Bildirim
Ne demişler it gibi giden geri döner ssli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
KRAAAAAAAAAALLLL -
Aferim senden adam olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be millet kızlara nasıl davranıyor.
Helal kardeşim bugün utanmadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
işin içine biraz dalga geçme de katsaymışsın (çok değil) daha iyi olurdu, ciddiyet önemsediğini hissettirir. bu hali de iyi ama bravo
3 ay sonra akla gelmek -
Büyük konuşmak istemiyorum ama bunları gördükçe ömür boyu bekar kalasım geliyor. Zaten yalnız da yaşayabilecek kadar tecrübem var biraz manyak temiz biriyim yalnız yaşasam ailemden temiz olur evim bekarlık sultanlıktır
quote:
Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-
Büyük konuşmak istemiyorum ama bunları gördükçe ömür boyu bekar kalasım geliyor. Zaten yalnız da yaşayabilecek kadar tecrübem var biraz manyak temiz biriyim yalnız yaşasam ailemden temiz olur evimbekarlık sultanlıktır
Hocam ben de manyak ve temizlik hastası bir beyim. Birbirimizi mutlu edebiliriz. Kızlar kötü..
Burada bir manyak varsa o da benim bebişlerim. -
Hadi, durma. Göster manyaklığını..
quote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
quote:
Büyük konuşmak istemiyorum ama bunları gördükçe ömür boyu bekar kalasım geliyor. Zaten yalnız da yaşayabilecek kadar tecrübem var biraz manyak temiz biriyim yalnız yaşasam ailemden temiz olur evimbekarlık sultanlıktır
Hocam ben de manyak ve temizlik hastası bir beyim. Birbirimizi mutlu edebiliriz. Kızlar kötü..
Ciddi misin hocam? Hadi biraz sana sayayım yaz ayında 3 günde bir nevresim takımı değiştim. Telefonum suya dayanıklı ekranı kirlendiği zaman hep sıvı bulaşık deterjanı ile yıkıyorum. Dolapta bazen kıyafetleri düzenlerken yıkanmış ama deterjan kokmayan kıyafetleri kirliye atıyorum. Sokakta bir köpek sevdiğim zama. Üstümde ne var yoksa hemen kirliye atıyorum. Teyzem geliyor bazen köpeğiyle o gittikten sonra baktım ki annemi ikna edemiyorum evin her tarafını süpürüyorum. Köpek oturdu diye koltuk örtüleri tekrardan yıkanıyor. Benim de hayatım böyle işte
beni kız da kabul etmez böyle zaten ben de bekar kalmak istiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: issizmanyak
Burada bir manyak varsa o da benim bebişlerim.
Sen ne giriyorsun lafa ayıp denen bir şey var iki kişi konuşurken üçüncü kişi girmez.
Şu tamam anladımla biten muhabbetlerden nefret ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karşında 5 yıllık, toplamda 1 sene ilaç kullanmış, bir okb hastası var.
Eskiden daha kötüydüm. Sayayım bakalım kısaca:
Aileme kendimi dokundurmazdım, temas halinde üstümü değiştirirdim.
Kapı kolu, kumanda gibi şeyleri peçeteyle tutardım.
Yemek yerken üzerime dökülmesin diye 10 dakikada çorba içerdim.
Eve misafir gelince temas kurmamak için odama kitlerdim kendimi ve onlar gidene dek çıkmazdım. Çişimi kovaya falan yapardım.
Misafirler gidince eşyalara tek tek bakıp sabunlu su sıkardım.
Dışarıda asla haziran ayına kadar beremi çıkarmazdım.
Yoruldum, ailemi de yordum.. Şimdi daha iyiyim aslında ama yeni takıntılarım var.. Yurtta kalıyorum ama yine aynıyım..
quote:
Karşında 5 yıllık, toplamda 1 sene ilaç kullanmış, bir okb hastası var.
Eskiden daha kötüydüm. Sayayım bakalım kısaca:
Aileme kendimi dokundurmazdım, temas halinde üstümü değiştirirdim.
Kapı kolu, kumanda gibi şeyleri peçeteyle tutardım.
Yemek yerken üzerime dökülmesin diye 10 dakikada çorba içerdim.
Eve misafir gelince temas kurmamak için odama kitlerdim kendimi ve onlar gidene dek çıkmazdım. Çişimi kovaya falan yapardım.
Misafirler gidince eşyalara tek tek bakıp sabunlu su sıkardım.
Dışarıda asla haziran ayına kadar beremi çıkarmazdım.
Yoruldum, ailemi de yordum.. Şimdi daha iyiyim aslında ama yeni takıntılarım var.. Yurtta kalıyorum ama yine aynıyım..
Hocam seninki feciymiş yahu benimki o seviyede değil ama normal de değil benimkisi. Bende de 4-5 yaşlarımda OKB varmış elimi yıkamak için giriyormuşum banyodan 2 saat çıkmıyormuşum. Sonra durum neyse ki düzelmiş. Ama yine de hafiften var sanki.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim hayatımın her alanında vardı be dostum.. Daha iyiyim ama yine de olmuyor işte.. O kadar kız arkadaşım oldu kimisiyle takıntılarımı daha rahat yapmak için ayrıldım.
quote:
Benim hayatımın her alanında vardı be dostum.. Daha iyiyim ama yine de olmuyor işte.. O kadar kız arkadaşım oldu kimisiyle takıntılarımı daha rahat yapmak için ayrıldım.
Hayırlısı olsun dostum her şey hakkında belki de böylesi daha iyidir ileride daha iyi şanslar kısmetler çıkar karşına. Nasip kısmet.
quote:
quote:
Hayırlısı olsun dostum her şey hakkında belki de böylesi daha iyidir ileride daha iyi şanslar kısmetler çıkar karşına. Nasip kısmet.
Teşekkür ederim, umarım. Senin hakkında da her şeyin hayırlısı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
KRAAAAAAAAAALLLL
|
Helal kardeşim bugün utanmadım
|
Aferim senden adam olur.
|
|
Vay be millet kızlara nasıl davranıyor.
|
işin içine biraz dalga geçme de katsaymışsın (çok değil) daha iyi olurdu, ciddiyet önemsediğini hissettirir. bu hali de iyi ama bravo
|
3 ay sonra akla gelmek
![]() |
Büyük konuşmak istemiyorum ama bunları gördükçe ömür boyu bekar kalasım geliyor. Zaten yalnız da yaşayabilecek kadar tecrübem var biraz manyak temiz biriyim yalnız yaşasam ailemden temiz olur evim
![]() ![]() |
Benzer içerikler
- kredi kartı borcunu ödediğim halde borç gözüküyor
- klacid kullananların yorumları
- saçlarım şekil almıyor erkek
- bina asansör şikayeti nereye yapılır
- sprey boya ile silah boyama
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X