Şimdi Ara

Ne İçin Yaşamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • senelerce kariyer için hayaller kurup , yüksek paralar kazanmayı düşünüp onu başarmak için emekler verdim, şimdiyse evimden , şehrimden ayrıldım ve her şeyi şu an fark ettim ki beni mutlu edecek şeyler aslında para veya kariyer değilmiş daha düşük paralarla da olsa şehrimde kalabilmekmiş. her şey için çok geç olmadan bu yönde bir değişikliğe gitmeli miyim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun24 -- 13 Ekim 2023; 8:39:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Usta para önemli. Hemde çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek için en önemli şeyi söylüyorum. DÜZEN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    akademisyen olsam küçük bir şehirde para yetmez mi ya da yazılım ile uzaktan çalışma

• mezun24 kullanıcısına yanıt

Eğer yaşamak istediğin şehirde, ihtiyaçlarına yetecek ve mümkünse bir miktar da tasarruf yapıp para biriktirecek gelire ulaşabiliyorsan elbette mutlu olduğun şehirde yaşamak daha mantıklı.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    eğer şu an okuduğum bölümde ilerlersem (makine) şehrimde yapabileceğim sanırım tek iş akademisyenlik ama yapay zeka temelli bir bölüme geçersem (istatistik gibi) uzaktan çalışma imkanım olacak ve o şekilde yine kendi şehrimde rahat şekilde yaşayabileceğim fakat çıkmazdayım ne yapacağımı bilemiyorum

• beklentilerin yüksek değilse formülü açıklıyorum.

kalacak ev + 2 tane 3+1 ev yapıyorsun bir şekilde. evleri satıyorsun. elindeki parayı 3-4 farklı yatırım aracına bölüp ayda 2k usd pasif gelir elde ediyorsun. sonra köyünde mi yaşıyon nerde yaşıyosan yaşa.

"kalacak evle birlikte 3 ev nasıl yapcaz" diyorsanız eskiden olsa %0.98 konut faiziyle çalışma hayatında olan insanlar 5-10 senede yaptılar bunu. he ailenizden 1 ev kalır sizin 2 ev yapmanız gerekir. başka bir şey vardır tarla arsa vs. onu satarsınız ordan da 1 ev parası gelir falan orasını bilemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pozza kullanıcısına yanıt
    o tarz bir düşünce var kafamda ama önce ne yapacağıma karar vermem lazım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.