Şimdi Ara

Navigasyon yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar navigasyon cihazı almayı düşünüyorum bu konuda hiç bilgim yok linkteki ürün nasılsır sizce alınırmı
    https://www.hepsiburada.com/navitech-px-756-7-av-in-girisli-portatif-navigasyon-cihazi-p-HBV0000051A15

• raver kullanıcısına yanıt
    PND deyince maalesef pek Fazla seçenek kalmadı ama Piyasadaki alınabilecek en iyi cihazlardan biri. 7” ve AV-IN girişi sayesinde arka görüntüsü veren kamera bağlamak mümkün. 5 yıl harita (Başarsoft) güncellemesi ile beraber geliyor sanıyorum şuan.
    7” konusuna takıldım ben; 5” olsa daha iyi olurdu ama tercih sizin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu cihazlar firmaların elinde kalan cihazlar üretim yılı 2013-2015 arası olması lazım bu sebeple içindeki bataryanın ölmüş olma ihtimali yüksek bu tür pnd cihazlar baya zamandır ithal edilmiyor almadan bir kere daha düşünün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 28 Ağustos 2018; 10:17:28 >
  • Üstad farklı bir yönden bakmış konuya; doğru. Belirttiği risk de göz ardı edilemez. Elektronik şans işi biraz, her sorun ortaya çıkabilir. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim benim mesela Next 525 ve Navitech 522w cihazlarım taş gibi çalışıyorlar halen. Kullanılan cihaz ile depoda yatmış çihaz arasında da bir fark söz konusu. Teknik konu bu girmeyeyim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.