|
| _____________________________ |

|
|
|
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahTR -- 21 Temmuz 2018; 23:44:41 > |
|
|
|
|
Değişiklik mi oldu, yoksa ömür mü bitti? güzel soru. Bence ōmûr bitti.Biz böyle ölçü olmaz derken Alim Küçükpehlivan o vakit atıp tutuyordu kefil benim diyordu. Yadıkları mesajların ekran görüntüsü mevcut. Bülent Tekcan´da NEXT ten ayrılıca cihazlar öksüz kaldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 8 Şubat 2023; 19:14:59 > |
|
bende çok eski tarihli qx b513 navitech var. hala güncelleme alıyor naviextrastan. Çok mutluyum çünkü telefonda verimli olmuyor ve hiç bir telefon bunların yerini tutamaz. Bariz şekilde fark ettiğim güncellemeler artık çok çok geriden geliyor. Hatta bi ara ömrü bitirdiler sandım ama çok sonra deneyince aldı. zaten bu güncellemeleride düzenli almanız gerekiyor. diyelimki 2 sene ara verdiniz direk kesiyorlar artık vermiyorlar. böyle bir şeyde var. bu cihazlara olan aşkımdan 2.el iki adet daha aldım. malesef dediğim durumdan güncellemeler ölmüş. bende crackli igo lar yükledim. güncelleme alandan bunlara poi, harita aktarıyorum güncel kalıyorlar. İnşallah böyle devam eder. telefonlar camın önünde olmadıkça bende gps verimli çalışmıyor. camın önündede pişince telefon komaya giriyor. her şey düzgün olsa telefon geliyor oda bi dert. yani telefondan navigasyon işi bence olmuyor. bu cihazlar taş gibi çalışıyor. telefondan koordinatı tespit edip giriyorum rota işi bitiveriyor. böyle çok daha harika oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 18 Mayıs 2023; 16:32:37 > |
|
Merhaba arkadaşlar sürekli güncelleme yaptığım Naviextras Toolbox programı üzerinden bugün güncelleme yapamadım cihaz da yer yok diye bir hata veriyor Naviextras Toolbox programını tamamen kaldırdım yeniden yükledim değişen olmadı, ardından güncelleme menüsü altında bulunan gelişmiş sekmesini giriyorum bir çok ülke yüklenmiş gözüküyor bunları kaldıramıyordum nasıl bir yol izlemeliyim acaba, yaşadığım sorunla ilgili resimler aşağıda arkadaşlar, |
|
2023.03 (Haziran etiketli) Harita güncellemesi gelmiş; bu akşam tesadüfen farkettim. Navitech cihazım güncellemeyi aldı. Yani hala hayat var bu platformda :) |