Şimdi Ara

Navigasyonlu araca ekstra vergi geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat çeksin diye bu kısmını kullandım. Ancak sadece bu kadar değil, yurtdışından ithal ne kadar elektronik cihaz varsa, çaktırmadan geçirmişler bir bakın.

Torba zam diye bir haber hürriyet ekonomi sayfasında Şükrü Ķızılot yazmış, link ekleyemedim pardon.

Hepimize hayırlı traşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• metrobüse iphone 5s den aşağı binen yok iphone 4 le binene köylü muamelesi yapıyorlar.otomobil desen her ailede en az 3 tane araba var.bence hükümet insaflı bile davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

metrobüse iphone 5s den aşağı binen yok iphone 4 le binene köylü muamelesi yapıyorlar.otomobil desen her ailede en az 3 tane araba var.bence hükümet insaflı bile davranıyor.

Devletin bu politikası halkı buna itiyor. Avrupada 0 mustang 25.000 dolarken burda sokakta göremiyoruz. Yani avrupalı bu araçları diğerlerinden geri kalmayım veya hava atıyım diye almıyor çünkü her ailenin bütcesi yetiyor. Devlet böyle yaptıkça araba araç değil amaç olmaya mahkum

// Yakında bu devlet bi cihaz taktırıp aldığımız oksijenin metreküpünede vergi koyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 13 Ekim 2014; 21:27:36 >
  • halk cahil o yüzden.komşuya hava atıcam diye 50 bin lira kredi çekip elindeki 10 bin liraya ekliyor araba alıyor adamlar havaya da koyar tabi dostum hatta bizim millet daha derin nefes alır parasıyla değilmi diyerek
  • Vergi affı diye geçen torba yasa ile geldi bunlar.

HDMI portu olan monitör ve televizyonlar da da ekstra vergi vardı uzun zamandır. Kimin haberi vardı acaba ? VGA ve DVI - HDMI portu olan monintörlerde fiyat farkı tamamen bundan ibaretti bu yüzden sürekli vga monitör soktular bir dönem tr ye aracı firmalar.

Üretim sıfır ama ülke ekonomisini düşünüyoruz çok komik oluyor. Hanımların lokantada kebabı götürürken ama kolam diyet olsun demesi gibi bir şey.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Vergi affı diye geçen torba yasa ile geldi bunlar.

HDMI portu olan monitör ve televizyonlar da da ekstra vergi vardı uzun zamandır. Kimin haberi vardı acaba ? VGA ve DVI - HDMI portu olan monintörlerdi fiyat farkı tamamen bundan ibaretti bu yüzden sürekli vga monitör soktular bir dönem tr ye aracı firmalar.

Üretim sıfır ama ülke ekonomisini düşünüyoruz çok komik oluyor. Hanımların lokantada kebabı götürürken ama kolam diyet olsun demesi gibi bir şey.

Navigasyonlu araca ekstra vergi geldi

• quote:

halk cahil o yüzden.komşuya hava atıcam diye 50 bin lira kredi çekip elindeki 10 bin liraya ekliyor araba alıyor adamlar havaya da koyar tabi dostum hatta bizim millet daha derin nefes alır parasıyla değilmi diyerek

Kesinlikle katılıyorum son cümlen olayı özetlemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Pert Ama Vergi Borcu Geliyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

• ben de diyorum "100 dolarlık navigasyonları neden 2bin 500 liraya satıyor bu otomobilciler". şimdi anladım.
  • Milletin elektrikli arabalara geçtiği devirde biz hala kendi arabamzı yapamıyor el şeyiyle gerdegğe giriyorsak bize herşey müstühaktır.

Bir şairin dediği gibi hakkattiğiniz gibi yönetilirsiniz.
  • Tam isyan edecektim ki , aklıma duble yollar geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 13 Ekim 2014; 22:36:24 >
  • Ben hep 50Tllik navigasyon alırımcılar gelmemiş hayret

Ben bu tarz elektronik alandaki vergileri destekliyorum ama belli oradan sınırlandırılmalı düşüncesindeyim.

Nasıl mı? Mesela bir ilkokul öğrencisinden tuttun lise son öğrencisine kadar tüm öğrencilerin bilgisayara ihtiyacı var ama bu ihtiyaç

olmasına rağmen alırken öğrencilerden KDV den tuttun bilmem neye kadar vergi alınıyor ama koskoca multimilyoner şirketine

bilgisayar alırken gider gösterip vergiden düşürtebiliyor.

Yani bence bu düzen bu sistem değişmeli.

Mesela 5 yılda bir örgün eğitime devam eden öğrencilere vergisiz tablet bilgisayar ve ya normal bilgisayar satın alma hakkı

getirilsin.

Benim var sağ olsun ailem de bana alabildiğinin en iyisini aldılar.Ama alamayanları da düşünmek gerek bence.

• quote:

metrobüse iphone 5s den aşağı binen yok iphone 4 le binene köylü muamelesi yapıyorlar.otomobil desen her ailede en az 3 tane araba var.bence hükümet insaflı bile davranıyor.

5s alır cebinde telefon faturasını ödeyecek para yoktur çünkü 128 taksitle almıştır.Onu geçtim hattı faturalı bile değildir.

3 değilde hadi 2 araba aldı diyelim.Deposunu dolduracak parayı geçtim ekmek parası için kıvranır araba kapının önünde yatar.Bir ihtimal hafta sonu binilir.
  • torbaların ne olduğunu anlar belki milletimiz. bu torbaların altı hep çamurlu...
  • Oh mis ben benzine de zam bekliyorum o daha güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

torbaların ne olduğunu anlar belki milletimiz. bu torbaların altı hep çamurlu...

ilk defa işime yaradı torba kanunu. kayıp arabamı trafikten düşürttüm..
  • quote:

Saray yapacağına o telefonu arabayı üretecek adama mühendis yetiştirsin
  • quote:

Madem her ailede en az 3 araba var bu metrobuse binenler kim olaki.

Turkiyede 8-9 milyon civari otomobil var. nufus 70 milyon desek size gore Turkiyedeki aileler 25 kisilik. Etrafinizdaki 2-5 kisiye bakip butun ulkeyi onlardan ibaret saniyorsunuz.

• Vergiyi savunanlara Allah akıl fikir versin. Sanane kardeşim parayı nasıl harcarsa harcar para adamın değilmi ister gider bütün parasıyla telefon alır ister araba alır sana ne ? Görende türkiyede çok araba var sanır avrupada sonuncuyuz 1000 kişiye düşen arabada hala neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum. Metrobuse şükredenlerın kafası aynı bu. Siz sardalya kutusundaki balıklar gibi dolaşarak mutlu olmaya devam edin.

Halkmı devlet için var Devlet mi halk için bi düşünün. Hindistan çin gibi olduk iyice. Ucuz iş gucu fakir halk. En son raporlara göre zengin-fakir arası uçurumda da dünyada 3. mü ne olmuşuz öyle birşeyler vardı. Ne güzel....
  • hava vergisi alma şansı olsa şimdiye çoktan vergi almaya başlamıştı hiç şüphen olmasın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.