Şimdi Ara

Ne olacak bu türk takımlarının hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle giderse başakşehir eleniyor trabzon eleniyor ne olacak bizim halimiz? Yahu hadi ibb'yi anlarım gitti hollanda ekolünü çekti ya trabzona ne demeli? hayır yani şu an gs nin elde edeceği-fb nin bjknin elde edeceği puanı da yiyecekler (biliyorsunuz toplam puan avrupada mücadele etmiş takım sayısına bölünüyor). artık ikinci olan takımımız bile cl göremeyecek yazık değil mi ya

• Başakşehir'den umudum vardı ancak Trabzon'ndan zaten bir şey beklemiyordum. Artık 3. sınıf bir Anadolu Takımı oldu çıktı.
  • FB uğraşacak GS 4 er 4 er puanları alır gerisi çöp BEN VARKEN BISEY OLMAZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başakşehir turu alır burda rahat olun
    hakem saçma salak kaleciye kırmızı üstüne penaltı vermeseydi 3-4 olurdu bu maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

başakşehir turu alır burda rahat olun

1-0 bitse haklısın derdim de. 2-0 bence net bir skor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Trabzon'un bu hallerine bayılıyorum. Bana Avrupa'da Türk takımı demeyin. Adamlar her sene kendi bacağına sıkmaktan bıkmadılar. Sürekli geçmişte yaşıyorlar. Bu kafayla zaten birşey yapamazlar 40 yıl daha.
  • bu salih dursun diye bi kazmayı sağbek diye oynatırsa bu trabzon daha çok boru yer çbizim balıkıesirde bile böyle bir kazma adam yok bırak bizim sağ bekler buna bin basar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trabzonlular hala 2010-2011 kupasını istemeye, mağdur edebiyatı yapmaya devam etsin. Takım elden gidiyor haberiniz yok
  • Bir yol olmaz bu takımlardan. Yine iş başa düştü.
  • başakşehir turu geçebilri , ahekm penaltılarını vermedi üstüne yok yere penaltı kırmızı verdi gayet iyi başlamışlardı aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

başakşehir turu alır burda rahat olun

1-0 bitse haklısın derdim de. 2-0 bence net bir skor.

10 kişi dilleri dışarda bile pozisyon bulabildiler 1-2 tane
    açıkçası saçma sapan bir hakem gelmezse neden olmasın
  • Bir ara takıntı vardı "Neden hep istanbul takımları şampiyon neden anadolu takımları hiç şampiyon olamıyor" diye bir kere vizyonu bu olan ülkeden zaten başarı bekleme. Heves olsun diye kupa veriyorlar adamlara. Gidiyorlar avrupaya 4er 5er. He İstanbul takımları ne yaptı? Hiçbir şey. O da avrupada başarı elde edince ülkedekilere sataşan, takımları avrupada başarısız olunca daha çok aşağılayan vizyonsuzlar yüzünden. (Ben de dahilim Galatasaray yenildi mi deli mutlu oluyorum)
  • başakşehirin hakkını yediler, lazlardan cacık olmaz
  • Trabzon durumu gittikce vahim bi hal aliyor.O baskan varken gergin ortama son bulmayacak ve futbola odaklanamayacaklar.Sun Trabzonda futbol haric hersey var.

• Trabzon moralleri düzeltirse eler herhalde o takımı.

İBB ise çok zor görünüyor. AZ Alkmar çok iyi kontra atağa çıkan bir takım, 1 gol yerse 4 atması gerekli.
  • Türk takımı geyiği benim için 2011 yılında bitti

Gs ile Ts yenilince Avrupada çok daha keyifleniyorum.

Türk takımıydı da bunlar Pararel yapının kumpası için başka Türk takımı ceza alsın diye Türk düşmanlarıyla birlik olup ellerinden geleni yaparlarmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Türk takımı geyiği benim için 2011 yılında bitti

Türk takımıydı da bunlar Pararel yapının kumpası için başka Türk takımı ceza alsın diye Türk düşmanlarıyla birlik olup ellerinden geleni yaparlarmıydı?

Kesinlikle
    Hainlerle ülkemi savunacak değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Türk takımı geyiği benim için 2011 yılında bitti

Kesinlikle
    Hainlerle ülkemi savunacak değilim.

hem suçlu hem güçlü olmak böyle bir şey herhalde.

• Basaksehir gol yemezse eler bence. Haksiz yere 10 kisi kalmalarina ragmen gayet iyi oynadilar

• beter olsunlar. hakkıyla şampiyon olanı avrupaya göndermeyip gerçek şikecileri şampiyonlar ligine gönderen ülkenin takımlarına az bile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.