kafanı şişirmeyi ogrenecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • At hocam, kaybetcek neyin var. At bunalsın. Sen bu garıyı sevdiğin için mesaj atıyorsun. Çok mesaj attın diye zaten senden bunlıyorsa başlarım öyle işe ben.

• 2 ayda bir filan iyi bence.
  • fokof kullanıcısına yanıt
    Neden

• kıza attığın mesajları donanımhabere atsan yarbay olma şansın olurdu

• Haklısın hocam ama konuşmaya başlayınca kısa cevaplar vermiyor veya konu bitince oda yeni bir konu açıyor ama konuşma başlatmıyor..

• Treth kullanıcısına yanıt
    Kısa bence ya çok bunaltmış olurum ,yılda 2 tane atsam daha iyi olucak sanırım,teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Neden

cunku degmez

• fokof kullanıcısına yanıt
    Önyargılı olmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Çok fazla sosyal medya kullanmayan yeni tanıştığım bir kıza ne sıklıkla mesaj atmalıyım acaba konuşunca konuşuyoruz ama ben konu açmazsam sonsuza kadar susarız herhalde hergünde yazıp bunaltmak istemem?

Kız çok çekingen bile olsa sana mesaj atması lazım.Atmıyorsa seni çok önemsemiyor demektir. Daha az sıklıkla mesaj at. Bir de mesajla sohbet etme böyle bir durumda.Kızı kahve içmeye falan çağır. Ordan sahile veya ağaçlı bir yürüyüş parkı gibi bir yere götür kızı. Yürüyüşe çıkarken sohbet et kızla veya sahilde otururken.Niyetini hafiften belli et. Kızı yoklamaya çalış. Sevdiğini sakın söyleme.Sadece hafiften niyetini belli et. Hoşlandığını ima eden şeyler söyle. Kızın da sende gönlü varsa anlarsın zaten direk.Eğer sende gönlü yoksa hiç uğraşma başka kıza git. Kıza çok değer vererek gereksizce kızı şımartma.

• Hep benim onlara ilk mesajı attığım, yoksa onların hiç ilk mesajı bana atmadığı herkesi sildim hayatımdan valla. Çok gereksiz. Hiç mi özlemez bi insan ya. Bıktım onları tek taraflı özlemekten ben de sildim. Kafam rahat. 👏

Ayrıca 4 yıllık konunun anasayfada ne işi var. 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trection -- 13 Aralık 2020; 7:59:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.