Şimdi Ara

Ne kadar maaş alıyorsunuz ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
20
Favori
35.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eXteras

Makine mühendisiyim, üretim müdürü olarak çalışıyorum.

4300TL + yılda 3 çift maaş + araç + özel sigorta.

mezun olunan okul ve kidem bilgisi nedir hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda iş bakıyorum işsizim, 1 ay oldu işten çıkalı.

uluslararası bir depolama ve lojistik şirketinde çalışıyodum. zaten u.arası lojistik ve taşımacılık mezunuyum. tecrübem toplamda 1 yıl.

2530 net maaş (agi ile) + 325 yemek için ticket alıyordum. hafta sonları tatildi. bizim sektörde genelde hafta sonu çalışılmıyor en güzel yanı bu.

şu anda iş arıyorum, 26 yaşında ve 1 yıl tecrübesi olan bir insan için güzel maaşım vardı. umarım yine bu ayarda bir iş bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 24 Ağustos 2016; 13:08:37 >
  • YouTube'den günde 40-150 tl arası alıyorum
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vereyim.

Volkan beyin aldığı maaş istisna.. Şu anda C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı ölü. B veya A lar iş yapıyor, 3-5 kazanıyor. Kursa gitmemekle iyi yapmışsınız. Ortalık C kaynıyor. Kimse iş bulamıyor.
    isgkatip.csgb.gov.tr
    İş Sağlığı ve Güvenliği Kayıt, Takip ve İzleme Programı İSG-KATİP v9.19.01.10 - LogOut
    https://isgkatip.csgb.gov.tr/Logout.aspx

Bir girip bakın illere tıklayarak hangi sınıftan kaç uzman var diye...

Ben elektrik elektonik muh. bir iş güvenliği uzmanıyım. Çalıştığım firmada koordinatörüm. 22 adet uzman ve doktor arkadaşım var. C sınıfı uzmanların sadece sertifikalarını kullanıyoruz. A ve B sınıfı uzmanlarla işleri yürütüyoruz. Ayrıca müh. etiketi olmayanı almıyoruz. Zaten piyasa dolu. Mühendis adamada aynı parayı versem bir tanesi mutlaka kabul ediyor çünkü...

Geleceğini nasıl görüyorum... Hali hazırda işi olupta deneyim kazanmışlar için iyi görüyorum fakat hala maaş piyasasını oluşturamadı. C sınıfı 1500tl ye uzmanlık yapanda var. 3500-4000 bine yapanda var. Bunun sebebi de uzun süre işsiz dolaşıp uzmanlığını alanların bedava olsun çalışırım mentalitesinden. Biz bile asgari maaşa sertifika kullanıyoruz. İşe gelse iş yapsa vereceğimiz para 200tl fazladan olur. Acı ama gerçek. Atı alan üsküdarı geçti.

• Teknik ressamım
    geçen sene 1500 ile başladım ocakta 2050 TL oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

şu anda iş bakıyorum işsizim, 1 ay oldu işten çıkalı.

uluslararası bir depolama ve lojistik şirketinde çalışıyodum. zaten u.arası lojistik ve taşımacılık mezunuyum. tecrübem toplamda 1 yıl.

2530 net maaş (agi ile) + 325 yemek için ticket alıyordum. hafta sonları tatildi. bizim sektörde genelde hafta sonu çalışılmıyor en güzel yanı bu.

şu anda iş arıyorum, 26 yaşında ve 1 yıl tecrübesi olan bir insan için güzel maaşım vardı. umarım yine bu ayarda bir iş bulurum

Niye çıktınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlehornycupcake

quote:

Niye çıktınız

ben çıkmadım malesef. şirketin kârlılığında ciddi düşüşler oldu son 3-4 ayda. zaten ben 2015 kasım başladım, ben başladıktan sonra bile 5-6 kişi çıkartmışlardı.

şirkete son giren, en genç ve evli olmayan eleman olarak beni uygun gördüler ve çıkarttılar malesef. arkadaşlarımla hala konuşuyorum benden sonra 1 kişi daha çıkartmışlar. bahaneleri: maliyet düşürmek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: littlehornycupcake

quote:

Niye çıktınız

ben çıkmadım malesef. şirketin kârlılığında ciddi düşüşler oldu son 3-4 ayda. zaten ben 2015 kasım başladım, ben başladıktan sonra bile 5-6 kişi çıkartmışlardı.

şirkete son giren, en genç ve evli olmayan eleman olarak beni uygun gördüler ve çıkarttılar malesef. arkadaşlarımla hala konuşuyorum benden sonra 1 kişi daha çıkartmışlar. bahaneleri: maliyet düşürmek.

Hocam işveren en az tazminatı hangisine veririz demiş, hysteria_ yı çıkartalım o zaman demiş..

• hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Uluslararası lojistik bölümü geleceği nasıl puanları düşük olunca merak ettim iki yillikti degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Uluslararası lojistik bölümü geleceği nasıl puanları düşük olunca merak ettim iki yillikti degil mi

geleceği ölümsüz diyebiliriz hocam. denizyolu havayolu demiryolu o yolu bu yolu derken dünyada ticaret devam ettiği sürece ithalat ve ihracat devam edeceği için sektör ölmez. 4 yıllık okudum beykent üniversitesinde.

@shakircan,

öyle de diyebiliriz hocam. özel sektörün şerefsizliklerinden biri de bu malesef. adamlar beni işe alırken 3 defa mülakata girdim. biri ik ile, birisi bağlı olduğum operasyon müdürüm ile, diğeri de en son kararı veren genel müdür idari işler müdürü ve operasyon müdürü ile. bu kadar mülakattan sonra işe aldılar. almadan önce dediler ki tecrüben yok şu an burası çok fazla tecrübe kazanacağın bir yer olacak. 6 ay 1 sene sonra ben öğreneceğimi öğrendim hadi eyvallah deyip kaçmazsın di mi dediler. daha önce çok yapan olmuş. ben de neden kaçayım mutlu olduğum sürece siz kaçırmayın yeter dedim.

1650 lira ile başlattılar mart ayına kadar o paraya çalıştım. martta çağırdı müdür zam dönemiymiş şirketin. herkese %10-15 civarı zam yapıldı bana %45 yaptı. yolun başındasın aynı şekilde devam performansın iyi falan aynı böyle devam et dedi. temmuz ayı geldi, cuma günü saat 16:45 civarı mesai bitimi yaklaştı. pazartesi yapacağım işleri kurguluyorum kafamda. bi toplantı odasına gelir misin dediler ve böyle böyle bi karar almak zorunda kaldık deyip çıkarttılar. ağzımda söyleyeceğim çok fazla laf vardı gerçekten müdürün yüzüne karşı ama kendimi tuttum muhattap bile olmadım. hemen getirin ne varsa imzalayıp çıkmak istiyorum dedim. 1 ihbar + 9 ay çalıştığım kadarlık kıdem tazminatı ve 13 günlük çalışma paramı verdiler toplamda 4900 tl falan aldım çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

Orijinalden alıntı: nlztrk93

1300 tl (100 tl si yola, 100 tl si yemeğe)

Konfeksiyon yada call center mi ?

Bilgi işlem.

• mali müşavirlik ofisi
    1000 + sgk
    en kısa zamanda farklı bir iş koluna geçmem gerek
    maaşı geçtim çalışma şartları da o kadar iyi gelmiyor
    tavsiyelere açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

mali müşavirlik ofisi
    1000 + sgk
    en kısa zamanda farklı bir iş koluna geçmem gerek
    maaşı geçtim çalışma şartları da o kadar iyi gelmiyor
    tavsiyelere açığım

Babam da kardeşime mali müşavirlik konusunda baskı uyguluyor. Kendi ofisiniz mi var
  • valla dilim yandı keşke bilgisayar okusaydım diyorum
    memurluklara bakıyorum şimdi
    akrabamın ofisi
  • Yıllık 135.000 brüt + yıllık maaşın %15'i kadar prim.

Aylık ~550 tl ticket.

Kendime, eşime, çocuklarıma %100 kapsamlı özel sağlık sigortası da yaptılar.

Sahaya gittiğimde harcırah + yapıyorsam 7.5 saatten sonrası fazla mesai. Pazar veya diğer resmi tatillerde çalışırsam %100 fazla mesai.

Uçak, konaklama (mümkün olan en iyi otellerde), kiralık araç (sürekli olmasa da, iş gerektirdiği an kiralayabiliyorum), yurtdışı eğitimler (en son Haziran ayında İngiltere'de bi eğitime gittim, şimdi bir tane daha var, ya İngiltere'de ya Dubai'de, bana bırakıyorlar hangisine hangi tarihte gitmek istersen seç, bize haber ver). Yöneticimle toplantı yapacağız, adam İngiltere'de, "burada mı yapsak, orta yer İtalya/Floransa'da mı, ne dersin oraları da görmüş oluruz?" diye bana soruyor

Saha işim olmadığında haftada 2 gün ofis, diğer günler evden çalışma.

Evet garip bir düzenim var. Bundan sonra fabrikada veya sürekli ofiste çalışırsam çok sıkılırım herhalde.

İsim vermeyeyim ama, yabancı bir firmada Bölge İş Güvenliği Yöneticisi olarak çalışıyorum. Sorumlu olduğum ülkeleri hiç söylemeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 24 Ağustos 2016; 14:01:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok iyi yatırımlar yaparak ileride çoluk çocugunuza güzel bir gelecek bırakabilirsiniz.
  • Yaşım 37.

Elbette çocuklara iyi bir eğitim verebilmek için uğraşıyoruz. Yoksa 2-3 ev alıp vermişsin, çok mühim değil, iyi eğitim aldığında, iyi işler becerdiğinde zaten onu bir kaç senede alabilir.

Tabii iyi yatırımlar ve iyi eğitim kadar, mutlu olabilecekleri bir hayat oluşturabilecekleri ortam yaratmaya çalışıyorum. Parasız olmuyor ama para da bunu tek başına sağlamıyor.

Ne yazık ki, ticari zeka mı denir, her ne ise, bende ondan yok. Bildiğim bütün ailem ya öğretmen, ya subay, ya mühendis, vb. Hiç ticaretle uğraşan kimseler yok, maalesef aileden de görmeyince insan sıfırdan kolay kolay atılamıyor o işlere. Yoksa asıl para ticarette.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayacak olanlar için birşey diyemem ama şuan piyasadaki tecrübeli bütün personel biryerlerde güzel maaşlarla çalışıyor.Geleceği şuan için güzel Türkiye iş güvenliği açısından tam bir fiyasko.İş kazalarında avrupada1.yiz Günde ort. 5 insan iş kazasında ölüyor.Bunun içinde bakanlık bu konu üzerinde çok duruyor ve çalışmalar geleceğe yönelik.
  • 20-25.000tl (norveç)

• 8000
    Otomatik dizel araç
    400 tl ticket
    Cumartesi pazar ve milli bayramlar izin.
    Harcamalar için şirket kredi kartı
    Note 5 ve tukcell platinium hat

Çalışma saati yok şu saate geleceksin gideceksin kart basacaksın vs yok

Son olarak

Lise mezunuyum yaş 35.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.