Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
108.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

NBA2K15'de Set Oyunları nasıl oynanır ? En basit ve gelişmiş halleriyle set hücumlarını öğrenmenize yardımcı olmak istiyorum arkadaşlar.

Nasıl daha iyi bir koç olabilirim diyorsanız, gerçekçi oyun, simülasyon oyunun temeli hücum setleri konusundaki ilk videom sizlerle, beğenilerinizi, yorumlarınızı bırakıp, kanala abone olmayı unutmayın lütfen! Teşekkürler.

Video iyi olmuş da Set oyunlarını kurmanın dışında Swing, 5-3, 1-2, Go vb. terimleri ve ayrıca oyun mentalitesine etki eden Eighty, Triangle vs. gibi kavramları da açıklamanız daha iyi olurdu.

Tabi kesinlikle o noktalara değinmek gerekli sonu olmayan bir derya deniz bu konu ve bu yüzden temelden hiç daha Set Hücumu nedir bu konu hakkında bilgisi olmayan yeni koç arkadaşlardan nispeten daha tecrübeli arkadaşlara ve tabi ki bir set oyunundan neler çıkarabileceğinize dair bir derleme yapmaya çalıştım Bölüm 1 itibariyle.

Kesinlikle detayında belirttiğiniz konulara da ilerleyen zamanlarda dokunmaya çalışırım. Teşekkürler geri bildiriminiz için.

Takip edeceğim, benim de bilmediğim şeyler çıkar illa ki. Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiremusic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

NBA2K15'de Set Oyunları nasıl oynanır ? En basit ve gelişmiş halleriyle set hücumlarını öğrenmenize yardımcı olmak istiyorum arkadaşlar.

Nasıl daha iyi bir koç olabilirim diyorsanız, gerçekçi oyun, simülasyon oyunun temeli hücum setleri konusundaki ilk videom sizlerle, beğenilerinizi, yorumlarınızı bırakıp, kanala abone olmayı unutmayın lütfen! Teşekkürler.

Video iyi olmuş da Set oyunlarını kurmanın dışında Swing, 5-3, 1-2, Go vb. terimleri ve ayrıca oyun mentalitesine etki eden Eighty, Triangle vs. gibi kavramları da açıklamanız daha iyi olurdu.

Tabi kesinlikle o noktalara değinmek gerekli sonu olmayan bir derya deniz bu konu ve bu yüzden temelden hiç daha Set Hücumu nedir bu konu hakkında bilgisi olmayan yeni koç arkadaşlardan nispeten daha tecrübeli arkadaşlara ve tabi ki bir set oyunundan neler çıkarabileceğinize dair bir derleme yapmaya çalıştım Bölüm 1 itibariyle.

Kesinlikle detayında belirttiğiniz konulara da ilerleyen zamanlarda dokunmaya çalışırım. Teşekkürler geri bildiriminiz için.

Takip edeceğim, benim de bilmediğim şeyler çıkar illa ki. Teşekkürler şimdiden.

Alıntıları Göster
    Gün içerisinde NBA2K15, Hücum Stratejileri 2. Bölüm - Pick N Roll nasıl oynanır ? En temel Pick N Roll oyunlarından daha gelişmiş pick and roll kontrollerine dair bilgileri bulabileceğiniz videom geliyor. Hücum akışkanlığınızı geliştirin ve savunmaları çökertin diyorum. Umarım faydalı olacaktır.

• quote:

Gün içerisinde NBA2K15, Hücum Stratejileri 2. Bölüm - Pick N Roll nasıl oynanır ? En temel Pick N Roll oyunlarından daha gelişmiş pick and roll kontrollerine dair bilgileri bulabileceğiniz videom geliyor. Hücum akışkanlığınızı geliştirin ve savunmaları çökertin diyorum. Umarım faydalı olacaktır.

Alıntıları Göster
    NBA2K15'de Perde Oyunları nasıl oynanır ?

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU]

Temelden hiç daha perde oyunu oynamayı bilmeyen koçlardan kendini perdeleme oyunlarında biraz daha geliştirmek isteyen tüm koçlara yönelik bir video olmasına özen gösterdim.

Nasıl daha iyi bir koç olabilirim diyorsanız, gerçekçi oyun, simülasyon oyunun temellerinden Perde oyunlarına dair ikinci videom sizlerle, beğenilerinizi, yorumlarınızı bırakıp, kanala abone olmayı unutmayın lütfen! Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Basketbol sevginiz eksik olmasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 19 Ağustos 2015; 15:46:13 >

• quote:

NBA2K15'de Perde Oyunları nasıl oynanır ?

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU]

Temelden hiç daha perde oyunu oynamayı bilmeyen koçlardan kendini perdeleme oyunlarında biraz daha geliştirmek isteyen tüm koçlara yönelik bir video olmasına özen gösterdim.

Nasıl daha iyi bir koç olabilirim diyorsanız, gerçekçi oyun, simülasyon oyunun temellerinden Perde oyunlarına dair ikinci videom sizlerle, beğenilerinizi, yorumlarınızı bırakıp, kanala abone olmayı unutmayın lütfen! Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Basketbol sevginiz eksik olmasın!

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Eski yüklediğim videoları biraz dolaşırken TSBT Ligimizin 19. Sezonunda Joakim Noah ile yaptığım bu blok gözüme çarptı ve sizlerle de paylaşmak istedim. Ligimiz HOF-SIM zorluk seviyesindedir.

• Beyler oyunda bir sıkıntı yoktu ama bugün açtığımda kd'nin videosuyla başladı sonra myplayer yaptım başladı,sonra tekrar kapatıp açtığımda yine aynısı oluyo yardım eder misiniz alıntılayıp?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wrewes

Merhaba beyler bayanlar :) MyCareer'de maç sayısını azaltma gibi bir seçenek yok değil mi? Bide oyunda yeni olduğum için rehber gibi bi yazı var mı varsa paslarsanız çok memnun olurum

Alıntıları Göster
    beyler oyunu elinden çıkartmak isteyenler (kutulu dijital) pm atabilir

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskego3545

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

şu videodan sonra 2k15'i sattım hemen :D

Bu videoda ne varki ayni goruntuler yani fazla anlasilcak bisey yok chicago cavs serisindeki unutulmayacak 2sutu simule etmisler o kadar olay park goruntuleri gelirse kopar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba,

multide 2ye 2 oynayabiliyor muyuz? oyunu almak isteyen 4 arkadaşız, birlikte ne yapabiliriz onu bilmiyoruz?

şimdiden teşekkürler.

• Ps4 nba 2k15 satılık kutulu ilgilenenler pm den ulaşabilir

mali değeri varsa satıcam ben beceremiyorum oynamayı pek pro da bile zar zor yeniyorum.

Orijinalden alıntı: incendies

kevin durant bonus pack nedir arkadaşlar içinden bir şifre çıktı.

mali değeri varsa satıcam ben beceremiyorum oynamayı pek pro da bile zar zor yeniyorum.

Son kullanım tarihi 3 Mart 2015 o kodun. Yani geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmanager

quote:

Orijinalden alıntı: incendies

kevin durant bonus pack nedir arkadaşlar içinden bir şifre çıktı.

Son kullanım tarihi 3 Mart 2015 o kodun. Yani geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ps3 tek hak arıyorum oyundan takas ile alıcam vermeyi düşünen varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Düz Herif

arkadaşlar ps3 tek hak arıyorum oyundan takas ile alıcam vermeyi düşünen varmı ?

Alıntıları Göster
    Elinden çıkarmak isteyen varsa istanbuldan 1 adet kutulu alınır. PM ile ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impactive -- 12 Ekim 2015; 14:39:22 >

Orijinalden alıntı: impactive

Elinden çıkarmak isteyen varsa istanbuldan 1 adet kutulu alınır. PM ile ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    MyPark oynayan varsa halen ekleyin oynayalım.
    PSN: cmanager84
  • Aynen, elinden çıkarmayı düşünen varsa tek ya da çift hak alabirim uygun fiyata.

Orijinalden alıntı: ogunNnN

2k sports server a baglanmiyor . Bütün kariyer modu gitti . Çözüm bilen ?
    Hala oynayan varsa arkadaşlar mpsn'mimi eklesin.

psn: oguzguner92

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Hala oynayan varsa arkadaşlar mpsn'mimi eklesin.

psn: oguzguner92

Alıntıları Göster
    merhaba konu ıle ılgılı bısı danısmak ıstıyom forumdan oyunu baska arkadasa sattım ben
    fakat onlıne hıc oynamamasıtım
    acaba onlıne versıyon sıngle versıyon farklımı ?
    onlıne a gırememış yokmus sanırsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

öyle bir şey yok hocam. kendi becerememiştir
    yok şimdi ouyle demeyelim arkadaşta binbaşı burda :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.