Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 kamerası olmadan bu özelliği kullanamayız sanırım. Anlaşıldı, bize yine bir masraf daha çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

İnanılmazzz!!!

Bunu mutlaka görmeniz gerek!!!

https://www.facebook.com/tsbtnba2k/posts/707654979324288

https://twitter.com/tsbtnba2k/status/512221089779302400

TSBT'yi facebook ve Twitter platformlarında takip etmeyi unutmayın lütfen.

Teşekkürler.

Sırf bunun için kamera almayı düşünüyorum, cidden muhteşem bir özellik yapmışlar, bu sayede kendimizi daha çok oyunun içinde hissedeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernan Cortes -- 17 Eylül 2014; 22:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

İnanılmazzz!!!

Bunu mutlaka görmeniz gerek!!!

https://www.facebook.com/tsbtnba2k/posts/707654979324288

https://twitter.com/tsbtnba2k/status/512221089779302400

TSBT'yi facebook ve Twitter platformlarında takip etmeyi unutmayın lütfen.

Teşekkürler.

Sırf bunun için kamera almayı düşünüyorum, cidden muhteşem bir özellik yapmışlar, bu sayede kendimizi daha çok oyunun içinde hissedeceğiz.

Işte budur ya sonunda cam bi işe yarayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun aşmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

• Şu an yorumsuz kaldım.

Bu bebek her gün sizlerle büyüyor, basketbola dair her şey için TSBT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 20 Eylül 2014; 15:35:36 >
  • NBA 2K15'te bu hafta MyCareer bilgileriyle dolup taşıyor olacağız.

İlk video yayınlandı bile. Aşağıda bulabilirsiniz bu videoya göre gördüğümüz yenilikler,

- Draft olmadan oyuna başlama
    - Takımlar için 10 günlük kontratlarla mücadele etme
    - 1 seslendirmeden farklı olarak yeni bir ses seçebilme
    - Sezonun Ekim yerine Ocak'ta başlaması
    - Rookie Showcase yok
    - Jackson Ellis denen eleman yok :)

• face scan nedir ya adamlar aştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demo olmicakmış arkadaşlar :(
  • NBA 2k15 mukemmel geliyor hafta sonlari buyuk keyif olucak Fifa 15 ve NBA 2k15 harika spor oyunlari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    Rookie showcase olmaması kötü olmuş bence, Jackson Ellis denen adamdan kurtulduğumuza sevindim:)
  • Demo keşke olsaydı en azından denerdik öyle karar verirdik. Oyun firmaları için demolar önemli. Gerçi 2K artık kendini ıspatlamış bir firma basketbol konusunda. Bu yüzden bu oyun için en azından demonun çokta büyük eksiklik olabileceğini düşünmüyorum.
  • Oyunun boyutu ne kadar oldugu aciklandi mi? Us psnden on siparis vericwmde 40-50gb ise simdiden baslak lazim indirmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Oyunun boyutu ne kadar oldugu aciklandi mi? Us psnden on siparis vericwmde 40-50gb ise simdiden baslak lazim indirmeye

Tam boyutunu bilemiyorum ama 20 gb dan aşağıya olmaz herhalde. Bir de USA PSN den şu anda sipariş verseniz bile 5 Ekim' den itibaren indirmeye başlayabiliyoruz oyunu maalesef.
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    5 ekimden itibaren download edebileceğimiz nerede yazıyor, link atabilirmisin. Ona göre satın almayalım şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

5 ekimden itibaren download edebileceğimiz nerede yazıyor, link atabilirmisin. Ona göre satın almayalım şimdiden.

Ben de 5 Ekim diye biliyorum malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

Aldım ben oyunu Usa psn den orada yazıyor şu anda. Resmimi çekerim ama foruma resim koymayı bilmiyorum. Mail adresini verirseniz yarın akşam atabilirim.

• Aynen arkadaşlar, us psn'de 14 days yazıyor. Yani 5 ekime denk geliyor, teşekkürler.
  • Selam arkadaslar bu ds4 yöntemi 2k15 de calışırmı acaba bu kamera olayından sonra bir de oyuna para vericem bir arkadaşla alacağım, secondry hakkını kullanacagım.

• Bu sene sessiz diyaloglarla pek karşılaşmayacağız anlaşılan, ayrıca MyCareer'in sinematiklerinden de bazı kesitler var videoda.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.