Şimdi Ara

Nautilus ( Carrefour ) Önünden geçen İETT Araçları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hangi araçlar geçiyor tam önünden?

•  Nautilus ( Carrefour ) Önünden geçen İETT Araçları?
  • Kadıköyden dönüşte hemen hemen bütün otobüs ve dolmuşlar geçer, ama E5 ten kadıköy istikametine giden otobüsler önünden geçmez, medipol durağında inip Avm ye yürümelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Asıl olan  Nautilus ( Carrefour ) Önünden geçen İETT Araçları?

• quote:

Orijinalden alıntı: burunısıran

quote:

Kişiden kişiye göre değişir kardeş aslı hangisi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: koktay

Kadıköyden dönüşte hemen hemen bütün otobüs ve dolmuşlar geçer, ama E5 ten kadıköy istikametine giden otobüsler önünden geçmez, medipol durağında inip Avm ye yürümelisin.

Medipol durağının tam durak adı ne :D çünkü medipol diye durak ismi bulamadımda :( 21a yada 16a ya binicem
  • Acıbadem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kişiden kişiye göre değişir kardeş aslı hangisi diye

Bizde Lol'cüyüz hani

• Anlamadım hocam, Kadıköy'desiniz ve Nautilus'a mı gitmek istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

Anlamadım hocam, Kadıköy'desiniz ve Nautilus'a mı gitmek istiyorsunuz?

Hayır. Maltepe'deyim ve Nautilus'a gitmek istiyorum Ya aslında biliyorum gitmeyi rıhtımdan yürü falan filan uğraşmak istemiyorum. Tam önünden, arkasından geçen bir araç varmıydı onu öğrenmek istiyorum. E-5'den de inip yürüyosun çünkü. Ben ise direk önünde ya da arkasında inmek istiyorum
  • Hamza Yerlikaya durağıydı galiba önündeki ama Maltepe'den gelirken yakınında inme şansın yok diye biliyorum. Söğütlüçeşme'de trenden inip yürü değişiklik olsun.
  • Biraz uzun olur ama üsküdar sapağından inipde yürüyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Hamza Yerlikaya durağıydı galiba önündeki ama Maltepe'den gelirken yakınında inme şansın yok diye biliyorum. Söğütlüçeşme'de trenden inip yürü değişiklik olsun.

Sürekli öyle gidiyorum zaten değişiklik olmuyo ki

Edit: 21A Durakları bunlarhttp://www.sefersaatleri.net/21a-kadikoy-kartal-iett-otobus-duraklari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burunısıran -- 27 Mayıs 2013; 13:22:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

Anlamadım hocam, Kadıköy'desiniz ve Nautilus'a mı gitmek istiyorsunuz?

Hayır. Maltepe'deyim ve Nautilus'a gitmek istiyorum Ya aslında biliyorum gitmeyi rıhtımdan yürü falan filan uğraşmak istemiyorum. Tam önünden, arkasından geçen bir araç varmıydı onu öğrenmek istiyorum. E-5'den de inip yürüyosun çünkü. Ben ise direk önünde ya da arkasında inmek istiyorum

Hocam basit olacak ama Kadıköy'e geçip oradan ikinci arabaya bineceksiniz. Kadıköy'den kalkan çoğu minibüs geçiyor önünden. Üsküdar dolmuşları arkasından geçiyor.

• Hocam Medipol hastanesinin önünde ineceksin durağın yanında bir merdiven var oradan aşağı in köprüden geçip düm düz devam et zaten görürsün.
  • metro ilede gidebilirsin ama natulis un oralardaki giriş açıldımı bilmiyorum olmazsa acıbademde inersin en fazla 10 dk yürürsün rampa aşşağı

kozyatağı carfuru da biliyorsundur heralde. ille carfura gideceğim diyorsan orayada gidebilirsin.
  • E5'ten Kadıköy yönüne doğru giderken "KOŞUYOLU KÖPRÜSÜ" (Medipol hst önü) durağında inip yürünebilir.

Kadıköy'e gidip ikinci bir otobüse binip önünde inilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

E5'ten Kadıköy yönüne doğru giderken "KOŞUYOLU KÖPRÜSÜ" (Medipol hst önü) durağında inip yürünebilir.

Kadıköy'e gidip ikinci bir otobüse binip önünde inilebilir.

En mantıklısı ve en yakın olanı bu sanırım teşekkürler herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.