Şimdi Ara

NBA 2K13 PC - Sıkça Sorulan Sorular -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
16.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba arkadaşlar, ana konuda sık sık sorulan soruları bir araya getirmeyi düşündüm. Çünkü sürekli soruluyor, en azından sayfa kirliliği önlenmiş olacak.

Güncellendi: 20 Ekim 2012, Saat 11.56

-İzinsiz başka sitelerde yayınlanması yasaktır.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 20 Ekim 2012; 11:58:08 >

• Herkesin faydalanabileceği bir konu ben dahil, teşekkürler
  • güzel konu eline sağlık
  • Eline sağlık hocam, şimdilik en temel bilgiler yer bulmuş. İlerleyen zamanlarda daha da iyi bir rehber olacak gibi duruyor.
  • Yalnız signature shot pc de yok demişsiniz ancak ben Kobe'nin şut stilini aldım kendi oyuncuma. Giyim konusunda ise evet pc'de böyle bir seçenek yok.

Bu arada faydalı bir konu oldu bu, elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 14 Ekim 2012; 23:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Yalnız signature shot pc de yok demişsiniz ancak ben Kobe'nin şut stilini aldım kendi oyuncuma. Giyim konusunda ise evet pc'de böyle bir seçenek yok.

Öyle bir şey yazmadım sadece belirtirken karışıklık olmuş cümle yapısında o yüzden yanlış anlamışsınız. Haftaya düzeltirim.
  • sağ ol üstad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NBA LİVE MOBİLE ANA KONU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel konu olmuş. Ben oyunu henüz kurmadım. Roster yaması falan geldi mi ? Oyuncu yüzlerinde hatalar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Yalnız signature shot pc de yok demişsiniz ancak ben Kobe'nin şut stilini aldım kendi oyuncuma. Giyim konusunda ise evet pc'de böyle bir seçenek yok.

Öyle bir şey yazmadım sadece belirtirken karışıklık olmuş cümle yapısında o yüzden yanlış anlamışsınız. Haftaya düzeltirim.

Playvision konusunda sıkıntı çekenlere hemen hemen her yerde rastlıyorum. Oysa ben Cheat Engine kullanmadan Playvision'dan faydalanıyorum. Acaba oyunun Pc versiyonunda çok mu fazla hata var? Bu konuda bir bilginiz var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Çok güzel konu olmuş. Ben oyunu henüz kurmadım. Roster yaması falan geldi mi ? Oyuncu yüzlerinde hatalar var mı ?

Şu siteye üye olun isterseniz. Orada saha, roster ve yüz gibi birçok yamaya ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 15 Ekim 2012; 15:56:20 >

• pc de vc var ama orijinallerde sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

pc de vc var ama orijinallerde sanırım

yok
  • My Career'de İyi bir şutör olmak istiyorum maçlarda hiç şularım girmiyor ve smaç basmıyor o kadar boyunu yükselttim. SP denilen şeyi arttırmak gerekiyormuş ama Şut olayını çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper2A

My Career'de İyi bir şutör olmak istiyorum maçlarda hiç şularım girmiyor ve smaç basmıyor o kadar boyunu yükselttim. SP denilen şeyi arttırmak gerekiyormuş ama Şut olayını çözemedim.

Dış şutlarda etkili olabilmek için topladığınız puanlar yoluyla Kobe Bryant veya Micheal Jordan şut stilini açıp oyuncunuza ekleyin.

Smaç için ise yalnızca sıçrama önemli değil. Dunk seviyenizi en az 60'a yükseltin ve oyuncunuza özel smaçlar ekleyin. Smaç yapmak için potaya yaklaşıldığında hızlı koşu + şut tuşlarına basılı tutun. Şunu da unutmayın bütün bir sahayı hızlı koşarak geçiyorsanız eğer oyuncunuz yorulabilir ve pota altına geldiğinde smaç yapmak yerine turnikeye girer.
  • quote:

quote:

My Career'de İyi bir şutör olmak istiyorum maçlarda hiç şularım girmiyor ve smaç basmıyor o kadar boyunu yükselttim. SP denilen şeyi arttırmak gerekiyormuş ama Şut olayını çözemedim.

Dış şutlarda etkili olabilmek için topladığınız puanlar yoluyla Kobe Bryant veya Micheal Jordan şut stilini açıp oyuncunuza ekleyin.

Smaç için ise yalnızca sıçrama önemli değil. Dunk seviyenizi en az 60'a yükseltin ve oyuncunuza özel smaçlar ekleyin. Smaç yapmak için potaya yaklaşıldığında hızlı koşu + şut tuşlarına basılı tutun. Şunu da unutmayın bütün bir sahayı hızlı koşarak geçiyorsanız eğer oyuncunuz yorulabilir ve pota altına geldiğinde smaç yapmak yerine turnikeye girer.

Şut stilleri var 1,2,3,4.... Ben 25'i seçtim.En iyi hangisi bu stillde ?

• quote:

quote:

quote:

Şut stilleri var 1,2,3,4.... Ben 25'i seçtim.En iyi hangisi bu stillde ?

Söylediğim gibi Kobe Bryant ve Micheal Jordan şut stilleri çok büyük avantaj sağlıyor. Bu şut stillerinden birini seçmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 20 Ekim 2012; 23:19:49 >

• Playvision mycareer da gözükmüyor cheat engine ile de yaptım yine yok kenardan oyuna top sokunca bir kerelik görünüyo sonra yine yok varmıdır çaresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

Playvision mycareer da gözükmüyor cheat engine ile de yaptım yine yok kenardan oyuna top sokunca bir kerelik görünüyo sonra yine yok varmıdır çaresi

Nba 2k13 için açılan ana konuya gidin orada çözüm var. Normal olarak açılmıyorsa bile Cheat Engine ile kesin açılıyor. Tabi her adımı doğru yapmanız gerekli.
  • Ayarlayamayan arkadaşlar için Klavye ayarlarınıda ekledim. Cuma günü de bir kaç soru daha eklerim.
  • Çok sağlam bir konu oldu.

Eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Merhaba arkadaşlar, ana konuda sık sık sorulan soruları bir araya getirmeyi düşündüm. Çünkü sürekli soruluyor, en azından sayfa kirliliği önlenmiş olacak.

Güncellendi: 20 Ekim 2012, Saat 11.56

-İzinsiz başka sitelerde yayınlanması yasaktır.-

Box-out icin yazdıgın lt tusu hangisi oluyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.