Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim ne derse desin şu anda basketbolun zirvesi, kralı 2K serisidir. Zevk meselesi beğenmeyen olacaktır ancak 2k nın tahtını yıkmayı bırakın sallamak bile zor. Beğenmeyene saygım sonsuz ancak benim gibi ayıla bayıla oynayan kesim için başka bir oyun oynamak imkansız.
    İLAN: Buradan yetkililere sesleniyorum Euroleague'nin hakkını verin artık. Güncel kadrolar ile oynamak istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.N.Y -- 3 Eylül 2014; 16:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Ben sizin kadar olumlu değilim bu oyuna. Gercek basketbolla hiç ilgisi yok bence. Bu oyun bana hep animasyonlar birleşimi gibi geliyor. Oyuncular saha üstünde kayarak yön değiştiriyor. Ayrıca gerçek hayatta geçmesi imkansız paslar bu oyunda geçiyor. Grafiklere laf yok ama birininde kral çıplak demesi lazım.

Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu..

Ama bu yinede oyunu iyi bir oyun yapmaz.

Roma bir günde inşa edilmedi. :)

Eleştirimi yaptım. Sustum. Kenara çekildim. Oynayanlara saygım sonsuz

• NBA 2K oyunlarini sirf M.J icin oynuyorum efsaneyi kontrol etme onu bir kez daha parkelerde gorme inanilmaz bir duygu heleki PS4 te inanilmaz olmus animasyonlar grafikler vede ses efektleri mukemmel heleki birde DTS li bir ses sisteminde vay vay vay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk basketbol oyunumu 2001 de oynamıştım, sonra işte fifa serisi, futbol hayranlığı falan derken taaa 2k13'e e kadar basketbola elimi sürmedim. Sonra günün 5-6 saatini fifa oynarak geçiren ben yaklaşık 1 yıldır sürekli 2k14 ü oynuyorum. Bence daha güzel bir spor oyunu yapılmadı şimdiye kadar. 15 e daha var :)

heyecanla bekledğim tek oyun bu. ben en çok my player modunda milli takımda oynama bölümü yapmalarını istiyorum. nba de kendimi geliştirip ordan milli takımı dünya şampiyonu falan yapmak gibi :) ama sanırım bunu yapmaları kısa zamanda mümkün görünmüyor.

bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Ben sizin kadar olumlu değilim bu oyuna. Gercek basketbolla hiç ilgisi yok bence. Bu oyun bana hep animasyonlar birleşimi gibi geliyor. Oyuncular saha üstünde kayarak yön değiştiriyor. Ayrıca gerçek hayatta geçmesi imkansız paslar bu oyunda geçiyor. Grafiklere laf yok ama birininde kral çıplak demesi lazım.

Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu..

Ama bu yinede oyunu iyi bir oyun yapmaz.

Roma bir günde inşa edilmedi. :)

Eleştirimi yaptım. Sustum. Kenara çekildim. Oynayanlara saygım sonsuz

Tabi ki zaten belirttiğiniz noktalar tüm geneli kapsamasa da kesinlikle geliştirilmesi gereken noktalar benim de tamamen katıldığım.

• MyGM modundaki gelişmelerle ilgili güzel bir yazı var, İngilizce bilenlerin okumasını tavsiye ederim.

http://www.gameinformer.com/games/nba_2k15/b/playstation4/archive/2014/09/04/29-reasons-why-nba-2k15-39-s-mygm-may-be-the-future-of-franchise-modes.aspx

Özet olarak, bu sene 82 maçın tamamını yapmak zorunda kalmayacağız (geçen sene de zorunlu değildi ancak maç yapmadan vc alınmadığı için maç yapmak bir nevi zorunluluktu). Geçen seneki gibi her özellik için vc istemeyecekmiş bu mod, xp sistemini getirmişler. İsteyen yine vc harcayıp bazı özelliklere daha rahat ulaşabilecek ancak xp'lerle de bu özellikleri kullanma şansımız olacakmış.
    Mod 80 sezon geçmemize izin verecek kadar uzun ömürlü olacak, bu süreç içinde takımın patronunun değiştiğini görebileceğiz. Geçen oyunda oyunculara bazı sözler versek de tutmayınca sorun olmuyordu, bu sene verilen her sözü oyuncular hatırlayacak, yerine getirilmediğinde oyuncunun size olan güveni düşecek.
    Bu sene geçen seneki gibi rotasyon vb. konulara müdahale etmek için level atlamamız gerekmeyecek, oyunu kurduğumuz andan itibaren bu özellikleri kullanabileceğiz.
    Artık simülasyon olarak geçtiğimiz maçlara bile müdahale etme hakkımız olacak. Maç öncesi taktiği ayarlayıp, simülasyon esnasında önemli anlarda oyuna müdahale edebileceğiz. Özel bir menüden her takıma karşı ayrı bir taktik atamak bile mümkün, öyle ki yaşlı oyunculardan oluşan bir takıma sahipsek ligin kötü takımlarına karşı rötasyonla çıkmak için özel bir kadro oluşturabileceğiz, böylece o takıma karşı sürekli her maç öncesi kadroyu ayarlamamız gerekmeyecek.
    Oyuna gelecek olan Pro Scouting sistemiyle rakiplerimizin zayıf yönleri bize bildirilecek ve buna uygun olarak bazı tavsiyeler sıralanacak.

Artık draft edeceğimiz oyuncuların kolej istatistiklerini de görebileceğiz, oyunumuz kolej maçlarını da simüle edecek.
    Bu sene oyuncuları sadece sezon sonundaki training workoutsla değil, sezon için antrenmanlarla da geliştirebileceğiz. Genç bir yeteneğe fazla antrenman yaptırmamız, gereğinden fazla süre veya olması gerekenden az süre vermemiz oyuncunun gelişimini olumsuz etkileyecek. Tecrübeli antrenörler bu konularda bizi uyaracak, ancak antrenörleriniz acemi ise bunun farkına geç varmanız oyuncu gelişimini olumsuz etkileyebilir. Bazı oyuncular çalışma ahlakı rozetine sahipken, bazıları da yaptırdığınız antrenmanlar hakkında şikayetçi olabilecek. Kariyer bitiren sakatlıkların bile oyunda görebileceğiz, her ne kadar çok sık olmasa da.

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU]

Bu sakatlık ekranında oyuncuların hangi alanlarda sıkıntı yaşadığını gözlemleyebileceğiz, örneğin dizleri kırmızı görünen bir oyuncu uzun süre oyunda kaldığında performansının düştüğünü görebileceğiz. Bu yüzden rehabilitasyon çalışmaları ve antrenman ayarlamaları yaparak bu kırmızı bölgeleri normale döndürmemiz gerekiyor.

Bu sene cpu kontrolündeki takımlar takas ve sözleşmeler konusunda daha akıllı olacak, zaten iyi bir garda sahipken gidip ikinci bir yıldız gard almak gibi hatalar yapılmayacak.

Güzel yenilikler bunlar, umarım MyCareer içinde bu tip oyuna renk katacak özellikler getirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

MyGM modundaki gelişmelerle ilgili güzel bir yazı var, İngilizce bilenlerin okumasını tavsiye ederim.

http://www.gameinformer.com/games/nba_2k15/b/playstation4/archive/2014/09/04/29-reasons-why-nba-2k15-39-s-mygm-may-be-the-future-of-franchise-modes.aspx

Özet olarak, bu sene 82 maçın tamamını yapmak zorunda kalmayacağız (geçen sene de zorunlu değildi ancak maç yapmadan vc alınmadığı için maç yapmak bir nevi zorunluluktu). Geçen seneki gibi her özellik için vc istemeyecekmiş bu mod, xp sistemini getirmişler. İsteyen yine vc harcayıp bazı özelliklere daha rahat ulaşabilecek ancak xp'lerle de bu özellikleri kullanma şansımız olacakmış.
    Mod 80 sezon geçmemize izin verecek kadar uzun ömürlü olacak, bu süreç içinde takımın patronunun değiştiğini görebileceğiz. Geçen oyunda oyunculara bazı sözler versek de tutmayınca sorun olmuyordu, bu sene verilen her sözü oyuncular hatırlayacak, yerine getirilmediğinde oyuncunun size olan güveni düşecek.
    Bu sene geçen seneki gibi rotasyon vb. konulara müdahale etmek için level atlamamız gerekmeyecek, oyunu kurduğumuz andan itibaren bu özellikleri kullanabileceğiz.
    Artık simülasyon olarak geçtiğimiz maçlara bile müdahale etme hakkımız olacak. Maç öncesi taktiği ayarlayıp, simülasyon esnasında önemli anlarda oyuna müdahale edebileceğiz. Özel bir menüden her takıma karşı ayrı bir taktik atamak bile mümkün, öyle ki yaşlı oyunculardan oluşan bir takıma sahipsek ligin kötü takımlarına karşı rötasyonla çıkmak için özel bir kadro oluşturabileceğiz, böylece o takıma karşı sürekli her maç öncesi kadroyu ayarlamamız gerekmeyecek.
    Oyuna gelecek olan Pro Scouting sistemiyle rakiplerimizin zayıf yönleri bize bildirilecek ve buna uygun olarak bazı tavsiyeler sıralanacak.

Artık draft edeceğimiz oyuncuların kolej istatistiklerini de görebileceğiz, oyunumuz kolej maçlarını da simüle edecek.
    Bu sene oyuncuları sadece sezon sonundaki training workoutsla değil, sezon için antrenmanlarla da geliştirebileceğiz. Genç bir yeteneğe fazla antrenman yaptırmamız, gereğinden fazla süre veya olması gerekenden az süre vermemiz oyuncunun gelişimini olumsuz etkileyecek. Tecrübeli antrenörler bu konularda bizi uyaracak, ancak antrenörleriniz acemi ise bunun farkına geç varmanız oyuncu gelişimini olumsuz etkileyebilir. Bazı oyuncular çalışma ahlakı rozetine sahipken, bazıları da yaptırdığınız antrenmanlar hakkında şikayetçi olabilecek. Kariyer bitiren sakatlıkların bile oyunda görebileceğiz, her ne kadar çok sık olmasa da.

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU]

Bu sakatlık ekranında oyuncuların hangi alanlarda sıkıntı yaşadığını gözlemleyebileceğiz, örneğin dizleri kırmızı görünen bir oyuncu uzun süre oyunda kaldığında performansının düştüğünü görebileceğiz. Bu yüzden rehabilitasyon çalışmaları ve antrenman ayarlamaları yaparak bu kırmızı bölgeleri normale döndürmemiz gerekiyor.

Bu sene cpu kontrolündeki takımlar takas ve sözleşmeler konusunda daha akıllı olacak, zaten iyi bir garda sahipken gidip ikinci bir yıldız gard almak gibi hatalar yapılmayacak.

Güzel yenilikler bunlar, umarım MyCareer içinde bu tip oyuna renk katacak özellikler getirirler.

Yazıyı okuyup anlayabilecekler mutlaka okumalı.

Kesinlikle belirtilen özellikler fazlasyıla heyecan yaratıcı ama tabi önemli olan modun eksiksiz çalışıp çalışmayacağı sorusu hemen aklıma takılıyor eğer söyledikleri gibi çalışır durumda gelirse bu mod oldukça keyfli anlar sunuyor olacak.

Role playing ile football manager stratejikliğinin üstüne basketbol maçları yaptığımız muhteşem bir mod olmaya aday.

En büyük sıkıntısı ise modun tamamen Offline oyunculara hitap etmesi.

• Milli takimlarda olacak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euroleague takimlari olacak mi?olacaksa yine eski kadrolarla mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Euroleague takimlari olacak mi?olacaksa yine eski kadrolarla mi?

GS, FB ve Efes'in de yer aldığı euro lig takımları oyunda olacak. Kadroların ne kadar güncel olduğuna dair en ufak bilgi paylaşılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Milli takimlarda olacak mi

Milli takımlar oyunda yer almayacak.
  • Ne zaman çıkacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: joker00

Ne zaman çıkacak?

7 Ekim
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

Ne zaman çıkacak?

7 Ekim'de çıkıyor oyun.

• NBA 2K15'te yer alacak yeni MyLeague oyun moduna dair bir çok bilgi geçtiğimiz günlerde TSBT Twitter sayfasında paylaşıldı.

https://twitter.com/tsbtnba2k

Burada kısaca bahsetmem gerekirse bu mod daha önce sahip olduğumuz Offline Association modunu alıp bir sonraki levele taşıyor, bir çok eklenen yeni özelliklerin üstüne ek olarak bu Modun en büyük özelliği siz oyuncuların kavramını iyi bildiği 'Fully Customizable' oluşu.

2k bu yeni mod ile tememl olarak aklınıza gelebilecek Association'a dair bir çok konuda customize özelliğini devreye sokuyor. Bir çok konuda istediğiniz ayarlamaları yapmanızı sağlıyor.

İşin en güzel kısmı ise yine son dakika olarak TSBT Twitter sayfasında paylaştım. Aşağıda bulabilirsiniz;

https://twitter.com/tsbtnba2k/status/508171337194414080

Tüm Avrupalı ve biz Türklerin bu haberi çok seveceğine eminim.

PC kullanıcaları kadar olmasada biz konsol oyuncularıda daha rahat hareket edebileceğiz artık.

• Gerçekten çok güzel haberler ama Customer yerine oyuna yerleşik bir Euroleague modu olsa cok iyi olurdu. Bu arada ön siparişini geçtim oyunun maç yapmak isteyenler eklesin psn Onertr

• quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Gerçekten çok güzel haberler ama Customer yerine oyuna yerleşik bir Euroleague modu olsa cok iyi olurdu. Bu arada ön siparişini geçtim oyunun maç yapmak isteyenler eklesin psn Onertr

Eurolig'e özel bir oyun modu daha olucağınıda daha önceden duyurmuştum.

Burada ekstradan NBA takımları ile Eurolig karıştırıp bir NBA Sezonu oluşturabilir duruma geliyorsunuz, indirilebilir Rosterlar ile Association içinde yapacağınız bir çok ayarla işler bambaşka bir boyuta taşınıyor. Tabi ki her zamanki temennim 2k her zaman yeni modlar sunar ama %100 çalışabilir olacağından anca elimize geçtiğinde bir fikir edinebiliriz.

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya kaçırmışım o zaman Final four a gidiyoruz demek artık helal olsun 2k ya gerçekten bir basket oyunu anca bu kadar iyi olur

• Euroleague online oynanacak mi? Ve kadrolar taş devrinden kalma olmaz insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Eylül 2014; 18:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Hadi ya kaçırmışım o zaman Final four a gidiyoruz demek artık helal olsun 2k ya gerçekten bir basket oyunu anca bu kadar iyi olur

Ne iyisi ya Euroleague takimlariyla online oynanmasi ve kadrolarin taş devinden kalmis olmasi skandaldi...

Son 3,4 yil ayni oyunu isitip onumuze koyuyorlar ( ps3,xbox360)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.