Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir nba oyununda diger bir kıtanın Basketbol takımlarını koymasını beklemiyorduk zaten ben Euroleague için ayrı bir oyun her zaman istemişimdir ama bunu 2k yaptı nba ve Euroleague takımlarını bir oyunda birleştirilir. Bu sene geçiş dönemi olsun Euroleague takımları için bunun için 2k ya kızamam kadro Konusunda hangi lisans anlaşmaları yaptılar bilmiyoruz çünkü. Ben ps3 te 2k14 oynuyordum ps4 alınca geçiş yaptım bir oyun bu kadar mı fark eder yeni nesilde kesinlikle muazzam PS4'teki 2k14

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcity

Euroleague online oynanacak mi? Ve kadrolar taş devrinden kalma olmaz insallah

Eurolig'in tüm detayları daha açıklanmadı.

Kadrolar konusunda valla bilemiyorum taş devrinde basketbol oynuyorlarsa ne mutlu baya geçmişi var yani sevdiğim sporun James Naismith'ten önce.
  • Shaq ve Ernie NBA2K15 ile birlikte evinize konuk olmaya hazırlanıyor.Shaq and Ernie are watching you!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 8 Eylül 2014; 20:15:46 >
  • Demosu yine yayınlanmıyacak sanırım

• Demo galiba gelmeyecek yine, 2K NBA ve WWE'eye demo verse cidden çok güzel olur.
  • NBA 2K15 PS3 ve Xbox360 konsollarına özel 2k Heroes Oyun modu açıklandı. Aşağıda detaylı videoyu bulabilirsiniz.

Online olan modun en büyük özelliği belirtilen takımlardan online ortamında ALL-Star'a kadar en çok kazanan takım hangisi olur 2k onun önderliğini yaptığı Yardım Organizasyonuna maddi yardımda bulunacak.

• Abi şu oyunun tek eksiği online altyapısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Abi şu oyunun tek eksiği online altyapısı

Ondada bi düzelme bekliyorum ben bu sene artık.
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Her sene ayni umut ama 2010 dan bu yana ayni :/

• oyun çıkınca ilk mesaja psn'ler eklense de beraber online maçlarda buluşsak ya dostlar..
    ne dersin hocam @BlacK_TowerR
  • demo ne zaman çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

demo ne zaman çıkacak ?

2K games bildiğim kadarıyla demo yayınlamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K14'ü satın almamıştım şimdi bunu direk almayı düşünüyorum. Online alt yapısı kötü denmiş, ne gibi problemler oluyordu ve hile durumu ne düzeyde?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

demo ne zaman çıkacak ?

Geçtiğimiz senelerdeki oyunlar için demo çıkmıştı. Gerçi bi sene oyun çıktıktan sonra demo çıkartmışlardı :)

Operation Sports da çalışan bir yetkili sormaya çalıştım Twitter üzerinden. Henüz yeterli bir bilgi yok şeklinde cevap verdi. Oyunun çıkmasına 25 gün kaldı. Çıkarsa önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta çıkar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

quote:

demo ne zaman çıkacak ?

Geçtiğimiz senelerdeki oyunlar için demo çıkmıştı. Gerçi bi sene oyun çıktıktan sonra demo çıkartmışlardı :)

Operation Sports da çalışan bir yetkili sormaya çalıştım Twitter üzerinden. Henüz yeterli bir bilgi yok şeklinde cevap verdi. Oyunun çıkmasına 25 gün kaldı. Çıkarsa önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta çıkar herhalde.

2K14 için demo yayınlandı mı hocam ben çıkmadı diye biliyorum o sebep ile dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

demo ne zaman çıkacak ?

2K14 için demo yayınlandı mı hocam ben çıkmadı diye biliyorum o sebep ile dedim

Çıkmış olması lazım. Yani PS3 için çıktı sanırım da PS4 için dediğin gibi çıkmadı sanırım.

Çok emin olamadım ama ben de şimdi :)

• NBA 2K15 SHAQ TRAİLER ........
  • quote:

Nba 2k15 gameplay video :

http://www.operationsports.com/news/761860/nba-2k15-gameplay-video-cleveland-cavaliers-vs-oklahoma-city-thunder/

2K14 diye izletseler hiç uyanmazdım bile. En ufak bir fark bile göremedim. Açıkçası bu oyun hayal kırıklığı olacak gibi geliyor bana. 2K14 bugüne kadarki en güzel basketbol oyunuydu, 2K15 önceki oyunun üstüne pek bir şey koymayacak gibi geliyor bana.

• Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bi kac sacma hata disinda bence 2k14 ustune koyacak fazla sey yok. Artik 2k da muhtemelen fifa da oldugu gibi saha disina falan yonelir gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.