Şimdi Ara

natilusu nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa beyler jungle oynuyorum genelde heca oynarım seju oynarım natilusta aklım hep kaldıydı indirime de girmişken alsam mı acaba gideri varmı ?

• movement speed özürlüsü rün ve masterieslerini movement speedli yapman lazım
  • eskiden cok severdim ama artık soğudum :/
  • Abi iyi güzelde kôtü kokuyor be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aram da full ap si iyi normalde koşamıyor ve kazması blitz gibi degil iyi jungler olabilir dogru rünlerle ayrica çok şekil

• çapayı bırakınca tüy gibi hafifler. Ladadi,Ladada,Lalala

counterjungle yemediği sürece çok iyi iş yapar,yese bile tf'larda 4 tane cc'si olduğu için iyi iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

aram da full ap si iyi normalde koşamıyor ve kazması blitz gibi degil iyi jungler olabilir dogru rünlerle ayrica çok şekil

he o kazmayı soracaktım. mesela red'in arkasında ki çalıdayız kazmayı atınca rede uçuyoz mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinopluları nasıl bilirsiniz.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tflerde çok iyi iş yapar, çok iyi gang atar ayrıca iyide dive yapar w ile. Tek sorunu ms ve as rünler ile girmen lazım ve tank kasıldığında dmg vuramıyor. Tons of CC
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

quote:

aram da full ap si iyi normalde koşamıyor ve kazması blitz gibi degil iyi jungler olabilir dogru rünlerle ayrica çok şekil

he o kazmayı soracaktım. mesela red'in arkasında ki çalıdayız kazmayı atınca rede uçuyoz mu ?

duvarlara takılıyor. ayrıyeten kaçma mekanizması olarak kullanabilirsin duvara takılınca kendini çekiyor duvara doğru
  • quote:

quote:

kazması duvara yapışıyor,duvar gerisinden çekemiyor malesef,ama çapayı duvara atarsan duvara uçuyosun
  • Çapayı tutturduğunuz müddetçe attığınız gank'in başarısız olma olasığı yoktur.
  • mobafire'den en yüksek oylamalı builde baktım masteries de ward be pisküt almış :O öyle mi almalı
  • quote:

mobafire'den en yüksek oylamalı builde baktım masteries de ward be pisküt almış :O öyle mi almalı

mobafire'a bakma bence
  • Hard cc güzeldir baya jungler olarak viable earlyde kill ve asist topla larede tank veya offtank olarak takıma katkısı büyük

• Oyun sonu tam bir tank, oyun başı her saniye gang.
  • En beğendiğim 3 jungle championundan biri. Cc makinesi.

• Birde takımda Leona varsa %14980312402304 win.
  • w su dışında tüm skilleri pasifi dahil cc.MS rünlerin yoksa ganklerde sıkıntı çekebilirsin.
  • Tf'de çok gerekli bir şampiyon full cc'li ama damageyi yok
  • bi maç attım güzeldi. w sayesinde ilk levellerde jungleda da pot basmaya çok fazla lüzum olmuyo güzel hakikaten.

ms rünlerim var yanına as yanına armor yanına mr ile giriyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.